george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Aυτο ομως εξαιρειται ε?ΥΓ: Απεχθάνομαι τις τσιφτετελιές και τα χασισοτράγουδα
Aυτο ομως εξαιρειται ε?ΥΓ: Απεχθάνομαι τις τσιφτετελιές και τα χασισοτράγουδα
Ποιοι όλοι το λένε,εκτός από εσάς εκεί στο κόμμα;;;ποια ευαισθησια βρε γελοιε?
ολοι λενε πως τα Σκοπια εκτελουν τις απογραφες για προπαγανδιστικους λογους και αλλοιωνουν τα αποτελεσματα τους για ιδιον ωφελος!
Αυτο λεγεται ευαισθησια ή εθνικιστικη προπαγανδα βρε ηλιθιε?
Η άποψή μου επί αυτόυ του θέματος δεν έχει καμμία αξία διότι πάνω σε αυτό που με ρωτάς ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Ρωτάς τί πιστοποιητικά πρέπει να φέρει ο άλλος... Θεωρώ μαλακία την ερώτηση. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μου αρκούσε απλή δήλωση.
Ποιοι όλοι το λένε,εκτός από εσάς εκεί στο κόμμα;;;
για πες ποιες εθνοτικές ομάδες έχουν "καταγραφεί και τεκμηριωθεί διαχρονικά και σε διεθνείς και μη αμφισβητήσιμες συνθήκες" ;;;
μια ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΗ πρόταση ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΕΝΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ και ΨΕΥΔΗΣ!
σαν τον τράνυ!
Δεν δινείς πηγές για αυτό που ρώτησα:
καιρο ειχες να φανεις...
να πας πισω να διαβασεις τις πηγες βλακα!
να κοιταξεις μερικες σελιδες πισω βλακα!Δεν δινείς πηγές για αυτό που ρώτησα:
Ποιοι λένε κ πώς αποδεικνύεται ότι στην Β.Μακεδονία η απογραφή έγινε κ αλλοιώθηκε για προπαγανδιστικούς σκοπούς;;;
Δεν καταλαβές προφανώς την ερώτηση,δεν πειράζει άλλη φορά ίσως...να κοιταξεις μερικες σελιδες πισω βλακα!
Aυτο ομως εξαιρειται ε?
εθνοτικές ΚΑΜΜΙΑ... το διεθνές δίκαιο δεν δέχεται υπαρξη εθνοτικών μειονοτήτων στην Ελλάδα....
η υπερβολική μετριοπάθεια ΒΛΑΠΤΕΙ!!!
η στοιχειώδης λογική που διαθέτεις σου έδωσε την απάντηση!!!
για τα πιστοποιητικά ρώτα το φίλο σου το Χέρρ Μένγκελε !!! (συγνώμη Χερρ Ίσιο ήθελα να πω)....
το διεθνές δίκαιο δεν δέχεται υπαρξη εθνοτικών μειονοτήτων στην Ελλάδα....
Δεν φοβάται τίποτα!το "ελεύθερα" είναι σχετικό, με τόσες διώξεις και τραμπουκισμούς που έχει υποστεί!
γιατί όμως το ελληνικό κράτος αρνείται να καταγράψει τις εθνοτικές ομάδες που υπάρχουν στη χώρα;
αφού είναι λίγοι ή ανύπαρκτοι; ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ;
Μα πειτε μου και μεναΡε παιδια σορρυ αλλα δεν καταλαβαινω...Στην ταυτοτητα μου λεει πανω Ελληνικη ιθαγενεια...Δεν λεει εθνοτικη ομαδα...Δηλαδη αν μου την καρφωσει εμενα οτι ειμαι αρμενης τι πρεπει να κανω και που θα το δηλωσω και πως θα με πιστεψουν? Και που αναγραφεται αυτο στην τελικη?
άλλη ΜΙΑ ΤΕΡΑΣ-ΤΙΑ ΠΙΠΑ !!! που το λέει αυτό το διεθνές δίκαιο ;;;
Υπερβολική μετριοπάθεια... σαν "νόμιμος λαθρομετανάστης" μου ακούγεται... αντίφαση στο μεγαλείο της...
Ό, τι δηλώσεις είσαι κιόλας, ε; Επειδή αυτά τα πράγματα δεν αποδεικνύονται, είναι στη διακριτική ευχέρεια του κάθε ενός να πει ό, τι θέλει φυσικά.
Όπως εάν ρωτήσεις θρήσκευμα. Άμα δηλώσω παγανιστής θα με αφήσουν να κάνω και ανθρωποθυσίες; Αλλιώς τί να κάνω; Να τους κατηγορήσω ότι καταπατούν τα δικαιώματα έκφρασής μου;
Και πες ότι τους δίνουμε το δικαίωμα και στην επόμενη απογραφή απογράφονται 1.000. ΜΕτά θα ικανοποιηθείς; Τί υποχρεώσεις απορρέουν για εμάς από αυτό το γεγονός;
τεραστια πιπα ειναι να πιστευει κανεις πως το διεθνες δικαιο εφαρμοζεται κατα γραμμα ... αυτος που εχει ισχυ καθοριζει πως και ποτε θα εφαρμοζεται...
άλλη ΜΙΑ ΤΕΡΑΣ-ΤΙΑ ΠΙΠΑ !!! που το λέει αυτό το διεθνές δίκαιο ;;;