Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Οχι ειναι καλο κοριτσι αυτη
Αμα δεν κανει τυπε δεν μπορει να ακολουθησει τον ανταγωνισμο...
Οχι ειναι καλο κοριτσι αυτη
να πας να την δοκιμασεις αλλα να ξερεις μυριζει πολυΔηλ η Ιωαννα δεν κανει πουτσοτριψιματα.?? Γυμνα ακαποτα.?? Φιλακια με γλωσσα.??
Συμφωνω καποιος πρεπει να την δειξει το δρομοΑμα δεν κανει τυπε δεν μπορει να ακολουθησει τον ανταγωνισμο...
οχι ρε μλκ πλακα κανουμε...αλλα μην το μαμησουμε το θεμα και λιγο σεβασμο στην κοπελα δεν εχει σημασια αν ειναι τανα. ;)Χαλαστηκες τωρα για την πουτανα ελεος
Συμφωνω και σε αυτο αλλα καποια πραματα πρεπει να τα λεμε αυτη μπορει εκτος απο τανα να ναι και ανθρωπος αλλα και εμεις σκαμε φραγκα τα οποια πρεπει να σεβοντε και να ναι στην εντελεια εννοητε και εμεις βεβαια δε θα παμε μεσα στην μπιχλα και τη βρωμα στη γκομεναοχι ρε μλκ πλακα κανουμε...αλλα μην το μαμησουμε το θεμα και λιγο σεβασμο στην κοπελα δεν εχει σημασια αν ειναι τανα. ;)
να πας να την δοκιμασεις αλλα να ξερεις μυριζει πολυ
Μετρια ειναι αλλα πιστευω θα σ αρεσει πανεΚοιτα να παω και να μην ειναι ομορφη...κομοδινο δεν με πειραζει να ειναι, αλλα αν ειναι ασχημη θα γινει φονικο.!!
άμα μιλήσω θα κρυφτούν πολλοί! τα κραταω για παρτη μου και για ορισμένα ατομα που τους τα έχω πει ξέρουν τι εννοώ!Συμφωνω και σε αυτο αλλα καποια πραματα πρεπει να τα λεμε
χαχα να πω τι μανα μου να ετοιμαζει σιγα,σιγα τα μαυρα. Μπεσα τωρα αν και τα γουστα μας μπορει να διαφερουν, ειναι αρκετα εως πολυ ομορφη, πιτσιρικα (24) ελληνιδα οπως λεει τα μιλαει πολυ καλα παντως, κωλαρακι,στητο ωραιο βυζακι, πολυ ωραιο σωμα και μεσα αρκετα καλη. τι αλλο θελεις πεσμουΚοιτα να παω και να μην ειναι ομορφη...κομοδινο δεν με πειραζει να ειναι, αλλα αν ειναι ασχημη θα γινει φονικο.!!
Οπα χαλαρωσε κι εσυ ενα θεμα για μια ιεροδουλη στην θεσσ/ ανοιξα δεν θα λυσουμε ολα τα προβληματα εδω.άμα μιλήσω θα κρυφτούν πολλοί! τα κραταω για παρτη μου και για ορισμένα ατομα που τους τα έχω πει ξέρουν τι εννοώ!
ρε φιλε εννοειται και τα φραγκα του αλλου θα σεβαστουμε, αλλα για αυτα που εγραψες πριν νομιζω υπαρχουν και η κριτικες ;) εδω μονο καλα γραφουμε για το κοριτσι μαςΣυμφωνω και σε αυτο αλλα καποια πραματα πρεπει να τα λεμε αυτη μπορει εκτος απο τανα να ναι και ανθρωπος αλλα και εμεις σκαμε φραγκα τα οποια πρεπει να σεβοντε και να ναι στην εντελεια εννοητε και εμεις βεβαια δε θα παμε μεσα στην μπιχλα και τη βρωμα στη γκομενα
Nαι φιλος γιατι υπαρχουν πολλοι που δε γραφουν κριτικες και εγω δεν ειμαι πολλη της κριτικης γ αυτο και δεν εγραψα ηταν απαραδεκτη οταν μου ρθε ετσι στο δωματιο ελεος δηλαδη κατα τ αλλα δεν ειπα τιποτα κακο καλη ειναι επι του αγωνος και την Ελενα την ανεφερα γιατι ειχε ακουστει οτι και καλα δε πλενετε και μπενει απο το ενα δωματιο στο αλλο κατευθειαν και μαλακιες ενω παντα μοσχομυριζει οταν μπαινει στο δωματιο τωρα για το τη κανει μεσα ξερουμε πολλη καλα ολοι εδω μεσα και το ρισκο ειναι παντα εν γνωση μαςρε φιλε εννοειται και τα φραγκα του αλλου θα σεβαστουμε, αλλα για αυτα που εγραψες πριν νομιζω υπαρχουν και η κριτικες ;) εδω μονο καλα γραφουμε για το κοριτσι μας
Ελα ασε τις μλκ την γουσταρεις την μικρη και για αυτο και εισαι συνεχεια στο θεμα της..Nαι φιλος γιατι υπαρχουν πολλοι που δε γραφουν κριτικες και εγω δεν ειμαι πολλη της κριτικης γ αυτο και δεν εγραψα ηταν απαραδεκτη οταν μου ρθε ετσι στο δωματιο ελεος δηλαδη κατα τ αλλα δεν ειπα τιποτα κακο καλη ειναι επι του αγωνος και την Ελενα την ανεφερα γιατι ειχε ακουστει οτι και καλα δε πλενετε και μπενει απο το ενα δωματιο στο αλλο κατευθειαν και μαλακιες ενω παντα μοσχομυριζει οταν μπαινει στο δωματιο τωρα για το τη κανει μεσα ξερουμε πολλη καλα ολοι εδω μεσα και το ρισκο ειναι παντα εν γνωση μας
Σιγα τη γκομενα που τη γουσταρω κιολας ρε φιλεΕλα ασε τις μλκ την γουσταρεις την μικρη και για αυτο και εισαι συνεχεια στο θεμα της..
χαχα μην ψαρωνεις ρε..Σιγα τη γκομενα που τη γουσταρω κιολας ρε φιλε
έχω γράψει 2 κριτικές ήδη και την ανακάλυψα πρώτος! ΑΣΕ Μαλέα άλλη είναι ηφαίστειο μέσα και δεν λέω τπτ!Ο μπουχος ο αλητης την πηδηξε τελευταια αλλα δεν μιλαει πες ρε μαλεα δυο λογακια για το κοριτσι στο θεμα της ;) αφου σ'αρεσε κι εσενα
Μ εκανες τσακωτο κ ειπα να ριξω λιγη σταχτη στα ματιαχαχα μην ψαρωνεις ρε..