enterpreneur
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 30
- Like
- 345
- Πόντοι
- 2.272
ρε μάγκες έχει μιλήσει κανένας με Jetlina τις τελευταίες μέρες? Το έχει συνέχεια κλειστό...Ξέρει κανείς αν παίζει κάτι?
Μάλλον επέστρεψε μετά από λαϊκή απαίτησηρε μάγκες έχει μιλήσει κανένας με Jetlina τις τελευταίες μέρες? Το έχει συνέχεια κλειστό...Ξέρει κανείς αν παίζει κάτι?
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Η ΤΖΕΤΛΙΝΑ ΜΕ ΝΕΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ???
το ίδιο θέμα έχω και εγώ , δεν μπορώ να την βρωΑγαπητοί συναγωνιστές, το νέο(;) νούμερο της Τζετλίνα δεν απαντάει, από όσο έχω δοκιμάσει..Εννοώ αυτό που ποσταρίστηκε σε λινκ λίγο πιο πάνω στο thread.
Υπάρχουν άλλες μαυρούλες call-girls στην Αθήνα σαν κι αυτήν, ή ματαιοπονούμε τελικά..;
Κρίμα για την Τζετλίνα, γιατί είναι από τις πιο "τίμιες" προτάσεις στο χώρο. Θα εκτιμούσα αν κάποιος ενημέρωνε με οποιονδήποτε τρόπο..
Στειλε μου, το νεο γιατι εχω ακομα το παλαιο !!!έχεις πμ
60 ευρω για μιαμιση ωρα και πολλα της ειναι........ακου 100 !!!!!!!!!Με πήρε τηλέφωνο η Τζετλίνα σήμερα όλως περιέργως. Ψαχνόταν για ένα date, και απ' ότι κατάλαβα ήταν ικανή να πάρει όποιο τηλέφωνο είχε κάνει κλήση στο κινητό τους τους τελευταίους 2 μήνες (περίπου 1 μήνα πριν είχα δοκιμάσει τελευταία φορά να την βρω).
Λογικά θα πάρει και άλλους, μιας και εγώ είπα οτι είχα δουλειά (που όντως έχω τέτοια ώρα) και δε θα μπορέσω αυτή την εβδομάδα.
Όποιος τυχόν θελήσει να την πάρει, ας σκεφτεί τους καιρούς που ζούμε και να μην δώσει πάνω απο 100 την ώρα. Πολύ καλό το service δε λέω, αλλά πλέον πρέπει και οι πουτάνες να καταλάβουν οτι τα ποσά που ζήταγαν δεν μπορούν να διατεθούν πλέον.
60 ευρω για μιαμιση ωρα και πολλα της ειναι........ακου 100 !!!!!!!!!
Το κακο με την Τζετλινα,αν την καλεσεις στο σπιτι,ειναι οτι καρφωνεσαι στην γειτονια.Πολυ μαυρη ρε παιδι μου.
Νυχτα χωρις φεγγαρι ειναι οκ συναθλητη...αορατη!!
Και εμένα μη με ενοχλείτε .
ΣΑς τα έδωσε όλα ο τρύπανος
Ακόμα 150 ζητάει η μαυρούλα...