xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχεις προβλημα με το σμαλτο σου?παιδιά, σοβαρά τώρα, τα χύσια χαλάνε το σμάλτο των δοντιών? καταλαβαίνετε τί πρόβλημα υπάρχει ε? αν μπορεί κάποιος οδοντίατρος ειδικός να πει!
εχεις προβλημα με το σμαλτο σου?παιδιά, σοβαρά τώρα, τα χύσια χαλάνε το σμάλτο των δοντιών? καταλαβαίνετε τί πρόβλημα υπάρχει ε? αν μπορεί κάποιος οδοντίατρος ειδικός να πει!
ΟΧΙ κουκλαρα μου !!!παιδιά, σοβαρά τώρα, τα χύσια χαλάνε το σμάλτο των δοντιών? καταλαβαίνετε τί πρόβλημα υπάρχει ε? αν μπορεί κάποιος οδοντίατρος ειδικός να πει!
καμια αγαμητη γεροντοκορη θα εχεις για οδοντιατρο ρε βλακα και θελει να την γαμησεις,γιαυτο στο ειπε.πηγα στην οδοντριαντρο μοθ για ενα καθαρισμα και μοθ ειπε αν καμω γλιφομονι σε κοπελεσ!
και μοθ ειπε να μην το καμω σηνηθωσ γιατι χαλανε τα δοντια και στο τελοσ θα πεσοθν!!
το εχετε ξανακοθσει αφτο ποθθενα ? ηπαρχει καμια ερεβνα για γλιφομονια?
επισησ με ειπε οτι εκεινη οταν καμει τριμοθκι στον αντρα τησ δεν πειραζει ποθ τα καμει γαργαρα μετα,μονο στο γλιφομονι γινεται ζημια!
το θεμα καλιπτεται απο μηστηριο!! :S
εχεις προβλημα με το σμαλτο σου?
εχεις προβλημα με το σμαλτο σου?
καμια αγαμητη γεροντοκορη θα εχεις για οδοντιατρο ρε βλακα και θελει να την γαμησεις,γιαυτο στο ειπε.
για την μερεντα που τρως την ρωτησε να σου πει?
αν δεν καπνιζεις μαυρο δεν εχεις προβλημα.Οχι, αλλά επειδή έχω μανία με τα δόντια, εμφάνιση και υγεία, φοβάμαι μήπως θα έχω...γι' αυτό ρωτάω. αλλά ντρέπομαι να ρωτήσω τον γιατρό μου...
ολα καλα λοιπον.μην ανησυχεις..Οχι, αλλά επειδή έχω μανία με τα δόντια, εμφάνιση και υγεία, φοβάμαι μήπως θα έχω...γι' αυτό ρωτάω. αλλά ντρέπομαι να ρωτήσω τον γιατρό μου...
Οχι, αλλά επειδή έχω μανία με τα δόντια, εμφάνιση και υγεία, φοβάμαι μήπως θα έχω...γι' αυτό ρωτάω. αλλά ντρέπομαι να ρωτήσω τον γιατρό μου...
αν δεν καπνιζεις μαυρο δεν εχεις προβλημα.
παιδιά, σοβαρά τώρα, τα χύσια χαλάνε το σμάλτο των δοντιών? καταλαβαίνετε τί πρόβλημα υπάρχει ε? αν μπορεί κάποιος οδοντίατρος ειδικός να πει!
παιδιά, σοβαρά τώρα, τα χύσια χαλάνε το σμάλτο των δοντιών? καταλαβαίνετε τί πρόβλημα υπάρχει ε? αν μπορεί κάποιος οδοντίατρος ειδικός να πει!
εισαι σε καλο δρομο τοτε να ξερεις.ούτε μαύρο , ούτε άσπρο! μόνο την πίπα της Ειρήνης κάνω πολύ!
εισαι σε καλο δρομο τοτε να ξερεις.
για δωσε λιγο αζυμουθιο?
Στρατιωτικη-φανταρικη ορολογια ασ'το...Τί είναι αυτό? αζυμούθιο?
Οχι, αλλά επειδή έχω μανία με τα δόντια, εμφάνιση και υγεία, φοβάμαι μήπως θα έχω...γι' αυτό ρωτάω. αλλά ντρέπομαι να ρωτήσω τον γιατρό μου...
Συμπέρασμα!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ!!! δεν είναι για τα δόντια σας!!!!!!