Νέα

Η Κυβέρνηση καταργεί το αφορολόγητο των ελεύθερων επαγγελματιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 21 Grams
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτη η μαλακια ειναι σιγουρη?ή ειναι προταση που θα τις γινει λιφτινγκ μετα το ξεσηκωμα?

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Οσο για τα προβληματα του ΠΑΣΟΚ ειναι οτι το κομμα εχει χασει τον μπουσουλα , εχει αποδομηθη ,
δεν εχει βαση , εχασε την επαφη με τον λαο , και μετα το συνεδριο του 2005 με το νεο καταστατικο , εχει γινει το ελα να δεις , και βεβαια οι Σημιτικοι που δεν λενε να αφισουν τις καρεκλες τους και εσκεμενα σαμποταρουν το Ιδιο το ΠΑΣΟΚ . και η ευθινη εδω ειναι του Προεδρου που δεν ξεβρωμισε το ΠΑΣΟΚ τοσα χρονια .

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Οσο για τα προβληματα του ΠΑΣΟΚ ειναι οτι το κομμα εχει χασει τον μπουσουλα , εχει αποδομηθη ,
δεν εχει βαση , εχασε την επαφη με τον λαο , και μετα το συνεδριο του 2005 με το νεο καταστατικο , εχει γινει το ελα να δεις , και βεβαια οι Σημιτικη που δεν λενε να αφισουν τις καρεκλες τους και εσκεμενα σαμποταρουν το Ιδιο το ΠΑΣΟΚ . και η ευθινη εδω ειναι του Προεδρου που δεν ξεβρωμισε το ΠΑΣΟΚ τοσα χρονια .

Συμφωνω.
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ πρεπει να υποστουν ενα μεγαλο σοκ ωστε να επανιδρυθουν στην κυριολεξια.
Να γινει ενα πατατρακ, να παρουν κανενα 25% το καθενα για να διωξουν ολα τα λαμογια.
Αν και προσωπικα πιστευω οτι πλεον αποτελουν συμμοριες και πρεπει να διαλυθουν και να ιδρυθουν νεα κομματα που θα εκφραζουν τον λαο και μονο αυτον.

Επισκέπτης
φίλε μετά από 70 νεκρούς στην Ηλεία ψηφίσανε Καραμανλή αυτό ξέρεις πως λέγετε ,αυτοκτονία προφανώς αυτοί που ζήσανε δεν θέλουνε την ζωή τους ,

Έχεις δίκιο, ο Καραμανλής τους σκότωσε!!! Είναι ΦΟΝΙΑΣ ο ατιμος!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.706
Πόντοι
4.895
Φίλοι μου Pisohostis και hunter1000, για να επανέλθουμε λίγο, πότε περνάγατε καλύτερα; ωραία τα λέτε και αν θέλετε συμφωνώ μαζί σας. Αυτό είναι όμως το κρίσιμο ερώτημα τελικά.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
και τα νεα κομματα απο ποιους θα ιδρυθουν , απο τον αλογοσκουφη τον παπαντωνιου , τον βερελη, τον προκοπη , αρα τι μια απο τα ιδια , ασε που θα κανει κομμα και η ντορα με την ευχη του μπαμπα της , χεσε μεσα δηλαδη.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.706
Πόντοι
4.895
Συμφωνω.
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ πρεπει να υποστουν ενα μεγαλο σοκ ωστε να επανιδρυθουν στην κυριολεξια.
Να γινει ενα πατατρακ, να παρουν κανενα 25% το καθενα για να διωξουν ολα τα λαμογια.
Αν και προσωπικα πιστευω οτι πλεον αποτελουν συμμοριες και πρεπει να διαλυθουν και να ιδρυθουν νεα κομματα που θα εκφραζουν τον λαο και μονο αυτον.
Φίλε μου, η εξουσία είναι άρρηκρα συνυφασμένη με τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Είναι λάθος το ερώτημα ποιος είναι πιο έντιμος, γιατί κανένας δεν είναι έντιμος. Υπάρχει ο έντιμος και ο άτιμος. Λίγο έντιμος ή λίγο άτιμος δεν υπάρχει. Και όλοι είναι άτιμοι.Και στα κομμουνιστικά καθεστώτα υπήρχε διαφθορά και μάλιστα μεγάλη. Από εκεί και πέρα, αφού όλοι είναι άτιμοι, ανακύπτει το θέμα ποιος ασκεί αποτελεσματικότερη πολιτική σε όλα τα επίπεδα. Αυτό είναι το ζητούμενο.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Φίλε μου, η εξουσία είναι άρρηκρα συνυφασμένη με τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Είναι λάθος το ερώτημα ποιος είναι πιο έντιμος, γιατί κανένας δεν είναι έντιμος. Υπάρχει ο έντιμος και ο άτιμος. Λίγο έντιμος ή λίγο άτιμος δεν υπάρχει. Και όλοι είναι άτιμοι.Και στα κομμουνιστικά καθεστώτα υπήρχε διαφθορά και μάλιστα μεγάλη. Από εκεί και πέρα, αφού όλοι είναι άτιμοι, ανακύπτει το θέμα ποιος ασκεί αποτελεσματικότερη πολιτική σε όλα τα επίπεδα. Αυτό είναι το ζητούμενο.

Τουλαχιστον ρε φιλε να γινεται και εργο υπερ του λαου. Οχι μονο να κλεβουνε.
Κλεβουνε που κλεβουνε, ας κανουνε και κατι καλο.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
να σου πω αδελφε επι του εβραιου ηταν καλητερα ? γιατι το χρημα πηγενε και κατω στο λαο , και εκανε βολτα , αλλαζε χερια ,αν και αυτος ηταν βρωμοπουστας . τωρα ποια παει μονο στην πλουταρχεια , και οι υπολοιποι παπαρια , αφτο βεβαια ειναι και ο νεοφιλελευθερισμος , αυτο πρεσβεβη ο καραμανλης , τωρα εαν ειναι μαλακες οι ελληνες δεν φτεει αυτος .

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.706
Πόντοι
4.895
Τουλαχιστον ρε φιλε να γινεται και εργο υπερ του λαου. Οχι μονο να κλεβουνε.
Κλεβουνε που κλεβουνε, ας κανουνε και κατι καλο.
Το ίδιο πράγμα λέμε φίλε μου με άλλα λόγια. Να κάνουν και κάτι οι κυβερνώντες για το λαό.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.706
Πόντοι
4.895
να σου πω αδελφε επι του εβραιου ηταν καλητερα ? γιατι το χρημα πηγενε και κατω στο λαο , και εκανε βολτα , αλλαζε χερια ,αν και αυτος ηταν βρωμοπουστας . τωρα ποια παει μονο στην πλουταρχεια , και οι υπολοιποι παπαρια , αφτο βεβαια ειναι και ο νεοφιλελευθερισμος , αυτο πρεσβεβη ο καραμανλης , τωρα εαν ειναι μαλακες οι ελληνες δεν φτεει αυτος .
Επομένως, δεν είναι όλοι ίδιοι αφού τότε ήσουν καλύτερα φίλε μου.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Φίλοι μου Pisohostis και hunter1000, για να επανέλθουμε λίγο, πότε περνάγατε καλύτερα; ωραία τα λέτε και αν θέλετε συμφωνώ μαζί σας. Αυτό είναι όμως το κρίσιμο ερώτημα τελικά.

Για μισθωτους και μικρομεσαιους ηταν καλυτερα επι Σημιτη.
Εμενα αυτο δε μου λεει τιποτα. Η διαφθορα ειχε αγγιξει τα ορια του γραφικου.
Και μη ξεχνατε. Για καθε ενα σκανδαλο που αποκαλυπτεται, 100 μενουν κρυφα.
Μη νομιζετε οτι οι ΝΔτες κλεβουν περισσοτερο. Απλα δεν εχουν πειρα και τους πιανουν.
Εγω θα πιστευα οτι κατι μπορει να αλλαξει αν εβλεπα πολιτικους στη φυλακη
με τσιγκινο σωβρακακι να σκυβουν να πιασουν το σαπουνι.

Δουκας/Κουρης (ομολογα)
Παυλιδης
Νεονακης
Παχτας
Ακης
Ζαχοπουλος

και τοσοι αλλοι που εχω χασει τη μπαλα.

Τα σκανδαλα της SIEMENS και των υποκλοπων ειναι το καθενα 100 φορες μεγαλυτερο απο το σκανδαλο Κοσκωτα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.706
Πόντοι
4.895
Για μισθωτους και μικρομεσαιους ηταν καλυτερα επι Σημιτη.
Εμενα αυτο δε μου λεει τιποτα. Η διαφθορα ειχε αγγιξει τα ορια του γραφικου.
Και μη ξεχνατε. Για καθε ενα σκανδαλο που αποκαλυπτεται, 100 μενουν κρυφα.
Μη νομιζετε οτι οι ΝΔτες κλεβουν περισσοτερο. Απλα δεν εχουν πειρα και τους πιανουν.
Εγω θα πιστευα οτι κατι μπορει να αλλαξει αν εβλεπα πολιτικους στη φυλακη
με τσιγκινο σωβρακακι να σκυβουν να πιασουν το σαπουνι.

Δουκας/Κουρης (ομολογα)
Παυλιδης
Νεονακης
Παχτας
Ακης
Ζαχοπουλος

και τοσοι αλλοι που εχω χασει τη μπαλα.

Τα σκανδαλα της SIEMENS και των υποκλοπων ειναι το καθενα 100 φορες μεγαλυτερο απο το σκανδαλο Κοσκωτα.
Πολύ ωραία τότε, αφού το βλέπεις έτσι, ο Καραμανλής μας αξίζει και είμαστε άξιοι της τύχης μας.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
το δια ταυτα για να μην το κουραζουμε αλλο , τι κανουμε στις επομενες εκλογες τι θα ψυφισουμε ,
Γιατι φανταζοσαστε να παει ο καραμανλης σε εκλογες για τα σκοπια και να ξανακανει κυβερνηση με τα σκοπια , ανω μακεδονια , που καπως ετσι θα παιχτει το σκηνικο ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τα μέτρα που ανακοινώθηκαν σήμερα πλην των τελών (ούτως ή αλλως θεωρώ τους έμμεσους φόρους κοινωνικά ανάλγητους) ήταν σωστά.
Η μόνη σωστή ανακοίνωση που άκουσα από τη ΝΔ πέντε χρόνια τώρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
το δια ταυτα για να μην το κουραζουμε αλλο , τι κανουμε στις επομενες εκλογες τι θα ψυφισουμε ,
Γιατι φανταζοσαστε να παει ο καραμανλης σε εκλογες για τα σκοπια και να ξανακανει κυβερνηση με τα σκοπια , ανω μακεδονια , που καπως ετσι θα παιχτει το σκηνικο ?
κυβέρνηση δεν έκανε με τα Σκόπια αλλά με τη μαλακία που δέρνει τον Ελληνα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.706
Πόντοι
4.895
Ό,τι και να λέμε, οι ίδιοι θα ξαναβγούν. Είναι μεγάλη η προπαγάνδα υπέρ τους, και το χειρότερο είναι ότι πιάνει τόπο γιατί δεν καθόμαστε να σκεφτούμε λογικά αλλά καταπίνουμε αυτό που μας σερβίρουν.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Πολύ ωραία τότε, αφού το βλέπεις έτσι, ο Καραμανλής μας αξίζει και είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Μη τα βλεπεις ολα ασπρα μαυρα. Η ΝΔ η ΠΑΣΟΚ. Παραδεξου οτι τα 2 μεγαλα κομματα (και κατ' επεκταση κανενα) δεν αξιζει τη ψηφο μας για να κυβερνησει. Πρεπει να περασει μεγαλη κριση το κομματικο συστημα στην Ελλαδα, να διαλυθει και να ξαναδημιουργηθει. Και οι μονοι που μπορουν να το κανουν αυτο ειναι οι ενεργοι πολιτες.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
οχι μην γινεσε αδικος πριν μερικα χρονια ειχε μειωση τους φορους στους βιομηχανους .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom