pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Τσέκαρε λίγο τις ξένες γλώσσες που κατέχεις καλού-κακού...Συνέχισε λίγο τη σκέψη σου...
Μπορείς...
Τσέκαρε λίγο τις ξένες γλώσσες που κατέχεις καλού-κακού...Συνέχισε λίγο τη σκέψη σου...
Μπορείς...
Θυμισέ μου...Είπαμε και άλλα πιο πριν, αλλά εσένα το μυαλό σου είναι μόνο στον τζάμπα πούτσον.
είναι προφανές ότι αδυνατείτε να εντοπίζετε τα εκάστοτε επίδικα!
ο ΠΠ όταν προκαλεί μια μακροσκελή αντιπαράθεση όπως η πρόσφατη περί των, εν Δημοκρατία της Μακεδονίας, Ελλήνων,
θέτει με ερωτήσεις το πλαίσιο και σε κάποια στιγμή (να έχει και σασπένς το θέμα) ή στο τέλος,
δίνει τις απαντήσεις που οριοθετούν τη δική του θέση!
η ανωτέρω συζήτηση είναι μια σχετικά συμπυκνωμένη εφρμογή της Πορνοπάπειας Μεθόδου! από το άθροισμα των τέτοιων παρεμβάσεων του ΠΠ μπορεί (για τους λίγους νοήμονες) να συναχθεί και η ιδολογικοπολιτική του φυσιογνωμία.
ο ΠΠ θεωρεί ότι οι θέσεις που διατυπώνει ορίζονται από το ιδεολογικό ρεύμα του μαρξισμού και την πολιτική τάση του κομμουνισμού!
δυστυχώς απέχω αρκετά από τη νηπιακή ηλικία, για να παίξω μαζί σας!
οι άνθρωποι που δεν είναι έναντίον των Ελλήνων και της Ελλάδαςκαι ποιος ειναι κατα την γνωμη σου ο "καθαρος" Ελληνας;
Ηλικιακά ίσως, διανοητικά μην παίρνεις όρκο...
δλδ ενας Νιγηριανος που μεγαλωσε εδω και αγαπαει τον τοποοι άνθρωποι που δεν είναι έναντίον των Ελλήνων και της Ελλάδας
τα σύνορα δεν οριστικοποιούνται ποτέ.Α, εννοείς ΚΑΤΕΛΑΒΕ την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ;
Και όταν εννοείς τέλος; Εννοείς ότι οριστικοποιήθηκαν τα σύνορα, ε; Άιντε να συμφωνήσουμε και σε κάτι.
ΥΓ: Πού είναι αυτός ο str81977 επι τέλους;
Μισό επανέρχομαι, γιατί έχω μία συντρόφισσα στο skype (προοδευτική τσέχα που λησμονεί τον κομμουνισμό) που μου δείχνει τα καινούργια λούμπους που αγόρασε κατά το τελευταίο τουρ της στο Παρίσι.Θυμισέ μου...
μοναδικό επιχείρημα!
δεν κατάλαβες η κάνεις πως δεν. Για Ελληνες εννοώ και οχι για μαιμου-ελληνεςδλδ ενας Νιγηριανος που μεγαλωσε εδω και αγαπαει τον τοπο
ειναι Ελληνας;
δεν κατάλαβες η κάνεις πως δεν. Για Ελληνες εννοώ και οχι για μαιμου-ελληνες
Μην εκνευρίζεσαι αγαπητέ μου προβοκάτοραμε αρχίδια ή χωρίς;
ποσες γενιες πισω πρεπει να ψαξει ο Ελληνας ωστε να ειναι σιγουρος οτι δεν ειναι μαιμου;δεν κατάλαβες η κάνεις πως δεν. Για Ελληνες εννοώ και οχι για μαιμου-ελληνες
Μην εκνευρίζεσαι αγαπητέ μου προβοκάτορα
ποσες γενιες πισω πρεπει να ψαξει ο Ελληνας ωστε να ειναι σιγουρος οτι δεν ειναι μαιμου;
και αν η μανα μου ειναι Γαλλιδα παυω να λογιζομαι σαν Ελληνας;
οποιος γνωριζει ελληνικα και αισθανεται Ελληναςαπό το να ρωτάς κι εσύ τους άλλους, καλύτερα πες την θέση σου να τελειώνουμε...