Επισκέπτης
Οι κομμουνιστές σκότωναν τους ανθρώπους τους!
Οι κομμουνιστές σκότωναν τους ανθρώπους τους!
η μαλακια εχει τις συνεπειες της θα το ελεγα εγω...Πολιτικοι προσφυγες
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τοσα χρονια το ΚΚΕ μου ελεγε ψεματα!!!
ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ COCA COLA?
το δικαιωμα στην coca cola ειναι ουσιωδης σε μια κοινωνια
Υπηρχαν αρκετοι μεταναστες στην Σοβιετικη Ενωση
Και μαλιστα αρκετοι απο αυτους ηταν ελληνες
ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΑΘΛΙΟΙ ΛΟΓΟΚΛΟΠΟΙ!
ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ "ΔΑΝΕΙΖΕΣΤΕ" ΤΙΣ "ΘΕΣΕΙΣ" ΣΑΣ!
ΑΛΛΑΞΕ "ΓΡΑΜΜΗ" ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΛΑ ΤΟΥ?
Ταυτόχρονα, όλο το προηγούμενο διάστημα, καλλιεργήθηκε με ευθύνη των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κλίμα παραίτησης από την κατοχύρωση των κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο, με βασικούς σταθμούς τη Συμφωνία της Μαδρίτης της κυβέρνησης Σημίτη και τη σύσταση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Τουρκίας - Ελλάδας που αποδέχτηκε η κυβέρνηση Παπανδρέου. Η αμφισβήτηση από την Τουρκία του δικαιώματος της Ελλάδας να εφαρμόσει το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, σχετικά με την υφαλοκρηπίδα των νησιών και των βραχονησίδων, αφορά και το δικαίωμα για την εξόρυξη των φυσικών τους πόρων, των πιθανών πλούσιων πετρελαϊκών κοιτασμάτων.
Η ελληνική κυβέρνηση, ενώ δεν κάνει βήματα κατοχύρωσης της υφαλοκρηπίδας και της προβλεπόμενης ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) με τις γειτονικές χώρες.....
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ!!
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ : ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 19-2-2010 ΠΕΡΙ ΑΟΖ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ)
η μαλακια εχει τις συνεπειες της θα το ελεγα εγω...
ειτε οικονομικος ειτε πολιτικος παραμενει μεταναστης τελος!
Δηλαδη ο Γλιξμπουργκ ηταν για 20 χρονια πολιτικος μεταναστης στο Λονδινο?
Δηλαδη ο Γλιξμπουργκ ηταν για 20 χρονια πολιτικος μεταναστης στο Λονδινο?
Είχατε, δεν είχατε, μπουρδέλο το κάνατε κι'αυτό το θέμα.
οπως και ο ανδρεας που για να φυγει επι χουντας απο την ελλαδα αναγκαστηκε να την "προσκυνησει" για να παρει διαβατηριο για την φυγη του...
Να'σαι καλά που μας μορφώνεις...Οι σταλινικές διώξεις και το ΚΚΕ, του Βλάση Αγτζίδη
[URL unfurl="true"]http://tvxs.gr/news/έγραψαν-είπαν/οι-σταλινικές-διώξεις-και-το-κκε-του-βλάση-αγτζίδη[/url]
''Το ΚΚΕ, μέχρι πέρυσι που αποκατέστησε τον Στάλιν με το 18ο Συνέδριό του''
Και ιδιοχειρως απο τον Παττακο μαλιστα.
ειναι σαν της τζουλιας ''απαγορευμενο''............Ιστορικό συνέδριο το 18ο....το έχει κανείς σε DVD???
καλως τον θοδωρο..........Νιώθεις ότι είσαι η πουτάνα μου, ε;
Να'σαι καλά που μας μορφώνεις...
''Το ΚΚΕ, μέχρι πέρυσι που αποκατέστησε τον Στάλιν με το 18ο Συνέδριό του''
Εν το μεταξύ αυτή η παπαριά που αναπαράγεται ακόμα κ από προοδευτικές φωνες είναι εντελώς άστοχη αν πιάσει κανείς να μελετήσεις τα όσα ειπώθηκανε στο 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ...
Εχούνε την ίδια βαρύτητα με το να καταδικάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ για ανθελληνισμό,ενώ είναι κατά του εθνικισμού...
Εχώ διαβάσει τις θέσεις,πιάνεται;;;Ιστορικό συνέδριο το 18ο....το έχει κανείς σε DVD???