Νέα

Η Μαρί πήρε θέση !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
άρα τα μειονοτικά δικαιώματα ειναι ΖΗΜΙΑ για τη χώρα!!!

μάστα !!!

πές το στους έλληνες της Ισταμπουλ, τους έλληνες της Αλβανίας και (αν τους βρεις) στους έλληνες της (πγδ) Μακεδονίας αυτό!!!

κατά τα λοιπά αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ - ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ σου !!!

"Ein Volk, ein Reich, ein Führer!"

μην αλλάζεις τα λόγια μου...

αυτό που έγραψα και υποστηρίζω είναι ότι η Ελλάδα μόνο ζημιά θα έχει από την καταγραφή τυχόν εθνοτικών παραλαγών...
για αναγνωρισμένες μειονότητες ισχύει η εκ του νόμου και διεθνών συνθηκών προβλεπόμενη προστασία με όποιο κόστος και αν έχει αυτό..

αν δεν κάνω λάθος η ελληνική μειονότητα στην Αλβανία είναι διεθνώς αναγνωρισμένη .. όπως και η ελληνική μειονότητα στην Τουρκία...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τον συμβουλεύω ν αλλάξει δάσκαλο γιατί εσύ δεν... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Όταν ρωτάω κάτι δεν σημαίνει ότι δεν το κατέχω κιόλας!!! :birdman:

Απλά κάνω ένα τσεκάρισμα μερικές φορές!!! :birdman:

κατάλαβες ΠαΠάκι μου?

είναι απαντήσεις αυτές που του έμαθες να δίνει?
αυτοξεβρακώνεται σαν και σένα!

Ποιον μου προτεινεις;;; :2funny:
αυτόν να τον βρεις μόνος σου!
Πάντως σου προτείνω να επιλέξεις κάποιον που
να μην είναι αριστερός,ανθέλληνας,ψευτοπονοψυχιάρης με τους μετανάστες,φιλοσκοπιανός,φιλότουρκος,υποστηρικτής των ανθελληνικών συμφερόντων κτλ.
επίσης να έχει σωστή επιχειρηματολογία και προπαντώς να μην θεωρεί τον εαυτό του μάστερ! :2funny:

αυτά για αρχή.
μόλις επιλέξεις 5-6 που να έχουν αυτά τα χαρ/κ'α, πες μου να σου προτείνω και τον καταλ/ρο! :boobies: :boobies: :boobies:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τώρα για ποιους μακεδόνες μιλάς,τους βόρειους ή τους νότιους(μπερδεύτηκα);;; :S

Δεν νομίζω πάντως ότι είναι θέμα υπηκοότητας,απλά αναγνώρισης ύπαρξης.
Οταν βαζω " " εννοω τους σλαβους...

Ακομα δεν εχω καταλαβει...Τι, ειναι κατι σαν ενα τυπο που ελεγε σε εκπομπη του φουρακη οτι ο παππους του ηταν ψαρι και αυτος εχει μεμβρανες στα δαχτυλα των ποδιων? Ειναι κατι πιο ουσιαστικο? Και πως ισχυριζεσαι οτι εισαι κατι που δεν εισαι?  Λιγο γεια σου μου φαινεται εκτος αν δεν εχω πιασει κατι σωστα...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
τα μειονοτικά δικαιώματα αν δεν κάνω λάθος περιλαμβάνουν και ξεχωριστά σχολεία για την εκμάθηση της γλώσσας .. χωριστά σχολεία σημαίνει κόστος.. να μια ζημία...

Εμμμμμ, αφού είναι έτσι, πες μας και σε τι γλώσσα γίνονται τα μαθήματα στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οταν βαζω "" εννοω τους σλαβους...

Ακομα δεν εχω καταλαβει...Τι, ειναι κατι σαν ενα τυπο που ελεγε σε εκπομπη του φουρακη οτι ο παππους του ηταν ψαρι και αυτος εχει μεμβρανες στα δαχτυλα των ποδιων? Ειναι κατι πιο ουσιαστικο? Και πως ισχυριζεσαι οτι εισαι κατι που δεν εισαι?  Λιγο γεια σου μου φαινεται εκτος αν δεν εχω πιασει κατι σωστα...
Γι'αυτό κ εμμένω στην άποψη ότι δεν υπάρχουνε έθνη-φυλές πλέον στον πολιτισμένο κόσμο κ όποιος κολλάει σε αυτά πέφτει σε μία κενή ενέργεια.

Απλά είναι κάτι καθαρά για λειτουργικούς σκοπούς.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Γι'αυτό κ εμμένω στην άποψη ότι δεν υπάρχουνε έθνη-φυλές πλέον στον πολιτισμένο κόσμο κ όποιος κολλάει σε αυτά πέφτει σε μία κενή ενέργεια.

Απλά είναι κάτι καθαρά για λειτουργικούς σκοπούς.
Τοτε γιατι να πεις οτι εισαι κατι που δεν εισαι?

Και λειτουργικα, γιατι να θες να μεινεις σε μια χωρα αφου νιωθεις οτι ανηκεις αλλου?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τοτε γιατι να πεις οτι εισαι κατι που δεν εισαι?
Εφόσον υπάρχουνε χώρες-κράτη κάπως πρέπει να προσδιορίζονται αυτές κ οι πολίτες της.

Έτσι όσοι ζούνε στην χ περιοχή αποκαλούνται με την ψ ονομασία.

Όποιος λοιπόν επιλέγει έναν χ τόπο πρέπει αυτόματα να παίρνει το δικαίωμα να αποκαλείται με την ψ ονομασία σε αυτό το κράτος.

Όπου επιλέγει συνεπάγεται να μπορεί να ζήσει σε αυτό νόμιμα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εφόσον υπάρχουνε χώρες-κράτη κάπως πρέπει να προσδιορίζονται αυτές κ οι πολίτες της.

Όποιος λοιπόν επιλέγει έναν χ τόπο πρέπει αυτόματα να παίρνει το δικαίωμα να αποκαλείται με την ψ ονομασία σε αυτό το κράτος.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Επισκέπτης
Και αυτό το "τουρκικά" πως προέκυψε; Από μόνο του;
για πες μας εσυ πρασινοφρουρε πως προεκυψε?

και για πες μας και για τους πρακτορες του προξενειου της Θρακης που βαζει υποψηφιους το ΠΑΣΟΚ?

νουμερο! ε νουμερο!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

και από πού θα το παίρνει αυτό το δικαίωμα?
ποιος θα του το δίνει? :boobies: :boobies:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
για πες μας εσυ πρασινοφρουρε πως προεκυψε?

και για πες μας και για τους πρακτορες του προξενειου της Θρακης που βαζει υποψηφιους το ΠΑΣΟΚ?

νουμερο! ε νουμερο!
Γι'αυτό υπάρχει αποδειξούλα ή πετάμε πάλι την συνηθισμένη λασπίτσα παρλαπιπούλη;;; :grin:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Καπως αυθαιρετο ειναι αυτο...Ειναι νομοθετημενο?

Και μαλλον ανουσιο σκεπτικο για καποιον που δεν αποδεχεται εθνη

Με λιγα λογια μου λες αυτο που ειχα πει πριν...Αν πω οτι ειμαι Αμερικανος πρεπει ολοι να το αποδεχτουνε και να παρω και αμερ. υπηκοοτητα. Ενταξει ο κοσμος ειναι καλος, θα με φωναζουνε αμερικανο αλλα οταν με βλεπουνε θα λενε να ο μαλακας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom