Νέα

Η μεγάλη δημοσκόπηση του bourdela.com για την Περιφέρεια Αττικής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον υποψήφιο θα ψηφίσετε για τη περιφέρεια Αττικής?

• Γιάννης Σγουρός - ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 61 9,7%
  • Βασίλης Κικίλιας - ΝΔ

Ψήφοι: 89 14,1%
  • Παφίλης Θανάσης - ΚΚΕ

Ψήφοι: 35 5,5%
  • Άδωνης Γεωργιάδης - ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 95 15,0%
  • Αλέξης Μητρόπουλος - ΣΥΝ

Ψήφοι: 28 4,4%
  • Αλέκος Αλαβάνος - συνιστώσες ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 17 2,7%
  • Γρηγόρης Ψαριανός - Δημοκρατική Αριστερά

Ψήφοι: 37 5,9%
  • Κώστας Διάκος - Οικολόγοι Πράσινοι

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Γιάννης Δημαράς - ΑΝΕΞ ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 78 12,3%
  • Άγγελος Χάγιος - ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 22 3,5%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 37 5,9%
  • ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ

Ψήφοι: 125 19,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    632
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Καημένοι μου ακροδεξιούληδες,διώκεστε για τις πολιτικές σας πεποιθήσεις κ δεν μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα!!! :cheesy:

http://[URL unfurl="true"]www1.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=263090&format=.jpg[/img[/URL]]

Θανάσης Παφίλης υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής

Με βαση το σκεπτικο του παπαζολ οτι δεν θεωρει αριστερους οσους φορουν γραβατα...πως σας φαινεται ο παφιλης?

Επισκέπτης
"εμείς, ως Ένωση, δεσμευόμαστε υπέρ του γερμανικού πολιτισμού και κατά του πολυπολιτισμικού"

δεν ειναι ανησυχητικο αυτο?
υγ. πολυπολιτισμικο για τον Γερμανο ειναι και οτιδηποτε ελληνικο
Λέτε να αρχίσουνε να διώχνουνε Τούρκους από την Γερμανία όπως κάνουνε άλλοι με του Ρομά;;; :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
υγ. πολυπολιτισμικο για τον Γερμανο ειναι και οτιδηποτε ελληνικο

Την είπες την μπαρούφα αλλά δεν πειράζει, έχεις πει και χειρότερες...
Το ισχύον μοντέλο μετανάστευσης επέκρινε η μέρκελ και ουσιαστικά είπε ότι όποιος δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο γερμανικό τρόπο ζωής να φύγει, εστιάζοντας στους μουσουλμάνους...
Οι έλληνες της γερμανίας στην τελική είναι κοινοτικοί υπήκοοι, δεν είναι μουσουλμάνλοι και αν μη τι άλλο, μιλάνε γερμανικά.

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www1.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=263090&format=.jpg[/img[/URL]]

Θανάσης Παφίλης υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής

[b]Με βαση το σκεπτικο του παπαζολ οτι δεν θεωρει αριστερους οσους φορουν γραβατα...πως σας φαινεται ο παφιλης?[/b]
[/quote]
Προσωπικό γούστο είναι ρε!!!! :D

Δεν είπα δεν τους θεωρώ αριστερούς,είπα απλά ότι δεν μου αρέσει!!! :boobies: :booty:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Την είπες την μπαρούφα αλλά δεν πειράζει, έχεις πει και χειρότερες...
Το ισχύον μοντέλο μετανάστευσης επέκρινε η μέρκελ και ουσιαστικά είπε ότι όποιος δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο γερμανικό τρόπο ζωής να φύγει, εστιάζοντας στους μουσουλμάνους...
Οι έλληνες της γερμανίας στην τελική είναι κοινοτικοί υπήκοοι, δεν είναι μουσουλμάνλοι και αν μη τι άλλο, μιλάνε γερμανικά.
δλδ δεν ειναι κατα της πολυπολιτισμικοτητας αλλα κατα του Ισλαμ

Επισκέπτης
Ναι! Άμα ψηφίζαμε μόνο οι μπουρδελιάρηδες, την είχε άνετα την πρωτιά!!!
Ωρες ωρες θαρρω ότι μόνο δεξιοι γαμάνε  :grin:
Μα εννοείτε τύπε,το έχει πει κ ο κ Πλεύρης άλλωστε,οι αριστεροί μόνο το πουλί τους παίζουνε( :bigdick: )!!! :2funny:

Y.Γ.yrret δώσε σχετικό απόσπασμα!!! :helpplea:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι! Άμα ψηφίζαμε μόνο οι μπουρδελιάρηδες, την είχε άνετα την πρωτιά!!!
Ωρες ωρες θαρρω ότι μόνο δεξιοι γαμάνε  :grin:
τυπε τι εκλογες και μαλακιες
αν δεν εχεις τον κοκό στην εξουσια τι να λεει
σωστα τυπε μου? :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Φίλτατε επειδή έχω φασιστάκια στην παρέα δεν ισχύει αυτό που λες...

Εκτός αν επειδή εμείς είμαστε νέοι είμαστε κ πιο φιλελεύθεροι...

ναι ρε αρχηγέ και γω με την παρέα μου λέω ό,τι μαλακία μου κατέβει, εννοείται αυτό
το πρόβλημα υπάρχει αν ανοίξεις κουβέντα με κάποιον που δεν ανήκει στην παρέα σου (προσωπικά μου έχει τύχει να κάνω την πάπια συζητώντας με άτομα τα οποία άρχισαν να χαρακτηρίζουν τέτοιες απόψεις ως φασιστικές, επειδή δεν είχα καμία όρεξη να τσακωθώ - γιατί αν τους έλεγα αυτά που πιστεύω και με επιχειρήματα πάντα, ήμουν σίγουρος ότι θα με λέγανε φασίστα και θα γινόμασταν κώλος...)

ούτως ή άλλως και τα δημόσια εκείνα πρόσωπα τα οποία βγαίνουν στις τηλεοράσεις και αρθρώνουν τέτοιες απόψεις και με επιχειρήματα, άλλο αν αυτά δεν είναι αρεστά σε κάποιους, ως φασίστες χαρακτηρίζονται από αυτούς τους κάποιους και μάλιστα στα μούτρα τους (απορώ πώς δεν έχει βουτήξει κανείς ακόμα εν ώρα εκπομπής τα χυδαία αυτά τυπάκια, τα οποία κατά κανόνα προέρχονται απο τον ΣΥΡΙΖΑ...)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Για να μην ξεχνιόμαστε:

ΓΙ ΑΥΤΟΝ τον "αξιόλογο" Βορίδη μιλάει ο ίσιος.
Αυτόν δεξιά με το τσεκούρι.

Που η Δημοκρατία πρέπει και να "συγχωρήσει".
(Άσε που και για να σε συγχωρήσει κάποιος, πρέπει πρώτα να ζητήσεις συγγνώμη, σαν να λέμε να καταδικάσεις το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ "παρελθόν" σου).

Αλλά βέβαια, και οι εβραίοι κυνηγοί των ναζί "αστυνομία φρονημάτων" ήτανε, κατά τον ισιούλη.
Είναι δυνατόν να μην μπορεί να πιεί ελεύθερα τον καφέ του ο διοικητής του Άουσβιτς στη Γουατεμάλα;
Δεν έχουμε δημοκρατία;

Συνημμένα

• voridis2.jpg
    voridis2.jpg
    294,7 KB · Εμφανίσεις: 29

Επισκέπτης
ναι ρε αρχηγέ και γω με την παρέα μου λέω ό,τι μαλακία μου κατέβει, εννοείται αυτό
το πρόβλημα υπάρχει αν ανοίξεις κουβέντα με κάποιον που δεν ανήκει στην παρέα σου (προσωπικά μου έχει τύχει να κάνω την πάπια συζητώντας με άτομα τα οποία άρχισαν να χαρακτηρίζουν τέτοιες απόψεις ως φασιστικές, επειδή δεν είχα καμία όρεξη να τσακωθώ - γιατί αν τους έλεγα αυτά που πιστεύω και με επιχειρήματα πάντα, ήμουν σίγουρος ότι θα με λέγανε φασίστα και θα γινόμασταν κώλος...)

ούτως ή άλλως και τα δημόσια εκείνα πρόσωπα τα οποία βγαίνουν στις τηλεοράσεις και αρθρώνουν τέτοιες απόψεις και με επιχειρήματα, άλλο αν αυτά δεν είναι αρεστά σε κάποιους, ως φασίστες χαρακτηρίζονται από αυτούς τους κάποιους και μάλιστα στα μούτρα τους (απορώ πώς δεν έχει βουτήξει κανείς ακόμα εν ώρα εκπομπής τα χυδαία αυτά τυπάκια, τα οποία κατά κανόνα προέρχονται απο τον ΣΥΡΙΖΑ...)
Εχείς σκεφτεί ποτέ τα όρια ποια είναι;;;

Και αν πράγματι τα υπερβαίνουνε κάποιοι κ έχουνε δίκιο οι Συριζάοι;;;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
:jerking: :jerking: :jerking: για ακόμα μία φορά, αφού το ξέρεις πολύ καλά (και από το σάιτ ακόμα ακόμα) ότι όποιος τολμήσει να συζητήσει τέτοια πράγματα θεωρείται αυτομάτως φασίστας

υπό αυτές τις συνθήκες, όταν δηλαδή το σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές να ανοίξεις μια τέτοια κουβέντα (και αναφέρομαι στην πραγματική ζωή, γιατί εδώ μέσα και να σε χαρακτηρίσουν στ' αρχίδια σου κιόλας, ποιός σε ξέρει..), η απάντηση είναι ότι ΝΑΙ, δεν αισθάνομαι ελεύθερος να εκφράσω τις απόψεις μου

κοσνικ δεν ειναι ακριβως εστι! Οταν πριν 2 χρονια ανοιγε καποιος ποστ στο ιστολογιο ή ελεγε καποιος για μεταναστες αμεσως οι εαμο-συμμοριτες μιλαγαν για "κακους" φασιστες που παρασυρουν "αθωους" στο φασισμο...τωρα πλεον εαν και δεν εχουμε περασει την γραμμη μας στην κοινωνια εχουμε καταφερει να ταυτιστουν καποια θεματα με τον εθνικισμο...προπαντων εχουμε καταφερει να ειπρατουμε σαν εθνικιστες την γενικη δυσαρεσκεια κατα των κομμουνιστων που δεν εκφραζοταν αυτη τα προηγουμενα απο κανενα αλλο φορεα...πριν 2 χρονια πεταγε κορωνες ο ψυχασθενης φεθρυ αντιδεξιες χωρις να απολογειτε για τα εγκληματα του κομμουνισμου...τωρα πλεον εχουμε ισορροπησει καπως την κατασταση και οι φεθρυδες αντιδρουν πλεον διαφορετικα...Βεβαια πολλα ακομα πρεπει να γινουν...

Επισκέπτης
κοσνικ δεν ειναι ακριβως εστι! Οταν πριν 2 χρονια ανοιγε καποιος ποστ στο ιστολογιο ή ελεγε καποιος για μεταναστες αμεσως οι εαμο-συμμοριτες μιλαγαν για "κακους" φασιστες που παρασυρουν "αθωους" στο φασισμο...τωρα πλεον εαν και δεν εχουμε περασει την γραμμη μας στην κοινωνια εχουμε καταφερει να ταυτιστουν καποια θεματα με τον εθνικισμο...προπαντων εχουμε καταφερει να ειπρατουμε σαν εθνικιστες την γενικη δυσαρεσκεια κατα των κομμουνιστων που δεν εκφραζοταν αυτη τα προηγουμενα απο κανενα αλλο φορεα...πριν 2 χρονια πεταγε κορωνες ο ψυχασθενης φεθρυ αντιδεξιες χωρις να απολογειτε για τα εγκληματα του κομμουνισμου...τωρα πλεον εχουμε ισορροπησει καπως την κατασταση και οι φεθρυδες αντιδρουν πλεον διαφορετικα...Βεβαια πολλα ακομα πρεπει να γινουν...
Δουλειά λοιπόν εκεί στην υπόγα λεβέντες μου!!! :rockon: :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom