Νέα

Η LIza Del Sierra στη φυλακή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deepthroat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Και Έλληνες πολιτικοί στο κρεβάτι της Λίζας
Υποβλήθηκε την Τετ, 24/03/2010 - 16:14.

Η Ασφάλεια παρακολουθεί τις κινήσεις της μετά από καταγγελίες δύο επιφανέστατων πολιτικών που πέρασαν από το κρεβάτι της.

Μπορεί να μην έχει την απήχηση της Τζούλιας αλλά κάνει πολύ μεγαλύτερη θραύση στον πληθυσμό έχοντας ... ενεργοποιήσει τα ανακλαστικά της Αστυνομίας. Ο λόγος για την γαλλίδα πορνοστάρ Λίζα Ντ. Σ. που βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στη σουίτα του κεντρικότατου ξενοδοχείου της Αθήνας και δέχεται ... επισκέψεις .

Η Λίζα δεν έχει παίξει σε ταινίες, οι συνεργάτες της όμως φροντίζουν να κινηματογραφούν τις... τρυφερές στιγμές της με τους επιφανείς πελάτες της και εκτός από το «τιμολόγιο» των 350-1.500 ευρώ για τιςυπηρεσίες της, κόβει και ένα ακόμη για να κρατήσει στο αρχείο της τα φιλμ.

Η Ασφάλεια παρακολουθεί τις κινήσεις της μετά από καταγγελίες δύο επιφανέστατων πολιτικών που πέρασαν από το κρεβάτι της. Ο ένας είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του και κατά καιρούς μένει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και ο άλλος είναι παντρεμένος και έχει κόρες.

Δυο οι Έλληνες πολιτικοί που πήγαν με την πορνοσταρ Liza Del Sierra

Έδωσε ονόματα και τώρα κάποιοι ανησυχούν

Η Γαλλίδα πορνοστάρ Liza Del Sierra, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Και για το λόγο αυτό, μετά την σύλληψή της με προσημειωμένα χρήματα από αστυνομικούς της ασφάλειας Αττικής, άρχισε να κελαηδά, δίνοντας ονόματα που πλήρωσαν για να πάνε μαζί της. Δυο από αυτά, είναι και πολιτικών, που πήγαν μαζί της, έναντι αμοιβής. Ευτυχώς για αυτήν, δεν έχει κανένα φόβο να δώσει ονόματα. Και οι δικοί μας οι πολιτικοί, σκέφτηκαν ότι ένα γαλλικό κοκτέιλ μαζί της, θα περάσει ανώδυνα. Όμως τώρα, τρέχουν και δεν φτάνουν.

Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:16 μ.μ.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
ηρθες τριτος δυστηχως...

vpBzG

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δεν το προσεξα,σορι για το ποστ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σιγά μη την έχουν και στην απομόνωση,σοβαρευτείτε ρε

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεμενη χειροποδαρα την εχουν τα οργανα μην τους φυγη !!! |)

015.jpg

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πόδια και χέρια μαζί δεμένα πρόεδρε και η σούφρα να κοιτάζει τη λάμπα της ανάκρισης  :rockon:

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
Ήρθε στην Αθήνα για να πάρει μέρος στην ημερίδα Erotica αλλά είπε να βγάλει και μερικά...ευρώ! 

Ο λόγος για την γνωστή γαλλίδα πορνοστάρ Λίζα Ντελ Σιέρα, παρτενέρ του Ίαν Σκοτ, ο οποίος ήταν και παρτενέρ της Τζούλιας στο γνωστό dvd.

Η 25χρονη καλλονή πορνοστάρ ήρθε στην χώρα μας για να παρευρεθεί στην διημερίδα Erotica στο ΕΚΕΠ. Με την ευκαιρία αυτή λοιπόν είχε κανονίσει μέσω ιστοσελίδας ερωτικά ραντεβού σε κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί όμως του τμήματος καταπολέμησης εμπορίας ανθρώπων επικοινώνησαν μαζί της με email και κανόνισαν ραντεβού με την γνωστή πορνοστάρ για 250 ευρώ την μισή ώρα!

Τα χαρτονομίσματα προσημειώθηκαν και οι αστυνομικοί πήγαν στο ραντεβού. Όταν η καλλονή άρχισε να βγάζει με πάθος τα ρούχα της την συνέλαβαν. Φωτογραφίες πάντως από την σύλληψη δυστυχώς δεν θα δούμε

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
σορυ δεν το ειδα

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
γι αυτο το γεγονος(συλληψη) περιμενα περισσοτερα να ειπωθουν..πολυ στο ντουκου το περασαμε... :idiot: :idiot: :idiot:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
γι αυτο το γεγονος(συλληψη) περιμενα περισσοτερα να ειπωθουν..πολυ στο ντουκου το περασαμε... :idiot: :idiot: :idiot:
Εδωσε ονοματα στην αστυνομια μεταξυ αυτων τον ονοματων ειναι και δυο πολιτικοι οποτε μην περιμενης να πουν περισσοτερα δες το λινκ

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
εννοω πως αφου συλλαβανε αυτην ,λογικα θα εχουμε συχνες και συνεχεις επισκεψεις και παρακολουθησεις στα κοριτσια του χωρου! Σε περιοδο κρισης οπως κλεισανε νυχτερινα μαγαζια διασκεδασης λογικα θα κυνηγησουν και τα studio ,γι αυτο λεω επρεπε αυτο να ειναι ΠΡΩΤΟ θεμα εδω μεσα!!! :2funny: :2funny:

razr

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
[URL unfurl="true"]http://troktiko.blogspot.com/2010/05/troktiko_7085.html[/url]

"Κάνω πορνό εδώ και 5 χρόνια, και εχω αρχίζει να βαριέμαι αυτου του είδους το σεξ. Για αυτό ξεκίνησα κάποια νέα πράγματα.... τη συνοδεία. Βρήκα κάποιες πληροφορίες στο internet και το ξεκίνησα στην Ελλάδα

Το...
απολαμβάνω πραγματικά, γιατί ειναι κάτι νέο και πιο φυσικό απο το πορνό, με κανονικούς άντρες και περισσότερα συναισθήματα. Αλλά δε σταμάτησα το πορνό, μου αρέσει και αυτό

Τη βδομάδα που μας πέρασε πήγα όπως κάνω πάντα σε ένα ξενοδοχείο και την Πέμπτη είχα έναν πελάτη στις 7:30. Ξεκινήσαμε όπως πάντα, κάναμε μπάνιο, ήπιαμε ποτό, όλα τα προκαταρκτικά για να μην αισθάνομαι σαν μια πόρνη

Στη συνέχεια πήγαμε στο κρεβάτι. Εβγαλα το φόρεμά μου και εκείνος σταμάτησε για να με πληρώσει πριν την πράξη. Συνήθως δεν το κάνω αυτό, πρώτα το "καλό" μέρος και μετά η ώρα της συναλλαγής. Αλλά το δέχτηκε και ξεκινήσαμε ξανά στο κρεβάτι. Τον φίλησα και με σταμάτησε ξανά. Μου είπε "πρέπει να σε σταματήσω, ειμαι αστυνομικός". Εκείνη την ώρα δυο άλλοι αστυνομικοί μπήκαν στο δωμάτιο και μου ζήτησαν να ντυθω΄, να πάρω την τσάντα μου και τα χαρτιά μου. .Πήραν πολλά πράγματα απο το δωμάτιο μου και πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα

Στο αστυνομικό τμήμα με ρώτησαν αν έχω άδεια για να εργάζομαι στην Ελλάδα. Είπα όχι επειδή δεν ήξερα οτι έπρεπε να έχω επίσημη άδεια, ειμαι απο την Ευρώπη. Με ρώτησαν πως ξεκίνησα να δουλευω κλπ. Ποτέ δε μιλάω για τους πελάτες μου. Μετά μου πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα, φωτογραφίες και με έβαλαν στο κελί για το βράδυ.

Την Παρασκευή πήγαμε στο δικαστήριο και ο δικαστής κατάλαβε οτι δεν ήξερα οτι ήταν παρανομο στην Ελλάδα. Για αυτό με άφησαν να φύγω, ελεύθερη, χωρίς να πληρώσω κάτι, τίποτα.

Δε ξέρω πως αλλά οι δημοσιογράφοι άκουσαν για αυτό και ήταν στη δίκη. Ηταν πραγματικά πολύ άσχημο συναίσθημα για μένα. Μετά απο όλα αυτά πήγε πίσω στο ξενοδοχείο και άλλαξα το εισιτήριο μου για να πάω πίσω στη Γαλλία οσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ημουν στην Ελλάδα για να επισκεφτώ και την έκθεση Erotica αλλά όχι σαν πορνο σταρ, απλα με τον Ian και τον Tony που ειναι Γάλοι ηθοποιοί και περνάω καλά μαζί τους. Τελικά ομως αποφάσισα να επιστρέψω στο σπίτι μου

Δε ξέρω γιατι τα ΜΜΕ λένε πως εκανα σεξ με πολιτικούς, αυτο ειναι λάθος. Και ακόμα και αν έχω διάσημους πελάτες στην Ελλάδα δε μπορώ να το ξέρω. Ειμαι Γαλλίδα και δε ξέρω τι κάνουν στην Ελλάδα και ποτέ δε ζητάω τα ονόματα τους. Ακόμα και αν μου το πει κάποιος για μένα δε σημαίνει τίποτα

Για τη Τζουλια ξέρω οτι έκανε μια ταινία με τον Ian, αυτό ειναι το μόνο που ξέρω, την έχω δει σε φωτογραφίες και μοιάζει πολύ ομορφη. Οσο για την Ντούβλη δεν την έχω ακούσει ποτέ. Για το αν εχω προτασεις να συνεργαστώ μαζι τους δε μπορώ να σας πω... μπορεί και ναι μπορεί και όχι"

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
ρε τον μαλακα τον μπατσο δεν την πηδηξε την σταματησε ρε που καταντησαμε  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom