Επισκέπτης
Tρελό κόλλημα με αυτό το μωρό!
Θα συμφωνήσω απόλυτα γιατί είναι γνωστό ότι:μονικα μπελουτσι
Eμενα με ενοχλει που προσπαθουνε να προβαλουν ως sex symbols ολες τις μουστογριες. Ημαρτον ρε παιδια. Η Belucci ειναι 120 και τη Minogue τη θυμαμαι απο το 87. Aν τις δεις αυτες στη καθημερινοτητα τους πρεπει να ειναι τρελα μπαζα. Εγω προτιμω το φρεσκο αιμα, πουτανακια κατω απο 25.
Eμενα με ενοχλει που προσπαθουνε να προβαλουν ως sex symbols ολες τις μουστογριες. Ημαρτον ρε παιδια. Η Belucci ειναι 120 και τη Minogue τη θυμαμαι απο το 87. Aν τις δεις αυτες στη καθημερινοτητα τους πρεπει να ειναι τρελα μπαζα. Εγω προτιμω το φρεσκο αιμα, πουτανακια κατω απο 25.
μπραβο ρε τζαζ... ακριβως ετσι. Να μην ξεχνιομαστε!!! ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ γυναίκα.Για να μην ξεχνιόμαστε !!!!
Γεια σου ρε px75 εσυ με καταλαβαινεις. Εσυ και ο Ιmperialdemon1821. Aληθεια που χαθηκε ο συντροφος. Ρε λες να κανει ρεβεγιον με την Εβα? Μας εδωσε εμας τις φωτο και αυτος πηγε στη Βαρσοβια.... Εβββββββββββββββααααααααααααααααααα ..... Whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ?Συμπαράσταση στον τίμιο αγώνα του σύντροφου stabit.
Δώστε Ewa Sonnet στον λαό, ΤΩΡΑ!
Μονικα Μπελούτσι....Απλά δεν παίζεται!
Οπως και η Ιζαμπελα Αντζανι. Ειναι ομορφηΚαταρχας και απαξ και ειναι μιγαδα για οσους δεν το γνωριζουν και ομιλω για την Μπελουτσι απο οσες εξωπραγματικα ομορφες εχω συναντησει μεχρι τωρα σιγουρα καναν τη διαφορα οπως μια χιλιανοσουηδεζα και μια αλλη ιρανοσουηδεζα.(Η μπελουτσι ειναι ιρανοιταλιδα για οσους δεν το ξερουν).Και το θεμα που θιγει καποιος παραπανω περι νεοτητος νομιζω ειναι φαουλ γιατι ομιλουμε για ομορφια και οχι νεοτητα απαραιτητα.