Νέα

Η μισή Ελλάδα δεν έχει Internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2007 

Ο ΟΤΕ ενημερώνει τους πελάτες του ότι, σήμερα, μετά τις 11:00, λόγω εργασιών, εκδηλώθηκε σοβαρή καλωδιακή βλάβη σε κεντρικό δακτύλιο του ΟΤΕ.

Συγκεκριμένα, κόπηκαν καλώδια οπτικών ινών σε δύο περιοχές ταυτόχρονα, στα σημεία Κάστρο Βοιωτίας και Χιλιομόδι Κορινθίας, με αποτέλεσμα, κατά περιοχές, να μην είναι εφικτή η σύνδεση με το διεθνές Internet.

Συνεργεία του ΟΤΕ βρίσκονται ήδη στα παραπάνω σημεία και έχει αρχίσει η διαδικασία αποκατάστασης.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την πορεία αποκατάστασης.

πηγή:

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Την οπτική ίνα τη φάγανε τα αρούρια;;;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Με τους μισθούς του Βουρλούμη και των συμβούλων του πΟΤΕ θα βάζουνε πετονιά για το ψάρεμα αντί ινών. ;)

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Από ότι έμαθα αποκαταστήθηκε το πρόβλημα

Επισκέπτης
Τα σάιτ του Λαμπράκη και του Τεγόπουλου πάντως λειτουργούσαν σφαίρα.
Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε. :rolleyes:

(Α ρε κακομοίρη Μπαϊρακτάρη, τι 'σου μελε να πάθεις...)
αυτά τα site είναι προσιτά στην Αθήνα και αυτός είναι ο λόγος που δουλεύουν και όχι μόνο αυτά όμως σε περιοχές εκτός Αθηνών και στο εξωτερικό δεν μπορείς να μπεις σε αυτά.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Είναι εκτός και το δωρεάν wifi-spot της Πλατείας Συντάγματος εδώ και 20 μέρες.

:jerking:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
:cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:
[move][size=20pt] Την ΠΟΤΕΝΕΤ ΜΕΣΑ Γ@@Ω [/size][/move]

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Γι αυτο εχουμε στειλει τον Π(ΟΤΕ) στα σκουπιδια....

Kαι ειμαστε σε ιδιοκτητο δικτυο αλλης εταιριας !  :rockon: 24mpbs  :rockon:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

Kαι ειμαστε σε ιδιοκτητο δικτυο αλλης εταιριας !   :rockon: 24mpbs  :rockon:
Εμ, θα το κατεβάσουν κι εδώ δε θα το κατεβάσουν?????
Ε ρε γλέντια.............

Επισκέπτης
Εμ, θα το κατεβάσουν κι εδώ δε θα το κατεβάσουν?????
Ε ρε γλέντια.............
καλά μπουρδέλα και οι ιδιωτικές εγώ έβαλα στο γραφείο από ιδιωτική εταιρεία αλλά εδώ και 6 ημέρες που έγινε ενεργοποίηση όταν με παίρνουν τηλέφωνο καλεί αλλά δεν χτυπάει το δικό μου , όταν παίρνω εγώ από το δικό μου μιλάω κανονικά αλλά σε αυτόν που παίρνω βγαίνει στην αναγνώριση κλήσης ένα άλλο νούμερο και αν πάρω εγώ αυτό το νούμερο βγαίνει μια κυρία που της τα έχουν κάνει τσουρέκια και ρίχνει μπινελίκια.

Επισκέπτης
καλά μπουρδέλα και οι ιδιωτικές εγώ έβαλα στο γραφείο από ιδιωτική εταιρεία αλλά εδώ και 6 ημέρες που έγινε ενεργοποίηση όταν με παίρνουν τηλέφωνο καλεί αλλά δεν χτυπάει το δικό μου , όταν παίρνω εγώ από το δικό μου μιλάω κανονικά αλλά σε αυτόν που παίρνω βγαίνει στην αναγνώριση κλήσης ένα άλλο νούμερο και αν πάρω εγώ αυτό το νούμερο βγαίνει μια κυρία που της τα έχουν κάνει τσουρέκια και ρίχνει μπινελίκια.

hahahahaha τελειως μπουρδελο δηλαδη ουτε ανεκδοτο να ηταν:p

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κανείς δεν εχει 24μβπς αυτή ειναι ταχυτητα σύνδεσης με τον προβιντερ μονο για στεαμινγ , δεν ειναι αληθινή ταχυτητα ιντερνετ.
Με εξω έχεισ μέγιστη ταχυτητα την μέγιστη ταχυτητα του ΟΤΕ.

Kαι ειμαστε σε ιδιοκτητο δικτυο αλλης εταιριας !  :rockon: 24mpbs  :rockon:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ηράκλειο Κρήτης, και τώρα θέλουν να σκάψουν την πόλη (η εταιρεία που προσφέρει τα 24Mbps) και μου φαίνεται σαν καλή προσφορά.

Επισκέπτης
Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2007 

Ο ΟΤΕ ενημερώνει τους πελάτες του ότι, σήμερα, μετά τις 11:00, λόγω εργασιών, εκδηλώθηκε σοβαρή καλωδιακή βλάβη σε κεντρικό δακτύλιο του ΟΤΕ.

Συγκεκριμένα, κόπηκαν καλώδια οπτικών ινών σε δύο περιοχές ταυτόχρονα, στα σημεία Κάστρο Βοιωτίας και Χιλιομόδι Κορινθίας, με αποτέλεσμα, κατά περιοχές, να μην είναι εφικτή η σύνδεση με το διεθνές Internet.

Συνεργεία του ΟΤΕ βρίσκονται ήδη στα παραπάνω σημεία και έχει αρχίσει η διαδικασία αποκατάστασης.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την πορεία αποκατάστασης.

πηγή:
εμ γι αυτο δεν μου ανοιγε τιποτε απο τις 12 & μετα..γαμιουνται αβερτα-κουβερτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom