Νέα

Η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο - Ποιά νομίζετε εσείς ότι είναι ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα talos43
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Tρελό κόλλημα με αυτό το μωρό!
nerble2020megan20fox20mny7.jpg

Επισκέπτης
shannyn sossamon  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και megan fox

Συνημμένα

• normal_rulespremiere177.jpg
    normal_rulespremiere177.jpg
    16,3 KB · Εμφανίσεις: 26
  • normal_megan-fox-juno-premier-03Dec07-05.jpg
    normal_megan-fox-juno-premier-03Dec07-05.jpg
    123,1 KB · Εμφανίσεις: 26

reality33

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
32
Πόντοι
10
Δεν ξέρω πως την λένε, αλλά μ'αφήνει εντελώς αδιάφορο τ' όνομα της. Η γυναίκα ειναι ΘΕΑ!!

Συνημμένα

• babes2see0015.jpg
    babes2see0015.jpg
    33,4 KB · Εμφανίσεις: 25

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Eμενα με ενοχλει που προσπαθουνε να προβαλουν ως sex symbols ολες τις μουστογριες. Ημαρτον ρε παιδια. Η Belucci ειναι 120 και τη Minogue τη θυμαμαι απο το 87. Aν τις δεις αυτες στη καθημερινοτητα τους πρεπει να ειναι τρελα μπαζα. Εγω προτιμω το φρεσκο αιμα, πουτανακια κατω απο 25.

jazzman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Για να μην ξεχνιόμαστε !!!!

Συνημμένα

• cindy.jpg
    cindy.jpg
    152,9 KB · Εμφανίσεις: 27

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Eμενα με ενοχλει που προσπαθουνε να προβαλουν ως sex symbols ολες τις μουστογριες. Ημαρτον ρε παιδια. Η Belucci ειναι 120 και τη Minogue τη θυμαμαι απο το 87. Aν τις δεις αυτες στη καθημερινοτητα τους πρεπει να ειναι τρελα μπαζα. Εγω προτιμω το φρεσκο αιμα, πουτανακια κατω απο 25.

Ορθόν αυτό, αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι απαντάνε με βάση το πως ήταν η συγκεκριμένη τους προτίμηση στην ακμή της και λαμβάνουν υπόψη ότι αν είναι πχ 40 ετών τώρα δεν μπορεί να μπει στο ίδιο μέτρο σύγκρισης με μια 20άρα. Πάντως και πολλά από τα 'πουτανάκια κάτω από τα 25' όπως τα αναφέρεις, που πλασάρονται ως θεές, απλώς κάνουν χρήση των αλμάτων της τεχνολογίας στην επεξεργασία της φωτογραφίας που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Καμια φορα το υποκειμενικο ειναι πολυ πιο δυνατο ως συναισθημα.
Για παραδειγμα αυτη η γυναικα θα με κατεστρεφε απο καθε αποψη. Νομιζω πως δεν θα ηθελα στα αληθεια να τη συναντησω. Τη θεωρω την ομορφοτερη γυναικα που εχω δει. Εwa Sonnet for ever

Συνημμένα

• ewa2.jpg
    ewa2.jpg
    79,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • ewa.jpg
    ewa.jpg
    101,7 KB · Εμφανίσεις: 22

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6

ειχα πετυχει την schiffer περσυ φεβρουαριο εξω απο το hotel de paris στο μονακο και παρ ολα τα 36 χρονια (1970) το σαγονι μου ακομα πεσμενο εκει πρεπει να ειναι...

καλα τα "πιπινια" αλλα η λαμψη μερικων γυναικων δεν παιζει.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Συμπαράσταση στον τίμιο αγώνα του σύντροφου stabit.
Δώστε Ewa Sonnet στον λαό, ΤΩΡΑ!
:grin:
Γεια σου ρε px75 εσυ με καταλαβαινεις. Εσυ και ο Ιmperialdemon1821. Aληθεια που χαθηκε ο συντροφος. Ρε λες να κανει ρεβεγιον με την Εβα? Μας εδωσε εμας τις φωτο και αυτος πηγε στη Βαρσοβια.... Εβββββββββββββββααααααααααααααααααα ..... Whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ? :headbang: :headbang:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ας ηταν ετσι ολες οι γριες και δεν τα θελω τα πιτσιρικια

MonicaBellucci4.jpg

beatit

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μονικα Μπελούτσι....Απλά δεν παίζεται!  :dancing:

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχας και απαξ και ειναι μιγαδα για οσους δεν το γνωριζουν και ομιλω για την Μπελουτσι απο οσες εξωπραγματικα ομορφες εχω συναντησει μεχρι τωρα σιγουρα καναν τη διαφορα οπως μια χιλιανοσουηδεζα και μια αλλη ιρανοσουηδεζα.(Η μπελουτσι ειναι ιρανοιταλιδα για οσους δεν το ξερουν).Και το θεμα που θιγει καποιος παραπανω περι νεοτητος νομιζω ειναι φαουλ γιατι ομιλουμε για ομορφια και οχι νεοτητα απαραιτητα.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Καταρχας και απαξ και ειναι μιγαδα για οσους δεν το γνωριζουν και ομιλω για την Μπελουτσι απο οσες εξωπραγματικα ομορφες εχω συναντησει μεχρι τωρα σιγουρα καναν τη διαφορα οπως μια χιλιανοσουηδεζα και μια αλλη ιρανοσουηδεζα.(Η μπελουτσι ειναι ιρανοιταλιδα για οσους δεν το ξερουν).Και το θεμα που θιγει καποιος παραπανω περι νεοτητος νομιζω ειναι φαουλ γιατι ομιλουμε για ομορφια και οχι νεοτητα απαραιτητα.
Οπως και η Ιζαμπελα Αντζανι. Ειναι ομορφη

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;attach=74959;type=avatar[/img[/URL]]

[b]thelw na tin dw na gamietai[/b]

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Ποιά είναι αυτή ρε φίλε??