You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο - Ποιά νομίζετε εσείς ότι είναι ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα talos43
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Σαρλιζ Θερον ολα τα λεφτα για μενα.
Αντζελινα τα υπολοιπα λεφτα.
Αντζελινα τα υπολοιπα λεφτα.
loudowikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση...ας προσπαθήσουμε:
1. Μόνικα Μπελούτσι (έχει γνήσια ανεπιτήδευτη και ελκυστική ομορφιά)
2. Ρακέλ Γουέλς (έχω εκσπερματώσει λίτρα για πάρτη της μικρός)
3. Σάρον Στόουν (περσόνα)
4. Αντζελίνα Τζολί (έχει τύπο και κάτι άγριο που με ελκύει)
5. Ανίτα Εκμπεργκ (σε ασπρόμαυρο)
6. Ούρσουλα Άντρες (δείτε το Dr. No)
7. Ζακλίν Μπισέ (κομψότης)
8. Ζωή Λάσκαρη (η κορυφαία Ελληνίδα)
9. Φοντάνα (η πρώην συζυγος του Μεταξόπουλου πατέρα, χορέυτρια - το κορμί)
10. Απολόνια Κοτερό (παλιά γκόμενα του Prince αν θυμάμαι καλά)
Αλλά υπάρχουν γυναίκες για όλα τα γούστα και ανάλογα με το γούστο του καθενός η κορυφαία διαφέρει.
1. Μόνικα Μπελούτσι (έχει γνήσια ανεπιτήδευτη και ελκυστική ομορφιά)
2. Ρακέλ Γουέλς (έχω εκσπερματώσει λίτρα για πάρτη της μικρός)
3. Σάρον Στόουν (περσόνα)
4. Αντζελίνα Τζολί (έχει τύπο και κάτι άγριο που με ελκύει)
5. Ανίτα Εκμπεργκ (σε ασπρόμαυρο)
6. Ούρσουλα Άντρες (δείτε το Dr. No)
7. Ζακλίν Μπισέ (κομψότης)
8. Ζωή Λάσκαρη (η κορυφαία Ελληνίδα)
9. Φοντάνα (η πρώην συζυγος του Μεταξόπουλου πατέρα, χορέυτρια - το κορμί)
10. Απολόνια Κοτερό (παλιά γκόμενα του Prince αν θυμάμαι καλά)
Αλλά υπάρχουν γυναίκες για όλα τα γούστα και ανάλογα με το γούστο του καθενός η κορυφαία διαφέρει.
Η πιο όμορφη γυναίκα συντροφοι είναι αυτοί που μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα.
Τι να τις κάνω όλες αυτές τις ψυχρές και δυστυχισμένες μουνάρες.
Γιατί αυτό ειναι και τίποτε παραπάνω.
Αν πάτε Σαββατόβραδο μια βόλτα στη παραλιακή θα βρείτε χίλιες φορές καλύτερες γκόμενες.
Απλά στο μυαλό μας έχει δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση οτι αυτές είναι Θεές. Λογικό κατά Maslow. Ανείκει στην πυραμίδα των αναγκών μας.
Τι να τις κάνω όλες αυτές τις ψυχρές και δυστυχισμένες μουνάρες.
Γιατί αυτό ειναι και τίποτε παραπάνω.
Αν πάτε Σαββατόβραδο μια βόλτα στη παραλιακή θα βρείτε χίλιες φορές καλύτερες γκόμενες.
Απλά στο μυαλό μας έχει δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση οτι αυτές είναι Θεές. Λογικό κατά Maslow. Ανείκει στην πυραμίδα των αναγκών μας.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αυτες ειναι γυναικες..
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
αυτες ειναι γυναικες..
Μη μου πεις ότι εννοείς τις ξενέρωρτες του Λουδοβίκου;
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
electra(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ελπιζω να μην σας πειραζει να συμμετεχει και ενα κοριτσι σε καποιες συζητησεις σας ! και τωρα στο θεμα
πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο να απαντησεις στην ερωτηση αυτη οταν υπαρχουν ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ομορφες γυναικες. εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ σαν ομορφια αλλα και σαν προσωπικοτητα (αμελητεος λογος για σας πιστευω) η μονικα μπελουτσι !! σταθερη αξια και διαχρονικη ομορφια.
πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο να απαντησεις στην ερωτηση αυτη οταν υπαρχουν ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ομορφες γυναικες. εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ σαν ομορφια αλλα και σαν προσωπικοτητα (αμελητεος λογος για σας πιστευω) η μονικα μπελουτσι !! σταθερη αξια και διαχρονικη ομορφια.
καταρχην καλως ηρθες στο site.δεν ειναι αμελητεος λογος καθολου μια γυναικα με προσωπικοτητα.βεβαια το πρωτο που σε τραβαει ειναι η εξωτερικη εμφανιση αλλα αν συνδυαζεται και με πρωσοπικοτητα ειναι το τελειο πιστευω.ελπιζω να μην σας πειραζει να συμμετεχει και ενα κοριτσι σε καποιες συζητησεις σας ! και τωρα στο θεμα
ελπιζω να μην σας πειραζει να συμμετεχει και ενα κοριτσι σε καποιες συζητησεις σας ! και τωρα στο θεμα
Απλώς επειδή στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι γυναίκες δε διαθέτουν προσωπικότητα αναγκαζόμαστε να περιοριζόμαστε στα υπόλοιπα.
Albert Speer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Απλώς επειδή στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι γυναίκες δε διαθέτουν προσωπικότητα αναγκαζόμαστε να περιοριζόμαστε στα υπόλοιπα.
Δεν ντρέπομαι να δηλώσω υπεύθυνα με πλήρη γνώση των όποιων συνεπειών της δήλωσής μου αυτής, ότι έχω πηδήξει πολλές όμορφες γυναίκες που δεν είχαν ίχνος προσωπικότητας, αλλά ούτε μία άσχημη της οποίας η προσωπικότητα μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν τα κατάφερα διαφορετικά. Την μοναδική όμορφη με προσωπικότητα που γνώρισα, την παντρέυτηκα και την τελικά χωρίσαμε.
Επισκέπτης
εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ σαν ομορφια αλλα και σαν προσωπικοτητα (αμελητεος λογος για σας πιστευω) η μονικα μπελουτσι !! σταθερη αξια και διαχρονικη ομορφια.
Βασικά νομίζω ότι οι περισσότεροι άνδρες δεν δίνουν φράγκο για το ποιά γυναίκα θεωρούν άλλες γυναίκες ωραία. Τους ενδιαφέρουν κυρίως γυναίκες που θεωρούνται ωραίες από άνδρες ...