Νέα

Η Μεγάλη Μάχη: μουνί ή κωλότρυπα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
385
Πόντοι
21
Η αιωνια απορια, μουνι η κωλοτρυπα;

και αν ειναι κωλοτρυπα τι ειδους κωλοτρυπα;

αντρικη η γυναικεια;

ποια ειναι τελικα η καλυτερη τρυπα για πηδηγμα;

το μουνι δινει μια φυσικη αισθηση και ειναι παντα ετοιμο για δραση ενω οι κωλοτρυπα ειναι πιο σφιχτη και θελει μια ειδικη περιποιηση για να πηδηχτει...

εχτος φυσικα αν δεν σας νοιαζει και τον βαζετε ετσι μεσα...τωρα πως θα βγει αυτο ειναι αλλο θεμα...

ας ανοιξουμε αυτο το καπως καυτο θεματακι σχετικα με την καλυτερη τρυπα...μουνι, γυναικεια κωλοτρυπα η αντρικη κωλοτρυπα;

εγω το μουνι και περιστασιακα γυναικεια κωλοτρυπα... την γλειφω την καθαριζω αν θελει η ακομη και οψι και την πηδαω αγριοτατα αν γουσταρει η πουτανα μου

εσεις;

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.579
Πόντοι
2.546
Μουνι ξεκαθαρα.Φυσικη θεση και προσαρμογη αριστη.Ειδικα οταν αγκαλιασει η βεντουζαρει.Κοινως οταν ''ταιριαξουν'' δε υπαρχει κατι καλυτερο.Αλλωστε το ενα για το αλλο ειναι.Διαφορετικα με διαφορετικα σχεδια χρωματα σχηματα,διαφορετικες τρυπες με διαφορετικες αισθησεις.κ ομως σε ολα νιωθουμε αυτο που δεν εχει περιγραφη.Μουνι αμαχητι!

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.434
Πόντοι
2.306
Ξεκάθαρα να χυνεις μέσα είναι καλύτερη η αίσθηση στο μουνι μακράν. Αλλά ψυχολογικά σε ανεβάζει περισσότερο να γαμας κωλο.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
4.040
Πόντοι
456
Μουνι ξεκάθαρα....σε υποδεχεται και σε καλοδεχεται μεσα του χωρις διαμαρτυριες μεγαλου βεληνεκους αν εισαι προικισμενος καλα...φυσικο κι επομενο αφου εχει δημιουργηθει γι αυτον ακριβως τον λογο!!!!Η δε κωλοτρυπα μπορει να εχει την πιο σφιχτη αισθηση συν την γοητεια του "απαγορευμενου" αλλα οσο να ναι θελει την προσοχη της μην χυθει...αιμα οποτε σου κοβει την φορα για μεγαλα γκαζια...το ερωτημα αντρικη η γυναικια δεν εκλαμβανεται ως σοβαρο...απαντηθηκε ηδη εεεεε!!!!

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.700
Πόντοι
206
Μουνι ξεκαθαρα.Φυσικη θεση και προσαρμογη αριστη.Ειδικα οταν αγκαλιασει η βεντουζαρει.Κοινως οταν ''ταιριαξουν'' δε υπαρχει κατι καλυτερο.Αλλωστε το ενα για το αλλο ειναι.Διαφορετικα με διαφορετικα σχεδια χρωματα σχηματα,διαφορετικες τρυπες με διαφορετικες αισθησεις.κ ομως σε ολα νιωθουμε αυτο που δεν εχει περιγραφη.Μουνι αμαχητι!
Εντάξει, μας καβλωσες βραδιάτικα...

xristina35ara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2017
Like
3.073
Πόντοι
446
η αποδειξη μου για τα επιχειρηματα του @SpermCountry

Συνημμένα

• IMG_1092n.jpg
    IMG_1092n.jpg
    360,4 KB · Εμφανίσεις: 15

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
4.040
Πόντοι
456
η αποδειξη μου για τα επιχειρηματα του @SpermCountry
Με σενα κοριτσάρα μου εχουμε τοσα αλλα...δοξασμενα μέρη να τιμίσουμε με χυσια που δεν μας φτάνει το φορτιο...αλλα οκ τεσπα...το χάπι της επομενης μην ξεχάσεις μονο...εκτως κι αν εισαι ετοιμη για...αλλα κόλπα!!!!

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.635
Πόντοι
1.336
Εννοείται μουνάκι ,αυτό που βάζεις την γλωσίτσα σου μέσα ,το φιλάς ,βάζεις δάχτυλο/α μέσα άφοβα χωρίς τον κίνδυνο ''κρεμπιέ'' ,χωρίς εμετικές οσμές .Αυτό που όταν χύνει η ηδονή χτυπάει στο ζενίθ ,,,,ασυζητητί για εμένα ''ένα καθαρό μουνί !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom