alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
ΝαιΧαβαλές καλός, αλλά, αν ψηφίσουμε κάποια απλά γιατί είναι όμορφο νινί, μήπως πυρφοριάζουμε;
ΝαιΧαβαλές καλός, αλλά, αν ψηφίσουμε κάποια απλά γιατί είναι όμορφο νινί, μήπως πυρφοριάζουμε;
Κάτι πιο εκλεκτό ?
Μόνο Λιάνα ρεεέεεεε μουνιά....
Δεν έχεις άδικο. Αλλά στην Ελλάδα μια ζωή αυτό δεν γίνεται: Ψηφίζουμε όποιον μας βολεύει κάπου ή όποιον ειναι ωραίος -α ή ειναι επώνυμος . Καποιες απο αυτές που αναφέραμε έχουν κάνει και κάτι, πέρα απο το να είναι όμορφες, οποτε ας ρίξουμε μια ματιά και στο βιογραφικο τους πριν ρξουμε το ψηφοδέλτιο.Χαβαλές καλός, αλλά, αν ψηφίσουμε κάποια απλά γιατί είναι όμορφο νινί, μήπως πυρφοριάζουμε;
Oχι,προτιμας να σου λεει τα ιδια πραγματα μια καυλιτσα ή μια φωκιαΧαβαλές καλός, αλλά, αν ψηφίσουμε κάποια απλά γιατί είναι όμορφο νινί, μήπως πυρφοριάζουμε;
Κάτι πιο εκλεκτό ?
εντάξει όντως κάτι πιο δυνατό...;Κάτι πιο εκλεκτό ?
Για μερακληδες.
Μόνο Λιάνα ρεεέεεεε μουνιά....
Η Έφη κατεβαίνει κανονικά ?
Ομολογω καλη η προσπαθεια
Οταν ημουνα φανταρος ελεγε τις ειδησεις στην Ερτ. Μαζευομασταν το βραδι στο ΚΨΜ μονο και μονο για να δουμε την ρουφοκαβλετα Λιανα. Φυσικα δεν ξεραμε για τις σεξουαλικες της προτιμησεις.Ομολογω καλη η προσπαθεια
και εγώ μια φορά όταν ήμουν φαντάρος, έκανα ωτοστοπ, και ακούω μια αγριοφωνάρα,Τη Λιανα τη ειχα δει απο κοντα στα fridays στην Κηφησια παλια και ειχα τρομαξει, πολυ μαγκια αλητεια φαση
Οπως εγω δεν ηξερα για τη Σαμανθα Φοξ.Οταν ημουνα φανταρος ελεγε τις ειδησεις στην Ερτ. Μαζευομασταν το βραδι στο ΚΨΜ μονο και μονο για να δουμε την ρουφοκαβλετα Λιανα. Φυσικα δεν ξεραμε για τις σεξουαλικες της προτιμησεις.
............έτσουξες????????????????και εγώ μια φορά όταν ήμουν φαντάρος, έκανα ωτοστοπ, και ακούω μια αγριοφωνάρα,
έμπα μέσα φανταράκι μου.....
μπαίνω και τι να δω! η Λιάνα νταλικέρης......
Τυπε, ενα μεγαλο ποσοστο των κοριτσιων που ασχολουνται επαγγελματικα με το σεξ, βρισκουν καταφυγιο μετα την δουλεια σε μια γυναικεια αγκαλια. Στο μεταφερω ακριβως οπως μου το ειπε μια εργαζομενη σε ελαιοτριβειο εδω στην Ελλαδα.Οπως εγω δεν ηξερα για τη Σαμανθα Φοξ.