Νέα

Η νέα τάση στα πορνεία της Γερμανίας: Πληρώνουν αδρά μόνο για να τους μιλήσουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φαντάζομαι διάλογο που θα κάνεις με τις πουτάνες:

MindReader: Τελικά εσύ είσαι πουτάνα ε?
Πουτάνα: Μεγάλη!! Πως θέλει ?? Έτσι ??? Από πάνω ??
MindReader: Για να το αναλύσουμε λίγο αυτό ... Γιατί είσαι μεγάλη πουτάνα ???  :rolleyes: :rolleyes:
Πουτάνα: Μαλάκα Έλληνα όλο μιλάει και δεν γκαμάει άιντε άιντε

Αααακριβώς έτσι !!!! Μέχρι εκεί πάει το μυαλουδάκι σου.  :rockon: :rockon:

Μόνο καλύτερα να τα γράφεις καλοκαίρι αυτά, γιατί το χειμώνα θα πάθουμε κρυοπληξία !!!!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.856
Πόντοι
216
Αααακριβώς έτσι !!!! Μέχρι εκεί πάει το μυαλουδάκι σου.  :rockon: :rockon:

Μόνο καλύτερα να τα γράφεις καλοκαίρι αυτά, γιατί το χειμώνα θα πάθουμε κρυοπληξία !!!!

Γράψε τον πραγματικό σου διάλογο χαχα  :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Γράψε τον πραγματικό σου διάλογο χαχα  :grin: :grin:

Με κάποιες απο αυτές τις γυναίκες, που έχουν ζήσει στη ζωή τους καταστάσεις που ούτε ξόφαλτσα περνάνε απο το μυαλουδάκι σου, μπορεί να βρώ να μιλήσω για κάτι.

Με μαλακοτσιμπουκώματα όμως σαν και τη πάρτη σου, που μόνο να τρολάρουν ξέρουν,  ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχω να πώ τίποτα.

Και πολύ ασχολήθηκα ήδη.

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Φαντάζομαι διάλογο που θα κάνεις με τις πουτάνες:

MindReader: Τελικά εσύ είσαι πουτάνα ε?
Πουτάνα: Μεγάλη!! Πως θέλει ?? Έτσι ??? Από πάνω ??
MindReader: Για να το αναλύσουμε λίγο αυτό ... Γιατί είσαι μεγάλη πουτάνα ???  :rolleyes: :rolleyes:
Πουτάνα: Μαλάκα Έλληνα όλο μιλάει και δεν γκαμάει άιντε άιντε

αχαχαχαχαχαχα

πλακα πλακα και εγω πιο παλια που ειχα παει σε μια κορασιδα και την ειχα αρχισει τις ερωτήσεις για την δουλεια της κλπ, και μου λεει ασε την κουβεντα και γαμα με

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
546
Πόντοι
36
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αχαχαχαχαχαχα

πλακα πλακα και εγω πιο παλια που ειχα παει σε μια κορασιδα και την ειχα αρχισει τις ερωτήσεις για την δουλεια της κλπ, και μου λεει ασε την κουβεντα και γαμα με

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.856
Πόντοι
216
Με κάποιες απο αυτές τις γυναίκες, που έχουν ζήσει στη ζωή τους καταστάσεις που ούτε ξόφαλτσα περνάνε απο το μυαλουδάκι σου, μπορεί να βρώ να μιλήσω για κάτι.

Διακρίνω μία μορφή ψύχωσης με τις πουτάνες,την ζωή τους και την ψυχολογία τους  :jerking: :jerking:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Διακρίνω μία μορφή ψύχωσης με τις πουτάνες,την ζωή τους και την ψυχολογία τους  :jerking: :jerking:

Πριν αρχισεις να ''διακρίνεις'' ψυχώσεις σε άλλους ( εγκριτε ψυχίατρε ), καλό θα ήταν να αρχίσεις να διακρίνεις μέχρι που φτάνει το μυαλό σου.

Για αρχή προσπάθησε να γράψεις μερικά  post χωρίς να χρησιμοποιήσεις το  :jerking: το οποιο απο ότι βλέπω δεν λείπει απο πουθενά στα posts σου. Μαλλον το έχεις παρασυνηθίσει. Να θυμάσαι απο μια ηλικία και μετά θα πρέπει να το κόψεις.

Τερμα η κουβέντα μαζί σου.

Ουστ Τρολάκι !!!!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.856
Πόντοι
216
Πριν αρχισεις να ''διακρίνεις'' ψυχώσεις σε άλλους, καλό θα ήταν να αρχίσεις να διακρίνεις μέχρι που φτάνει το μυαλό σου.

Για αρχή προσπάθησε να γράψεις μερικά  post χωρίς να χρησιμοποιήσεις το  :jerking: το οποιο απο ότι βλέπω δεν λείπει απο πουθενά στα posts σου.

Τερμα η κουβέντα μαζί σου.

Ουστ Τρολάκι !!!!

Αν παρατηρήσεις το  :jerking: στο 90% των μηνυμάτων μου αφορά παράθεση σε δικό σου post χαχα  :grin: :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Από κουβέντες και κινήσεις μερικών ιερόδουλων,έχω καταλάβει ότι το επιζητούν και ''το έχουν τεράστια ανάγκη''...  :o

Οι γυναίκες ως πιο εγκεφαλικές έχουν ανάγκη την λεκτική επαφή την ώρα του σεξ και για αυτό γουστάρουν να τους μιλάς.

Αυτό περνάει και σε κάποιες πουτάνες που και αυτές είναι γυναίκες και επιπλέον κάνουν κάτι που τους δημιουργούν θέματα αυτοεκτίμησης και ταυτότητας, όπως και ενοχές, γι' αυτό χρειάζονται την συνομιλία για να προσδιορίσουν/προσδιορισθούν λίγο απέναντι στον άνδρα που έχουν απέναντι τους.

Έχω δει και ντοκιμαντέρ που πουτάνες λένε οτι δεν γουστάρουν τους τελείως σιωπηλούς πελάτες, που δεν χαμογελάνε κ.λ.π. Και είναι λογικό. Ακόμη και στο αγοραίο σεξ, έχεις να κάνεις με σεξ, με την πιο προσωπική άμεση επαφή που μπορεί να έχουν δύο άνθρωποι.

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
οχι και νεα ταση..ποσοι απο μας δεν εχουμε κερασει ποτα σε στριπ και μπαρακια μονο για να μιλησουμε μτην γκομενα..αυτο ειναι διαχρονικο..γινοτανε και θα γινεται στο διηνεκες!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ως γνωστόν η Βαυαρία έχει τα μεγαλύτερα ποσοστό ελληνισμού συγκριτικά με την υπόλοιπη Γερμανία.
Στανταράκι,φύγανε οι πυρφόροι αγρότες απ την Ελλάδα και κάνουν τα ίδια και στη Γερμανία  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom