I love brunettes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
φωτος μιας άλλης εποχής..
ouiφωτος μιας άλλης εποχής..
Και τι μαυτο???? :o παυουν ναναι τα προτυπα γνησιας και αληθινης γυναικειας ομορφιας που περασαν ποτε???αγαπητο μου κουακερ....ξερεις ποσων ετων ειναι τωρα αυτες οι γυναικες που ποσταρεις;;
χάχάχάχάχά γεια σου ρε αβράμηαγαπητο μου[glow=red,2,300] κουακερ[/glow]....ξερεις ποσων ετων ειναι τωρα αυτες οι γυναικες που ποσταρεις;;
Και τι μαυτο???? :o παυουν ναναι τα προτυπα γνησιας και αληθινης γυναικειας ομορφιας που περασαν ποτε???
Σαν αυτες τις γυναικες δεν θα ξαναπερασουν...
Καλε ετσι με λεει . Παραλληλίζει το quar με το κουακερ!!!χάχάχάχάχά γεια σου ρε αβράμη
έκλασα στο γέλιο
Και τι μαυτο???? :o παυουν ναναι τα προτυπα γνησιας και αληθινης γυναικειας ομορφιας που περασαν ποτε???
Σαν αυτες τις γυναικες δεν θα ξαναπερασουν...
Η πρωτη που ποσταρα στο θρεντ πιο παλια ;)Καλά λες νιάτο. Να προσθέσουμε και
Καλε ετσι με λεει . Παραλληλίζει το quar με το κουακερ!!!
χαχαχααχαχαχαχ αφου σκεφτομαι να το κανω κουακερ
Ενας ειναι ο Αβραμης χαχαχαχ
γαμάει το κουάκερ..ειδικά για πρωινόπαντως το κουακερ δε μ'αρεσει...
Εθνικος Ελληνορωσων - Τραχωνες 0-0...ήταν η Τζίντερ Ρότζερς (καλλιτεχνικό ζευγάρι με Φρεντ Αστέρ)
έπιασε το τέλειο (για μένα) η Meg Ryan (η απόλυτη γατούλα-γυναίκα της διπλανής πόρτας)
και πλέον το ενδιαφέρον μου στράφηκε (ηλικιακά) στη νεότερη Κύρα Νάιντλυ...
γαμάει το κουάκερ..ειδικά για πρωινό
έλεος πια όχι και η μπεμπέ η Κρόφορντ ή η ζέτα Τζόουνς και υουλάχιστον η Κιμ είναι και 56 ετών, οπότε από Σιγκούρνει Γουίβερ-1,80 και πάνω έχουμε μια Κίντμαν-1,82 Θέρμαν και Μπρουκ Σίλντς στο 1,83 για να μην φτάσω και σε Ντόροθι Φορντ 1,88 που ωραία δεν την έλεγες αλλά σίγουρα ήταν εντυπωσιακή σε ταινίες βέβαια από τη δεκαετία του 1940 μέχρι 1960 αφού ήταν γεννημένη το 1923 :S :S :SΑυτό το θρεντ ανοίχτηκε πριν 3 χρόνια !!! :o
Η δική μου γνώμη ...χμμμ. Η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο. Προσωπικά μου άρεσαν(στα καλά τους, εννοείται...) η Μπριζίτ Μπαρντό, η Κιμ Μπάσιγκερ, η Σίντυ Κρόφορντ, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς
Και η Γκρέις Κέλυ ήταν καλή... Γενικά πολλές ήταν οι καλές. Δύσκολο να πεις την ωραιότερη..
Από ελληνίδες μου άρεσε η Λάσκαρη (και η Τζούλια )