Punisher88
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 551
- Πόντοι
- 21
Κομμάτι από τα λίγα όμως, άγαλμα με κωλαρα και βυζι πέτρα.Μα καλα μπροστα στις τουαλετες βρηκε να βγαζει σελφι ?
Ιq =ραδικιου
Κομμάτι από τα λίγα όμως, άγαλμα με κωλαρα και βυζι πέτρα.Μα καλα μπροστα στις τουαλετες βρηκε να βγαζει σελφι ?
Ιq =ραδικιου
Η μια φωτο ειναι απο χθες και η αλλη κουμπαρα στην εκκλησια χωρις τον συνοδο της ομως απο το 2008. Θα μας σωσει και αυτη..Χρηστίδου για την Κατερίνη
ΕννοείταιΕμένα δεν βάζει υποψήφια η γυναίκα μου κάπου...
Αν έβαζε υποψήφια θα την ψηφίζατε με αντάλλαγμα πίπα?
Τις μας την έβαλες την κόρη του Δρ.Φραγκισταϊν ??
Δεν είχα λεφτά, απλά ήξερα την αδερφή της, αυτή γούσταρα στην αρχή, αυτή οχι ήρθε μια μέρα που είχαμε πάει για καφέ και με γουσταρε, οπότε ορμηξα και εγώ. Βέβαια ήταν μόνο 18 τότε, εγώ 30αρηςΑν δεν εχεις λεφτά.. Τότε μάλλον παπατζες λες
Aξιολογοτατη...Δημητρακοπούλου για την Αρκαδία
Με τόσες που κατεβαίνουν θα ξυπνάνε αναμνήσεις...Αν δεν εχεις λεφτά.. Τότε μάλλον παπατζες λες
Μόνο 26 ετών;Μυρίζει ψωνιλα ...."είμαι μικρούλα και όμορφη,ψηφιστε με"....Αιδοιοδουλοι ΣΠΕΥΣΑΤΕ!Και μετά να την περνετε τηλέφωνο μήπως και την ακούσετε και κονομησετε την μαλακια της μέρας...Βαλέρα για την Πέλλα. Η νεότερη υποψήφια.
Το σωστό είναι να γράψει γαμηστε μεΜόνο 26 ετών;Μυρίζει ψωνιλα ...."είμαι μικρούλα και όμορφη,ψηφιστε με"....Αιδοιοδουλοι ΣΠΕΥΣΑΤΕ!Και μετά να την περνετε τηλέφωνο μήπως και την ακούσετε και κονομησετε την μαλακια της μέρας...
ΜΑΚΡΥΑ!!!!!
Αυτή απευθύνεται σε μεγαλογιατρους και μπίζνεςμεν της περιοχής της.Δεν θα κάτσει σε βιοπαλαιστές και μισθωτούς που την βγάζουν οριακά.Το σωστό είναι να γράψει γαμηστε με
Μου θυμίζει μολδαβεζα με κονδυλώματα που δουλεύει στο Αντίς Πίτσα στο χισινιοφΜόνο 26 ετών;Μυρίζει ψωνιλα ...."είμαι μικρούλα και όμορφη,ψηφιστε με"....Αιδοιοδουλοι ΣΠΕΥΣΑΤΕ!Και μετά να την περνετε τηλέφωνο μήπως και την ακούσετε και κονομησετε την μαλακια της μέρας...
ΜΑΚΡΥΑ!!!!!
Ε ναι έχει υψηλούς στόχους βάλει η κοπέλα πάει για φραγκατες πουτσεςΑυτή απευθύνεται σε μεγαλογιατρους και μπίζνεςμεν της περιοχής της.Δεν θα κάτσει σε βιοπαλαιστές και μισθωτούς που την βγάζουν οριακά.
Και μπαζο να ήταν θα είχε πάλι ψηλούς στόχους αναλογικά .Ε ναι έχει υψηλούς στόχους βάλει η κοπέλα πάει για φραγκατες πουτσες
Ένα σας θυμιζω συνμυστες, θυμηθείτε εκλογές 2000 με αφίσες Σημιτη( κατά κόσμον Ααρών Αβουρη) χωρίς ελιές και Μπούλη Κωστάκη χωρίς κοιλιές και προγουλια!Aξιολογοτατη...
Ελπίζω όμως να είναι αναγνωρίσιμη από κοντά...γιατί εγώ έτυχε να δω μερικές υποψήφιες που δεν μοιάζουν και πολυ με αυτό που δείχνουν στην φωτογραφία...το παραγαμησαν με το φωτοσοπ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με τόσες που κατεβαίνουν θα ξυπνάνε αναμνήσεις...