Νέα

Η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο - Ποιά νομίζετε εσείς ότι είναι ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα talos43
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καλα αυτη η μεγκαν φοξ ειναι ολα τα λεφταααααααααααααααααααα :cum: :cum: :cum:
ας πλαγιαζα μαζι της και υστερα τον εκοβα απο την ριζα

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Η Αντριαννα, μια συμμαθητρια μου στο γυμνασιο. Τελος!

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Και αν σου ζητουσε και δευτερο γυρο μετα τι θα ελεγες????Απαπαπα..Ποτε τετοια πραγματα φιλε μου μην τα λες... :sunglasses: :sunglasses:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καλα αυτη η μεγκαν φοξ ειναι ολα τα λεφταααααααααααααααααααα :cum: :cum: :cum:
ας πλαγιαζα μαζι της και υστερα τον εκοβα απο την ριζα
γιατι να τον κοψεις ρε μεγαλε!
σιγα! μπορει να ναι σουπερ ομορφη αλλα οχι και να τον κοψουμε! και ποιος μου λεει εμενα οτι θα χω χημεια μ αυτην την γκομενα? χημεια ετσι οχι αν γαμιεται καλα! το θεμα της ομορφιας ειναι απλα καβλωτικο και θεμα εγκεφαλικο......οσο και να νομιζουν καποιοι ή καποιες οτι οι ανδρες δεν ειναι εγκεφαλικοι στο σεξ!και ομως ειναι!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
σιγα! μπορει να ναι σουπερ ομορφη αλλα οχι και να τον κοψουμε! και ποιος μου λεει εμενα οτι θα χω χημεια μ αυτην την γκομενα? χημεια ετσι οχι αν γαμιεται καλα! το θεμα της ομορφιας ειναι απλα καβλωτικο και θεμα εγκεφαλικο......οσο και να νομιζουν καποιοι ή καποιες οτι οι ανδρες δεν ειναι εγκεφαλικοι στο σεξ!και ομως ειναι!
Εσύ μάλλον τα 'χεις με χοντρή! :2funny: (πλάκα κάνω)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
:2funny: :2funny:
οχι απλα ξερεις ασχετα αν το πεις για πλακα ή οχι καποιοι ισως το νομιζουν ή να σε πουνε και σαβουρογαμη!
ε δεν παει ετσι!
τεσπα δεν θελω να δειχτω μεσω νετ αλλα και το πιο ωραιο μουνι του κοσμου να χεις αν δεν θα το βαρεθεις και οπως να χει κατι καινουριο θα σε εξιταρει πιο πολυ μετα!
αυτα! :grin:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ναι ρε φιλε δεν διαφωνω αλλα μετα την πραξη ειμαι πεπεισμενος οτι θα εχω συνευρεθη με μια θεοτητα,δεν ξερω για σενα αλλα δεν κερδισω κανα τζοκερ η κλεψω καμια τραπεζα
δεν προκειτε  ποτε να πηδηξω τετοιο επιπεδου μουνι με το αζημειωτο(δηλαδη οχι να την πληρωσω για να πηδηχτει μαζι μου)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
φιλε κοντα επεσες
με χοντρη οχι αλλα με μια χρυση μετριοτης
οπως ηταν ολες μου οι κοπελες
και στα 24 χρονια εφτασα στο συμπερασμα τετοιυ επιπεδου μουνια
που λογο της δουλειας μου βλεπω συχνα(ε..καλα οχι και σαν την μεγκαν)
τα πηδας με το τριπτυχο:δοξα,φημη,διασυνδεσεις,η εξωερικη εμφανιση δεν παιζει και τοσο ρολο,χρημα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Δεν το πα σε σένα φίλε, στο thanoss το πα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ναι ρε φιλε δεν διαφωνω αλλα μετα την πραξη ειμαι πεπεισμενος οτι θα εχω συνευρεθη με μια θεοτητα,δεν ξερω για σενα αλλα δεν κερδισω κανα τζοκερ η κλεψω καμια τραπεζα
δεν προκειτε  ποτε να πηδηξω τετοιο επιπεδου μουνι με το αζημειωτο(δηλαδη οχι να την πληρωσω για να πηδηχτει μαζι μου)
ναι οκ δικιο εχεις!
απλα μην τα ισωπεδωνουμε και ολλα! και αν την κοψεις και μετα σου κατσει το τζοκερ και δεν μπορεις να πηδηξεις αλλα τετοια μουνια? ;) :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
φιλε κοντα επεσες
με χοντρη οχι αλλα με μια χρυση μετριοτης
οπως ηταν ολες μου οι κοπελες
και στα 24 χρονια εφτασα στο συμπερασμα τετοιυ επιπεδου μουνια
που λογο της δουλειας μου βλεπω συχνα(ε..καλα οχι και σαν την μεγκαν)
τα πηδας με το τριπτυχο:δοξα,φημη,διασυνδεσεις,η εξωερικη εμφανιση δεν παιζει και τοσο ρολο,χρημα
1ον ολλα ειναι θεμα επιλογων! (βασικο)
2ον ειναι θεμα διασυνδεσεων και παρεων!
3ον απο μια ηλικια και μετα παιζουν και αλλα ρολο οπως τα χρηματα το αυτοκινητο η δουλεια και το φενεσται
4ον ολλα αυτα καλα ειναι! το να γαμας τοπ γκομενες! ειναι εμπειριες αλλα εγω βλεπω οτι κατι τυπαδες που ειχαν την τυχη να χουνε το ολο πακετο χρημα εμφανιση καλη δουλεια αυτοκινητο κλπ οι περισσοτεροι δεν παντρευτηκαν με τοπ μουνι που γαμουσαν συνηθως αλλα με πιο απλες κοπελες...και οταν μου λεγαν οτι αυτη με κοιταει στα ματια και ξερω οτι με αγαπαει με προσεχει με φροντιζει με εχει στα οπα οπα και ειναι και καλη νοικοκυρα-μαγειρισα! τι αλλο μπορει να θες? και στο τελος μου λεγανε εσυ τι περιμενες η 2μετρη με τα γαλλικα τα νυχια να σου ανοιξει φυλο για πιτα??αυτες ειναι για αλλα! και μετα τις βλεπεις οτι δεν τις παιρνουν και πολλοι και ριχνουν τα στανταρ τους και μετα λεμε εμεις........καλα αυτη με αυτον τον βλακα?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Δεν τρελαινόμουν αλλά τιμής ένεκεν...

Συνημμένα