stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
η επιλογη " να πα να γαμηθουνε ολοι" γιατι δεν υπαρχει στην ψηφοφορια ?
...δεν υπάρχει τέτοιο ψηφοδέλτιο
η επιλογη " να πα να γαμηθουνε ολοι" γιατι δεν υπαρχει στην ψηφοφορια ?
Όχι ρε, ρομαντικός. Πόλη, Αγιασοφιά, Κόκκινη Μηλιά, θρύλοι, Μαρμαρωμένος Βασιλιάς κτλ. Αυτά τα φασιστο-εθνικοσοσιαλιστικά δεν με γοήτευαν ποτέ. Κατ' αρχήν μας κύρηξαν τον πόλεμο και άπό την αρχή τα πήρα στραβά. Μετά που τα διάβασα κιόλας, τα απέρριψα κανονικά.
δεν ήθελες και την περσία και τις κτήσεις του αλέξανδρου του μακεδόνος;
...δεν υπάρχει τέτοιο ψηφοδέλτιο
έχω αναλύσει τη θέση μου πολλάκις......και υπέρ της αλλαγής των συνόρων μεταξύ σοσιαλιστικών χωρών να υποθέσω???? (...αν υπήρχαν βέβαια....)
...και στο β' γύρο, αν δεν περάσουν ΚΟΥΡΑΚΗΣ - ΜΗΤΑΦΙΔΗΣ ???
Όχι διότι αυτά ανήκουν στους Μακεδόνες
Την ΕΠΕΝ τη θυμάμαι πιτσιρικάς που κατέβαινε σε εκλογές. Τα άλλα δύο που λες δεν τα ξέρω καν...
καταλαβαίνουν το χιούμορ σου στην υπόγα;
Ας απαντήσει ο fethry και ο supermouse φυσικα. ΑΥΤΟΙ με εντάσσουν εκεί.
ΕΘΝΙΚΟΝ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΝ - ΑΒΑΣΙΛΕΥΤΟΝ
Τώρα αυτά πώς πάνε μαζί με εθνικοσοσιαλισμούς, χουντομοναρχίες και λοιπές ΥΠΟΓΙΣΤΙΚΕΣ καταστάσεις είναι κάτι που πρέπει να εξηγήσετε ΕΣΕΙΣ στους εαυτούς σας. Εγώ τα ξέρω, ΕΣΕΙΣ τα μπερδεύετε.
Καπίς;
Ας απαντήσει ο fethry και ο supermouse φυσικα. ΑΥΤΟΙ με εντάσσουν εκεί προεξάρχοντος του supermouse που λάνσαρε και τη χρήση του όρου.
ΕΘΝΙΚΟΝ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΝ - ΑΒΑΣΙΛΕΥΤΟΝ
Τώρα αυτά πώς πάνε μαζί με εθνικοσοσιαλισμούς, χουντομοναρχίες και λοιπές ΥΠΟΓΙΣΤΙΚΕΣ καταστάσεις είναι κάτι που πρέπει να εξηγήσετε ΕΣΕΙΣ στους εαυτούς σας. Εγώ τα ξέρω, ΕΣΕΙΣ τα μπερδεύετε.
Καπίς;
Δηλαδή ...απεταξάμην την υπόγα και τις -ναζιστικές, χουντικές, ΕΟΚΑ Β' κλπ- παραφυάδες της;
ουχί μουρό μου!
διότι εσύ θεωρείς συγγενείς σου τους υπογίτες!
αν εσύ το ξεκόβεις, να χαρώ εγώ!
Όυκι αγκάπημο εσύ υποστηρίζει συνεκώς παλαμπομάρες και πιστεύει ότι όποιος διαφωνει είναι ακροντεξιός.
Όλος ο κόσμος είναι ΥΠΟΓΙΤΕΣ;
φίλτατε,Δηλαδή ΕΘΝΙΚΟΝ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΝ - ΑΒΑΣΙΛΕΥΤΟΝ.
Και δεν χρειάζεται να αποτάξω το σατανα. Πώς πάει το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΝ με τον Εθνικοσοσιαλισμό και τη χούντα; Ξεκαθαρίστε τα στο ΔΙΚΟ σας μυαλό, εγώ τα ξέρω.
Το ότι τυγχάνει να θεωρώ σημαντικά πολύ τα εθνικά θέματα και την τήρηση και προστασία της δημοσίας τάξεως και όταν ακούγονται μαλακίες του τύπου μολότωφ, σπάμε, καίμε, ας κάνουν πάρτυ οι μετανάστες και να μην υπάρχει έλεγχος, μπάχαλα παντού, διαφωνώ με ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ και συμφωνώ με τους ΥΠΟΓΙΤΕΣ δεν θα πει που είμαι και ΥΠΟΓΙΤΗΣ.
"Όλος ο κόσμος" συμφωνεί με το να υπάρξει έλεγχος στο πόσους μετανάστες θα έχουμε, στο να μην υπάρχουν μπάχαλα παντού κτλ. Όλος ο κόσμος είναι ΥΠΟΓΙΤΕΣ;
για τις δικές σας "πιπες" για τον Κλάρα και τους "αριστερους αντιστασιακούς",οταν σας την "λενε" ομως, κανετε οτι δε τρεχει τιποτα στην καλύτερη των περιπτώσεων! Και αφήστε επιτέλους στην άκρη την εμμονή σας με τον ίσιο, τι καιαν εζήτησε 10 νεκρούς? Για τον κ. supermouse που ζητά ομαδικές εκτελέσεις και πηγάδε, εκεί δε σας πιάνει η ανθρωπιά? αλήθωρα ανθρωπιστής είστε?Όχι.
Αλλά δεν ρώτησα αυτό.
Ρώτησα αν ΕΣΥ αισθάνεσαι ψυχολογικά υπογίτης.
Διότι αν δεν είσαι, το πιο αντρίκιο που μπορείς να κάνεις είναι π.χ. την επόμενη φορά που ο Ράφμαν θα ποστάρει τις πίπες που ποστάρει περί Παττακού, να βγεις και να του την "πεις".
Και όχι μόνον να καλύπτεις τον ίσιο όταν ζητά στις επόμενες διαδηλώσεις "δέκα νεκρούς και περίπου εκατό τραυματίες με ανοιγμένα κεφάλια".
Αν όντως πρεσβεέυεις το "εθνικό- δημοκρατικό και αβασίλευτο" που λες και δεν είναι απλώς φούμαρο.
Πάντως εγώ πιστεύω ότι ξέρετε τις διαφορές διότι είστε διαβασμένα παιδιά και κάποιας ηλικίας και έχετε πια κρίση.
Απλά βαριέστε και σπάτε πλάκα κουρδίζοντάς μας με αποτέλεσμα να μας ξεφεύγει που και που καμμιά κουβέντα και να την παίρνετε να την κάνετε σημαία και να πορεύεστε με αυτήν.
Το ότι εγώ είμαι πιο ηπίων τόνων και δεν ξεφεύγω εύκολα είναι άλλο καπέλο βέβαια
πόσταρε μια "παλαμπομάρα" μου ντήαρ!