Νέα

Η Μελίνα Τσιλιμίγκρα, απαντά στις φήμες για ροζ βίντεο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Αναφορικώς με τη ψευδή και συκοφαντική για το πρόσωπό μου ανάρτηση που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου έχω να δηλώσω τα ακόλουθα:
1. Από το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. αποχώρησα για τους λόγους, τους οποίους έχω εκθέσει και ουδέποτε... υπήρξε απομάκρυνσή μου για υποτιθέμενη συμμετοχή μου σε ροζ βίντεο. Άλλωστε τον όλο χειρισμό της νομικής μου υπόθεσης, έχει αναλάβει με εντολή του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. ο δικηγόρος και βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Αθανάσιος Πλεύρης που έχει προβεί και στις κατωτέρω ενέργειες.
2. Για το υποτιθέμενο ροζ βίντεο, στο οποίο ισχυρίζονται κάποιοι ψευδώς ότι συμμετέχω, ήδη έχει υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και διενεργείτε προκαταρκτική εξέταση.
3. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχει αποδειχθεί ότι η γυναίκα που συμμετέχει στο εν λόγω βίντεο δεν είμαι εγώ και ότι το βίντεο έχει γυριστεί σε χρόνο, στον οποίο εγώ ήμουν 14 ετών, γι αυτό άλλωστε με παρέμβαση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει κατέβει το ψευδές και συκοφαντικό βίντεο.
4. Επειδή μάλιστα το εν λόγω βίντεο συνοδεύτηκε με απειλές και εκβιασμούς προς το πρόσωπό μου, έχουν ενεργοποιηθεί όλες οι ρήτρες του Νόμου και σύντομα θα γνωρίζω τα ονόματα αυτών που το διοχέτευσαν, ώστε να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Μελίνα Τσιλιμίγκρα

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Σωστή κυρία η Τσιλιμίγκρα  :2funny: :2funny:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
180156_194134623950067_100000605920289_608344_5693656_n.jpg

να χυσεις και την σημαια μαζι...

Επισκέπτης
laos4.jpg

Φωτο σε στυλ η πουτανα και ο προαγωγος της...Προσεξτε ματι ο προεδρος... :2funny:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Κανα λινκ για το βιντεάκι? Να κρίνουμε ιδίοις όμμασι αν είναι αυτή..

Υ.Γ. Η τύπισσα πάντως έχει πολύ πρόστυχο βλέμμα...

Συνημμένα

• 0516bc7ffad6796728552d7e5f89283e_XL.jpg
    0516bc7ffad6796728552d7e5f89283e_XL.jpg
    40,5 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
Image+(4).jpg

Καλα,μιλαμε οτι ειναι τελειως ουγκ η τυπισσα....Προσεξτε οτι γραφει δεκατεσσαρων ετων ολογραφως και συμπληρωνει στα εισαγωγικα με τον αριθμο"16"...Ποσο ΖΩΑ μπορει να ειστε ρε σεις ΛΑΟτζηδες?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Image+(4).jpg

Καλα,μιλαμε οτι ειναι τελειως ουγκ η τυπισσα....Προσεξτε οτι γραφει δεκατεσσαρων ετων ολογραφως και συμπληρωνει στα εισαγωγικα με τον αριθμο"16"...Ποσο ΖΩΑ μπορει να ειστε ρε σεις ΛΑΟτζηδες?

ξέρεις βέβαια γκαιμπελίσκε ότι τις μηνυτήριες αναφορές τις συντάσσουν δικηγόροι συνήθως...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:tooth:
βασικά το λάθος είναι του συντάκτη της μηνύσεως, του πλεύρη κατά τα ανωτέρω

αλλά ρε παιδιά μήπως να ήσασταν λίγο πιο προσεκτικοί με το τι γράφετε για την τύπισσα, απ'ότι φαίνεται έχει πάρει φόρα και μηνύει κόσμο αβέρτα :P δεν ξέρω, λέμε τώρα... :P

Επισκέπτης
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΑΔΙΣΤΑ..
Εχει και μασατζιδικο διπλα απο το κωλοχανειο του ΛΑΟΣ,ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....

Το 'να μπουρδελο διπλα στο αλλο.
ξέρεις βέβαια γκαιμπελίσκε ότι τις μηνυτήριες αναφορές τις συντάσσουν δικηγόροι συνήθως...
Ειναι φοιτητρια Νομικης,λεει.Οποτε μπορει να την εγραψε και μονη της.

Ιδου η καταντια του εκπαιδευτικου συστηματος.

Εισαγονται πουτανιτσες και δεν μαθαινουν και τιποτε.

Επισκέπτης
:tooth:
βασικά το λάθος είναι του συντάκτη της μηνύσεως, του πλεύρη κατά τα ανωτέρω

αλλά ρε παιδιά μήπως να ήσασταν λίγο πιο προσεκτικοί με το τι γράφετε για την τύπισσα, απ'ότι φαίνεται έχει πάρει φόρα και μηνύει κόσμο αβέρτα :P δεν ξέρω, λέμε τώρα... :P
Και τι θα γραψει?

Οτι στο μπουντοτκομ με κακοχαρακτηριζουνε?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....

bourFan

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ο ΛΑΟΣ θελει το βιδεο...!!!  :cum: που το βρισκουμε?

Επισκέπτης

Καθώς επίσης οι νομικάριοι δεν έδωσαν μαθηματικά στις πανελλήνιες, οπότε δεν είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν τους αριθμούς.
Έτσι απλά  και σκληροπυρηνικά ναπούμε..

bourFan

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καθώς επίσης οι νομικάριοι δεν έδωσαν μαθηματικά στις πανελλήνιες, οπότε δεν είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν τους αριθμούς.
Έτσι απλά  και σκληροπυρηνικά ναπούμε..
Τους μαθαίνουν καλα αργοτερα οταν ξεκινανε να πληρωνονται...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Και τι θα γραψει?

Οτι στο μπουντοτκομ με κακοχαρακτηριζουνε?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....
ποτέ μην λες ποτέ (αυτός ο κίνδυνος υπάρχει γενικότερα πάντως)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εθνικιστικο πουτανακι και ετσι.... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories