Νέα

Η «Οικολογική Παρέμβαση» αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Κι αυτο να φανταστω εγινε χαριν σε σενα. Τοτε η Ελλας θα σε ευγνωμονει. Απλα μην το κανεις τσαμπα. Ειναι κοροιδια.

οχι απο εμενα ασφαλως...αλλα αισθητικα πως σου φαινεται εσενα που ο συριζα εκφραζει αυτες τις θεσεις? Τι ενοχλει πιο πολυ εσενα η προδοσια του συριζα η η εμμονη μου?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
οχι απο εμενα ασφαλως...αλλα αισθητικα πως σου φαινεται εσενα που ο συριζα εκφραζει αυτες τις θεσεις? Τι ενοχλει πιο πολυ εσενα η προδοσια του συριζα η η εμμονη μου?
Αυτο που με ενοχλει πιο πολυ ειναι οτι δεν υπερασπιζεσαι τα εργασιακα σου δικαιωματα κανοντας κατι τσαμπα [?] τη στιγμη που θα μπορουσες να πληρωνεσαι.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Καλη νυχτα εν χριστω αδερφε  :priest:

Σε ευχαριστω που πιστευει και εσυ οτι οι αριστεροι ειναι πολιτικα διαβολεμενοι. το σχολιο σου ηταν ευστοχο και μπραβο που συμφωνεις μαζι μου

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
προφανώς η εμμονή σου τον ενοχλεί....

αλλά βλεποντας αυτά τα έκτροπα δεν μπορώ να πω και πολλά.... σε λίγο θα μας πουνε να στήσουμε και κώλο εκτ΄΄ος από το να μας πάρουνε την μακεδονία

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Αυτο που με ενοχλει πιο πολυ ειναι οτι δεν υπερασπιζεσαι τα εργασιακα σου δικαιωματα κανοντας κατι τσαμπα [?] τη στιγμη που θα μπορουσες να πληρωνεσαι.

ειμαι ευχαριστημενος με το τζαμπα...θα δω σε πια θεματα ο ΣΥΝ ειναι κατα της  εργατιας και θα σου πω.

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Ρε παιδιά, αριστεροί δεν είναι μόνο όσοι ψηφίζουν Σύριζα, αλλά και από αυτούς που τον ψηφίζουν, δεν συμφωνούν όλοι με όλες τις θέσεις του Συνασπισμού. Οι ψηφοφόροι των άλλων κομμάτων, δηλαδή, συμφωνούν με όλες τις θέσεις του κόμματος το οποίο ψηφίζουν?

Εγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι "αδερφός" ούτε των αυτοαποκαλούμενων Μακεδόνων-Σκοπιανών, ούτε των Βουλγάρων, ούτε των Σέρβων, ούτε, ούτε, ούτε... Και με τους περισσότερους Έλληνες, που λέει ο λόγος, δεν αισθάνομαι "αδερφός". Ούτε και αισθάνομαι ότι απειλούμαστε από κανέναν (τουλάχιστον από Βορρά...). Το ζήτημα είναι ότι (και διορθώστε με αν κάνω λάθος) το κάθε κράτος έχει δικαίωμα να βαφτίζεται όπως θέλει, αρκεί να μην υπάρχει άλλο κράτος με την ίδια ονομασία. Και αυτό, αν δεν απατώμαι, είναι τελειωμένο. Εάν εγείρει, βέβαια, αξιώσεις βασιζόμενο σε θεωρίες περί καταπιεσμένων μειονοτήτων και άλλα τέτοια, το λόγο έχουν (θαρρώ) τα Leopard...

karapipis

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, αριστεροί δεν είναι μόνο όσοι ψηφίζουν Σύριζα, αλλά και από αυτούς που τον ψηφίζουν, δεν συμφωνούν όλοι με όλες τις θέσεις του Συνασπισμού. Οι ψηφοφόροι των άλλων κομμάτων, δηλαδή, συμφωνούν με όλες τις θέσεις του κόμματος το οποίο ψηφίζουν?

Εγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι "αδερφός" ούτε των αυτοαποκαλούμενων Μακεδόνων-Σκοπιανών, ούτε των Βουλγάρων, ούτε των Σέρβων, ούτε, ούτε, ούτε... Και με τους περισσότερους Έλληνες, που λέει ο λόγος, δεν αισθάνομαι "αδερφός". Ούτε και αισθάνομαι ότι απειλούμαστε από κανέναν (τουλάχιστον από Βορρά...). Το ζήτημα είναι ότι (και διορθώστε με αν κάνω λάθος) το κάθε κράτος έχει δικαίωμα να βαφτίζεται όπως θέλει, αρκεί να μην υπάρχει άλλο κράτος με την ίδια ονομασία. Και αυτό, αν δεν απατώμαι, είναι τελειωμένο. Εάν εγείρει, βέβαια, αξιώσεις βασιζόμενο σε θεωρίες περί καταπιεσμένων μειονοτήτων και άλλα τέτοια, το λόγο έχουν (θαρρώ) τα Leopard...
και ποιος είπε ότι ο Σύριζα είναι αριστερό κόμμα? απλά ένα κόμμα ανάχωμα της αστικής τάξης είναι..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
πρέπει κάποιος να είναι ΚΚΕ για να καταλάβει ότι το κόμμα σου είναι ένα συνονθύλευμα πρεζονιών κλεφτρονιών και ψευτοκουλτουριάριδων?

Το κόμμα ΜΟΥ;
Απο ποιο γραπτό μου το εξάγεις αυτό, αγαπητέ;

(Κρατάω όμως τον πανικό σου, και τις ασυναρτησίες σου.)

karapipis

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το κόμμα ΜΟΥ;
Απο ποιο γραπτό μου το εξάγεις αυτό, αγαπητέ;

(Κρατάω όμως τον πανικό σου, και τις ασυναρτησίες σου.)
σε λίγο θα μας πεις ότι είσαι Δόξα Δράμας... τέτοιο δράμα που είσαι...

lepidas

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειναι γνωστο παντως οτι στο συριζα υπαρχουν ατομα με βεβαρημενο ποινικο μητρωο. . .. .  

lepidas

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειναι προσωπικα δεδομενα αυτα...
δε τα λενε σε ενα φορουμ....
υπαρχουν και καποιες εξωκοινοβουλευτικες συνεργασιες υποπτες...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ειναι προσωπικα δεδομενα αυτα...
δε τα λενε σε ενα φορουμ....
υπαρχουν και καποιες εξωκοινοβουλευτικες συνεργασιες υποπτες...

Κλασικός ναζισμός.
"Συκοφαντείτε-συκοφαντείτε", όλο κάτι θα μείνει, έλεγε ο Γκαίμπελς.

Αλλά για να μπορείς και να συκοφαντήσεις σωστά, προϋποθέτει τουλάχιστον να μην είσαι ηλίθιος.
Επίσης να μην είσαι τόσο εμφανώς κλώνος......

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom