sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.980
- Πόντοι
- 22.266
Αυτά στο Αμέρικα. Στο Ευρώπα, νομίζω, παλαιότερα -αν θυμάμαι σωστά- το Γαλλικό Κράτος, είχε λάβει απόφαση να επιδοτεί πορνο-εταιρείες
(βλ. Marc Dorcel), να προωθούν τη χρήση προφυλακτικών στις ταινίες. Δηλαδή, όχι μόνο δεν έκαναν διά νόμου υποχρεωτική τη χρήση,
αλλά έδιναν οικονομικά κίνητρα, για να διαδοθεί η "προαιρετικότητα"...
η εταιρια marc dorcel στις περισσοτερες ταινιες της οι πρωταγωνιστες χρησιμοποιουν προφυλακτικο μαλακια μεγαλη
κατσε στα αυγά σου τα λεφτά που θα πάρεις ειναι πασατεμπος αμα θες να βγάλεις το μουνι σου στην χονδρική πώληση πλησίασε ενα φίλο με δυνατά κονε και γίνε βίζιτα πολυτελείας αν εχεις τα φόντα η αλλιώς βρες έναν αγαπουλη με λεφτά
αν νομίζει οτι η ποσειδωνος ειναι η κρουαζετ και το ολυμπικο το Κάρλτον ας στρώσει την κόκκινη μπουχαρα της μοιραρακενας κι ας κόβει βόλτεςΦίλε μου, την κοπέλα την εξιτάρει η ιδέα. Μην τα κρίνεις όλα με το χρήμα. Μπορεί να έχει τίποτα άλλες φιλοδοξίες, για
κινηματογραφική καριέρα και κόκκινα χαλιά. ;) (τα λες ορθότατα, by the way)...
Καλησπέρα, είμαι κοπέλα 21 χρόνων και σκέφτομαι εδώ και καιρό να γίνω πορνοστάρ. Αν και μόνο η σκέψη με εξιτάρει,αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να το κάνω στην Ελλάδα ή θα κουβαλάω στίγμα σε όλη μου τη ζωή ? Πως πιστεύετε ότι θα με αντιμετωπίζει ο κόσμος είτε οι άντρες είτε οι γυναιίκες ? Για πείτε καμιά άποψη...
Η οικονομία ειναι παγκοσμιοποιημενη πια... Οπουδηποτε ξεκινησεις το μαντάτο θα έρθει και στην Ελλάδα...
Το ζουμί είναι... Εαν φοβάσαι καλύτερα συνέχισε να κοιμάσαι...
αλλά εαν νιώθεις ότι ο πόνος της απορίας του απωθημένου θα είναι μεγαλύτερος από τον πόνο του "στίγματος" just... go for it...
Ανέβασε φωτογραφία να κρίνουμε αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς