25 χρονια :-
θελω επιτελους να γνωρισω τον ερωτα :-
τον έρωτα ή το σέξ;
θελω να κανω ερωτα γλυκόνετον έρωτα ή το σέξ;
οχι οχι!για να σοβαρευτουμε!οι ιστοριες ειναι αληθεις!!δηλαδη ελεγες ψεματα οταν μας ελεγες για της ιστοριες σου?? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( δεν το περιμενα αυτο απο σενα
βρηκες το ευαισθητο σημειο μου κι αυτο ειναι μειον μου...κι αυτο ειναι μειον μου...δηλαδη ελεγες ψεματα οταν μας ελεγες για της ιστοριες σου?? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( δεν το περιμενα αυτο απο σενα
αν κι έβαλα την τελευταία επιλογή, ήταν σχεδόν τετραετία μετά από βαρύ τροχαίο :S :S :S :S :S :S
4 χρονια?
ναι εισαι καλα φιλε και θα βρεις χρονο να γαμησεις οτι δεν γαμησες αυτα τα 4 χρονια ;)
το ρεκόρ ήταν την αγωνιστική περίοδο 8/1990 - 12/1994 και θα παραμείνει προσωπικό μου ρεκόρ για πάντα
μαλλον θα ειχε γαμησει εφηβος σε καμια τανα και θα ξανακερασε μετα οταν εκανε κανονικη σχεση
ο Παππους του αβραμη ειναι ;και τι ειναι οι πουτανες για να κερνανε ??? ο κυρ αβραμης που εχει το καφενειο ?
μαλλον θα ειχε γαμησει εφηβος σε καμια τανα και θα ξανακερασε μετα οταν εκανε κανονικη σχεση
ο ζωρζετος ακομα δεν εχει βγαλει γκομενα. αρα αγαμια 20 χρονων.
γκομενα του ειναι ο ολυμπιακος. αμα κερδισει εντος, βαραει μαλακια
αν κερδισει εκτος, παει στην φυλης να δωσει το 15 ευρω. ;)
και τι ειναι οι πουτανες για να κερνανε ??? ο κυρ αβραμης που εχει το καφενειο ?
ρε τυπε, θα κερασε ( ) γκομενα εννοω.. πφφ
αλλα το 20 χρονια ρε ΜΠΟΥΦΕ απο που προεκυψε μονο εσυ ξερεις.
αφού δεν σου είπε ότι είσαι...7!!!
εχει γινει μπουρδελο το θρεντακι , γουσταρω