Νέα

Η ώρα της γης....!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο πλανήτης κινδυνεύει
Υπάρχει τρόπος να βοηθήσεις.

Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι το μεθάνιο όταν αναμειχθεί με το οξυγόνο και το διοξείδιο του άνθρακα κάτω από έντονη ηλιακή ακτινοβολία, εξουδετερώνει το διοξείδιο του άνθρακα, που είναι υπαίτιο για το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Μετά την τεράστια επιτυχία της "Ώρας της γής" και το σβήσιμο των φώτων για 1 ώρα, η Ελλάδα πρωτοστατεί ξανά:

Στις 9 του Απρίλη και ώρα 2 το μεσημέρι (είναι η μέρα & ώρα που παρατηρείται έντονη ηλιακή δραστηριότητα) καλούμε εσένα να κλάσεις όσο πιο δυνατάμπορείς και για όση περισσότερη ώρα μπορείς.
Φρόντισε να έχεις φάει πολλά όσπρια ή παρόμοιο φαγητό για μέγιστα αποτελέσματα.

Το μεθάνιο υπάρχει στα αέρια που απελευθερώνουμε.

Παρακαλώ διαδώστε το παντού:

ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ! ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!

Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει, για να φτάσει αυτό το μήνυμα σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου θα πρέπει να το στείλεις σε τουλάχιστον 10 φίλους σου.
ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Η Οικολογια ειναι πολυ σοβαρο θεμα για να το αφησουμε στους "Οικολογους"...
Χαιρομαι ειλικρινα, που οι περισσοτεροι συναγωνιστες εχουν καταλαβει τι παιζει με το τεραστιο αυτο θεμα. Φαινεται οτι ολοι γνωριζουμε οτι χρειαζονται μερικες χιλιαδες αυτοκινητα για να ρυπανουμε την ατμοσφαιρα οσο μια μεση βιομηχανια! Και τι κανουν οι Οικολογοι-Βιομηχανοι?? αντι να δωσουν τα οντως τεραστια ποσα που χρειαζονται για να εκσυγχρονισουν τα εργοστασια τους, δινουν 20-30 χιλιαρικακια για καταχωρησεις στον Τυπο του στυλ "η Ταδε βιομηχανια οργανωνει δενδροφυτευση 3000 δεντρων στην Παρνηθα" ή "η Αλλη βιομηχανια κανει αποσυρση του παλιου σας μπλακ & ντεκερ που ρυπαινει και μολις με 100€ μπορειτε να το αλλαξετε με καινουριο"... και συγχρονως κανουν και διαφημιση...
Αντε να χαθειτε λαμογια...

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Ωρα της γης, μια μεγαλη διαφημιστικη καμπανια της WWF και άλλων παρομοιων μη κυβερνητικών γαμιολικων οργανωσεων που παραμυθιαζουν το κοσμο.Και βέβαια οι μεγαλυτεροι μαλακες του κοσμου ειχαν και τη μεγαλυτερη συμμετοχη, εμεις δηλαδη. Μιλαμε για φοβερη οικολογικη συνειδηση οι Έλληνες.Μιλαγαμε σε μια παρεα για αυτό το θέμα και όταν ανεφερα τις αποψεις μου που συμφωνουν με αυτες που αναγραφονται στο θρεντ με κοιταζαν λες και ημουνα εγκληματιας.Απλα οταν προκειται για κατι εντυπωσιακο και μοδατο εμεις τρεχουμε πρωτοι. Και την αλλη μερα ολα αναμμενα. Σβηστα ρε μαλακα και την αλλη μερα για μια ωρα αφου μπορεσες την μια μερα σημαινει οτι μπορεις να το κανεις και καθε μερα.Αλλα αυτο πρεπει να το σκεφτεις μονος σου και δε χρειαζεται να συμμετεχεις σε μαζικες εντυπωσιακες  κινησεις. Και αμα το παιζεις οικολογος το σ/κ πηγαινε με το λεωφορειο στο χωριο σου μη παρεις το αμαξι σου παπαρα. Εγω προσωπικα ολες αυτες τις μαλακιες που σου λενε τι να κανεις τις γραφω στα αρχιδια μου όπως επισης στις μερες που ειναι αφιερωμενες σε κατι  (πχ ημερα κατα του καπνισματος κλπ). Αν θελετε να συμετεχετε σε κατι καντε παρτουζες   

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωρα της γης, μια μεγαλη διαφημιστικη καμπανια της WWF και άλλων παρομοιων μη κυβερνητικών γαμιολικων οργανωσεων που παραμυθιαζουν το κοσμο.Και βέβαια οι μεγαλυτεροι μαλακες του κοσμου ειχαν και τη μεγαλυτερη συμμετοχη, εμεις δηλαδη. Μιλαμε για φοβερη οικολογικη συνειδηση οι Έλληνες.Μιλαγαμε σε μια παρεα για αυτό το θέμα και όταν ανεφερα τις αποψεις μου που συμφωνουν με αυτες που αναγραφονται στο θρεντ με κοιταζαν λες και ημουνα εγκληματιας.Απλα οταν προκειται για κατι εντυπωσιακο και μοδατο εμεις τρεχουμε πρωτοι. Και την αλλη μερα ολα αναμμενα. Σβηστα ρε μαλακα και την αλλη μερα για μια ωρα αφου μπορεσες την μια μερα σημαινει οτι μπορεις να το κανεις και καθε μερα.Αλλα αυτο πρεπει να το σκεφτεις μονος σου και δε χρειαζεται να συμμετεχεις σε μαζικες εντυπωσιακες  κινησεις. Και αμα το παιζεις οικολογος το σ/κ πηγαινε με το λεωφορειο στο χωριο σου μη παρεις το αμαξι σου παπαρα. Εγω προσωπικα ολες αυτες τις μαλακιες που σου λενε τι να κανεις τις γραφω στα αρχιδια μου όπως επισης στις μερες που ειναι αφιερωμενες σε κατι  (πχ ημερα κατα του καπνισματος κλπ). Αν θελετε να συμετεχετε σε κατι καντε παρτουζες     

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Τι να πεις στον μέσο μαλάκα ελληνα πλέον...........

κάθε μέρα είμαι σωστός και στο τέλος πάλι εγώ την πληρώνω τη νύφη.......

κάνω οικονομία στο νερό αλλά ο σωλήνας της Ευδαπ έχει ένα μήνα που διαρρέει ασταμάτητα πόσιμο νερό και έχει διαβρώσει την άσφαλτο γιατί κανείς μαλάκας δεν έρχεται να τον φτιάξει.....
Λάθος... ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ διαρροής ΗΡΘΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ να αποκαταστήσει τη βλάβη 9 η ώρα βραδυ Κυριακής (μη χάσουν και τα εξαιρέσιμα και τις υπερωρίες τα παλλικάρια)....
Βέβαια μετά απ 2 βδομάδες ο σωλήνας ξαναέσπασε......

Πληρώνω 15 χρόνια όλους τους φορους μου ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ όπως η διαφήμιση του ΥΠ. Οικονομίας...
Μετά από δεκάδες χιλιάδες ευρώ εισφορών έρχεται ο κολόγος της κυβέρνησης και μου λέει
πλέρωσε κεφαλικό φόρο... και να θυμάσαι... σύνταξη ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΛΒΑΝΕ ΑΛΒΑΝΕ.....

εγώ λοιπόν απαντώ..........πλέον με τον κώλο.........

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

όλα τα φώτα ανοικτά,
όλες οι βρύσες στο τέρμα
και κολλίδια στην παραλιακή με βι πάουερ ρέισινγκ.......

αφού με γαμάς που με γαμάς τουλάχιστον να το φχαριστιέμαι........

Α ξέχασα.....
ΑΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ Και συ και οι συνειδήσεις σου.
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.289
Πόντοι
22.785
μι βριζισ περσον........
δεν ινε ορεο.......
ισε σε σοβαρι χορα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τρια πουλα τρια πουλα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Χθες έμαθα ότι στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στη Θεσ/νίκη, η ΕΥΑΘ έχασε από διαρροή 20.000 κυβικά νεράκι  :jerking:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.289
Πόντοι
22.785
ι λεξι....... φχαριστιεμαι.
ινε λαθοσ γραμμμμμμενι
προσοχι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χθες έμαθα ότι στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στη Θεσ/νίκη, η ΕΥΑΘ έχασε από διαρροή 20.000 κυβικά νεράκι  :jerking:

δίψαγε ο Θερμαικός και είπαν να τον βοηθήσουν τον δύσμοιρο......

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δίψαγε ο Θερμαικός και είπαν να τον βοηθήσουν τον δύσμοιρο......
Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα λόγω κατασκευής του Μετρό. Το νερό έχει γαμήσει το υπέδαφος και τρέχουμε ψιλοπανικόβλητοι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα λόγω κατασκευής του Μετρό. Το νερό έχει γαμήσει το υπέδαφος και τρέχουμε ψιλοπανικόβλητοι

ρε κάτι προβλήματα που έχει ο σαλονικιος το 2009.......

σε λίγο δε θα έχουμε να φάμε αλλά θα έχουμε μετρό....
σαν τα πιτσιρίκια ένα πράμα...
στο γυμνάσιο θα έχουν τζάμπα λάπτοπ αλλά ελληνικά δε θα μπορούν ούτε να γράφουν ούτε να διαβάζουν.......

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
το ωραιο ειναι κατι δρομοι που ειναι παντα πλημμυρισμενοι, περναω απο δυο συγκεκριμενους καθε μερα εδω και δυο χρονια (στο Ν.Κοσμο και πάνω απο το σταθμό Λαρίσσης. Κ μετα σου λενε κανε οικονομια στο νερό οταν ξυριζεσαι η οταν πλενεις τα δοντια σου, Ας μεινουμε με τους αφρους και τις οδοντοκρεμες στα μουτρα μας ριζοσπαστικες κινησεις που θα σωσουν τον πλανητη. Α και οταν πηδατε αφου χυσετε μην πλενετε το πουτσο σας χαλατε νερο και κινδυνευουν οι υδροβιοτοποι που φιλοξενουν τα σπανια λελεκια (οσα δεν εχουν ψοφησει απο τα φυτοφαρμακα των οικολογων αγροτων και προμηθευτων εταιρειων που νοιαζονται για το περιβαλλον)    

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε κάτι προβλήματα που έχει ο σαλονικιος το 2009.......

σε λίγο δε θα έχουμε να φάμε αλλά θα έχουμε μετρό....
σαν τα πιτσιρίκια ένα πράμα...
στο γυμνάσιο θα έχουν τζάμπα λάπτοπ αλλά ελληνικά δε θα μπορούν ούτε να γράφουν ούτε να διαβάζουν.......

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Βρε παπάρα, προβληματίζομαι γιατί είναι η δουλειά μου και θα φαω και γω την τσαπού

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βρε παπάρα, προβληματίζομαι γιατί είναι η δουλειά μου και θα φαω και γω την τσαπού
να μάθεις να το φχαριστιέσαι όπως εμείς εντώ στο λεκανοχέσιο....και να μη διαμαρτύρεσαι....
ολόκληρο μετρό θα αποκτήσεις......

στο νερό κολλάς;
θα βρέξει μη χαλιέσαι... μπάνιο θα κάνεις...
αλλά χωρίς μετρό πώς θα ζήσεις;  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom