Νέα

i-Pad 2 64gb 3G Λευκο σε αριστη κατασταση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πωλειται i-Pad 2 στα 64gb και 3G, Λευκο σε αριστη κατασταση, με ζελατινα στην οθονη απο την πρωτη μερα λειτουργιας του
Η συσκευη περιλαμβανει το κουτι της, με οτι ειχε αυτο μεσα και την αποδειξη αγορας νομιζω μεσα.
Μαζι θα δωθει και μια δερματινη θηκη βιβλιο, που γινεται σταντ και αλλη μια ως εκπληξη.

Τιμη στα 380 ευρω

[size=30pt]Παζαρια και ανταλλαγες δεν με ενδιαφερουν[/size]

Η συσκευη διδεται προς αγορα του νεου ipad4 στα 128gb

Οποιος ενδιαφερεται, ας στειλει πμ για συναντηση στο κεντρο αθηνα, η πειραια να πιουμε ενα καφεδακι, ωστε να ελεγξει την συσκευη με την ησυχια του....

Ευχαριστω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εκει που λεω την εχεις ψιλοκοψει την μαλακια,κανεις κατι και δειχνεις οτι εχεις γινει χειροτερος.
Ενα σωρο σαιτ με αγγελιες,εδω μεσα βρηκες να το βαλεις. :S

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
κι αν του κάτσει; εγώ ας πούμε έχω 380 ευρώ, αλλά δεν έχω για καφέ... οπότε άκυρο το ipad

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πωλειται i-Pad 2 στα 64gb και 3G, Λευκο σε αριστη κατασταση, με ζελατινα στην οθονη απο την πρωτη μερα λειτουργιας του
Η συσκευη περιλαμβανει το κουτι της, με οτι ειχε αυτο μεσα και την αποδειξη αγορας νομιζω μεσα.
Μαζι θα δωθει και μια δερματινη θηκη βιβλιο, που γινεται σταντ και αλλη μια ως εκπληξη.

Τιμη στα 380 ευρω

Οποιος ενδιαφερεται, ας στειλει πμ για συναντηση στο κεντρο αθηνα, η πειραια να πιουμε ενα καφεδακι, ωστε να ελεγξει την συσκευη με την ησυχια του....

Ευχαριστω
μητσο δε πιστευω να βλεπεις τσοντες στο αιπαντ και να εχεις χυσει την οθονη? :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Ευχαριστω
τυπε τον νου σου μην στην πεσουν και καλα σαν αγοραστες και σε γιαουρτοξεβρακωσουν :S

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16

Τιμη στα 380 ευρω

Ευχαριστω
εγω μπορω να σε δωσω 183 εθρω για να παρω τη ταμπλετα!!δεν εχω αλλα αθτη τη στιγμη γιατι πρεπει να ριξοθμε και κανα μποθτζον !!
επισησ μπορω να το ανταλλαξοθμε με μια οθονη ποθ εχω ελαφρωσ μεταχιρισμενη!!
αν θεσ μονο σοβαρεσ προτασησ!!

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ευχαριστω για τις ενδιαφερουσες προτασεις σας και τις αξιοπροσεκτες προσφορες σας

Η συσκευη πωληθηκε ηδη και σημερα παω να παρω το ipad4 128gb lte 4g retina display

Να εισαστε ολοι καλα  :)

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ω ρε fashion και lifestyle victims. μετά μας φταίει ο Κωστόπουλος και ο Σόιμπλε.
Δεν καταλαβα μαν....

Αναλυσε το λιγο αν θες....

Σου ζητησα δανεικα μηπως ?
Εγραψα πουθενα οτι πειναω και δεν εχω να φαω ?
Δεν χρωσταω τιποτα σε κανεναν πουστη και δικαιωμα μου ειναι να διαθετω τα χρηματα μου, οπου και οπως μου καυλωνει.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δεν καταλαβα μαν....
Αναλυσε το λιγο αν θες....

man, don't worry about it και μην το παίρνεις προσωπικά.

μου επιτρέπεις να ρωτήσω πόσο καιρό είχες την συσκευή που πούλησες πριν πάρεις το νέο μαραφέτι? την έννοια απόσβεση στην οικονομική την γνωρίζεις?

επίσης υπάρχουν και κάποια περιβαλλοντικά ζητήματα, ζητήματα βιώσιμης ανάπτυξης αν αλλάζουμε κάθε τρεις και λίγο καταναλωτικά αγαθά (αμφίβολης χρησιμότητας λέω εγώ, βλέπε σχετικό thread μου για τα tablets) και ζητήματα ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών χώρας από την αθρόα εισαγωγή προιόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας την οποία πρέπει να ισορροπήσουμε εξάγοντας καμμιά ελίτσα ή λίγο λαδάκι.

αλλά βέβαια σε προσωπικό επίπεδο έχεις κάθε δικαίωμα να αγοράζεις ό,τι θέλεις και κανένας πούστης δεν δικαιούται να σε περιορίσει σε αυτό το δικαίωμα σου μαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom