Νέα

Η «Λορένα» που εξέδιδε ανήλικες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redtattoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.401
Πόντοι
1.056
είναι 15 αλλά για να προσφέρουν σεξ επί πληρωμή πρέπει να είναι πάνω από 18.

αρα οι κατηγορούμενοι διώκονται μόνο για παράνομη εκπόρνευση και οχι για π@ιδεραστία...?

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.902
Πόντοι
2.846
Αν κάτι γινόταν μέσω προσωπικών μυνημάτων και απευθυνόταν σε πλουσίους κυρίους, ας τους βρουν, αλλά δεν εγώ δεν είδα ποτε ανήλικες να διαφημίζονται εδώ, κάπου ΕΛΕΟΣ δηλαδή.
εάν όντως τις είχαν διαφημίσει εδώ, προφανώς δεν θα τις είχαν παρουσιάσει φόρα παρτίδα ως ανήλικες. Αυτή η πληροφορία θα δινόταν στους ενδιαφερόμενους πολύ εμπιστευτικά και στο μιλητό.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.902
Πόντοι
2.846
αρα οι κατηγορούμενοι διώκονται μόνο για παράνομη εκπόρνευση και οχι για π@ιδεραστία...?
αν πήραν μεζέ κι αυτοί και οι ανήλικες δηλώσουν ότι έγινε με τη θέλησή τους, λογικά δεν διώκονται γι αυτό. Νομίζω, δεν είμαι νομικός.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.237
Πόντοι
456

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
93
Like
19.990
Πόντοι
26.236
Σε γενικές γραμμές είναι πολύ δύσκολο κάποιος να εποπτεύει ότι μαλακιά ανεβαίνει στο site. Πρέπει οι χρήστες όταν πέφτουν σε τέτοιες καταστάσεις να ενημερώνουν τους Admin και αυτοί να αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα.
Σε αυτή την περίπτωση δεν έγινε κάτι τέτοιο δυστυχώς γιατί προφανώς οι εμπλεκόμενοι ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί. Το ότι οι μπάτσοι όμως θα τους βρούνε όλους, να είστε σίγουροι ότι θα γίνει. Να δω στη φυλακή τι θα κάνουν που θα τους εκδίδουν οι παλιοί τη σουφρα για μια κούτα Καρέλια...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.399
Πόντοι
6.256
Για κοιταχτε αυτη την ειδηση. Και δειτε ποιο site αναφερεται.
Ναι, καλα καταλαβατε ειναι το bourdela
Να προσεχουν οι μαλακες με τις ανηλικες μη βρεθουν με βραχιολάκια

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.324
Πόντοι
2.036
Και όμως είναι στα 15 και για στρέιτ και γκέι διότι η Ευρωπαϊκή Ένωση απαιτεί ισότητα. Με λίγα λόγια μπορει ένας ενήλικος άντρας να πηδήξει 15 χρόνο αγόρι και να είναι νόμιμος !!
Ψόφο και καρκίνο σε όλους όσους προωθούν τέτοιες εγκληματικές ρυθμίσεις. Να λιώσουν σαν τα κεριά, με ατελείωτους πόνους για μεγάλο χρονικό διάστημα...

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
43
Like
22.210
Πόντοι
18.496
Πού ήταν αυτές ρε παιδιά; Είδατε εσείς τέτοιες φωτό; Σε άλλο site είμαι εγώ; :think:
καλα φανταζομαι οτι αν ειχε ποσταρει φωτογραφιες τους στη σελιδα μας δεν θα εγραφε πουθενα οτι ειναι ανηλικες οι κοπελες,
αν ειχε γραψει κατι τετοιο θα τον μπαναριζε αμεσως ο αντμιν.
προφανως απλη αγγελια θα ειχε βαλει κ λογικα θα ειχε καλυψει κ τα προσωπα τους,οπως γινεται εξαλλου με πολλες κοπελες που δεν θελουν να τις αναγνωρισει καποιος γνωστος τους,οποτε σιγουρα το μπουρδελα δεν φερει καποια ευθυνη που τα κοριτσια ηταν ανηλικα κ στην ειδηση δεν εχει διευκρινιστει κ το κατα ποσον οι πελατες τους γνωριζαν την ηλικια τους.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
520
Like
72.755
Πόντοι
41.129
Αν κάτι γινόταν μέσω προσωπικών μυνημάτων και απευθυνόταν σε πλουσίους κυρίους, ας τους βρουν, αλλά δεν εγώ δεν είδα ποτε ανήλικες να διαφημίζονται εδώ, κάπου ΕΛΕΟΣ δηλαδή.
Και πως ηξερε η κυρια Λορελα ποια μελη εδω μεσα εχουν λεφτα ? Μηπως παρακολουθουσε ποιοι γραφουν συνεχεια κριτικες για call girls των 200 ευρω ?? Μουφα ειναι οι περισσοτερες για το προμοταρισμα :badair::badair:

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Βαζει καποιος μια σεξυ φωτο μιας κοπελας με εδωρουχα και γραφει : η φοιτητρια που πηδαω αυτη την εποχη
Αρχιζουν απο κατω διαφοροι:
Τυχερε
ΩΝΣΓ
ηλικια ?
ΔΧ ή ΙΧ
Αυτοι παιρνουν ενα μηνυμα απο τους νταβαδες με καποια διαδικαστικα , τιμες . Εαν πεσουν στην παγιδα επεσαν !!!
Απλα πραγματα . Χωρις αγγελιες

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.006
Πόντοι
34.538
Βαζει καποιος μια σεξυ φωτο μιας κοπελας με εδωρουχα και γραφει : η φοιτητρια που πηδαω αυτη την εποχη
Αρχιζουν απο κατω διαφοροι:
Τυχερε
ΩΝΣΓ
ηλικια ?
ΔΧ ή ΙΧ
Αυτοι παιρνουν ενα μηνυμα απο τους νταβαδες με καποια διαδικαστικα , τιμες . Εαν πεσουν στην παγιδα επεσαν !!!
Απλα πραγματα . Χωρις αγγελιες
Αντε μπας και ξυπνησουν καποιοι.Ετσι ειναι.

Τι περιμενετε αγγελια του στυλ...
ΕΙΙΜΑΙ Η ΛΟΡΕΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ 14ΧΡΟΝΕΣ?

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.754
Πόντοι
1.196
Αρχικά το ρεπορτάζ είναι ΓΤΠΚ όπως το 90% των ρεπορτάζ ελληνικών μέσων με δημοσιογράφους λαγωνικα που μετά βίας έχουν ανακαλύψει το copy paste και το παίζουν κάτι μεταξύ κοινωνικών λειτουργών και μασκοφόρων βιτζιλαντε. Τώρα στο θέμα μας προφανώς και κανένα θέμα δεν ανοίχτηκε εδώ με φωτό από ανήλικα, θα είχε κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτό που λογικά έγινε είναι κάποιος να ποσταρε αγγελία από αλλο site και να ζήτησε πληροφορίες.. κάτι είχε πάρει το μάτι μου νομίζω το καλοκαίρι και κάποιοι εδώ είχαν προειδοποιήσει τον κόσμο να μείνει μακριά.. τώρα αν κάποιος ανώμαλος έκανε το μοιραίο.. καλά ξεμπερδεματα, (δεν) θα του πηγαίνουμε τσιγάρα στη φυλακή.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
Και πως ηξερε η κυρια Λορελα ποια μελη εδω μεσα εχουν λεφτα ? Μηπως παρακολουθουσε ποιοι γραφουν συνεχεια κριτικες για call girls των 200 ευρω ?? Μουφα ειναι οι περισσοτερες για το προμοταρισμα :badair::badair:
Όλοι έχουν λεφτά εδώ μέσα... Ανεβάζει ο καθένας από 10-15 κριτικές το μήνα. :confused:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
14.571
Πόντοι
4.926
Καλησπέρα, στο forum.
Είμαι παλιό και έμπειρο μέλος. Διαβάζω καθημερινά και γράφω συστηματικά, στα forums του site. Ουδέποτε ανάρτησε κάποιος αγγελία, με ανήλικες. Ούτε έγινε κάποια ανάρτηση, γενικά, για κάποια καινούρια, ανεξάρτητη, άφιξη. Τα τελευταία χρόνια, το site, έχει στοχοποιηθεί από το κατεστημένο των δημοσιοκάφρων, οι οποίοι διψούν για ρεπορτάζ, που βρίθουν από υπερβολές και fake news, για λογαριασμό της τηλεθέασης. Προσωπικά, έχω τις ενστάσεις μου, για το site, αλλά δεν μπορώ, να μην παραδεχτώ, ότι αυτή την περίοδο, το bourdela.com είναι, ίσως, ο μοναδικός δημοκρατικός ιστότοπος της Ελλάδας. Μπορεί να γράψει ο καθένας ότι θέλει, χωρίς λογοκρισία. Αφήστε, δε, το απίστευτο χιούμορ των μελών του, που όμοιο του δεν συναντάς ούτε σε stand up comedy.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom