You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η κυρία είναι τούμπανο (γυναίκες bodybuilders)!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα avenger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 185K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Ήρθε πάλι η Κουάρ κ τα γάμησε όλα...
Υ.Γ. Όσο μπορείς να αποφεύγεις τις ψιλουπερβολικά γυμνασμένες...
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
:-* :-* :-*Ήρθε πάλι η Κουάρ κ τα γάμησε όλα...
Γιαυτο τις βαζω εδω καλε μου σε αυτο το θρεντ ενω στα αλλα οσο μπορω δεν βαζω υπερβολικες :-* :-*
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Δεκτό αυτό που λες...:-* :-* :-*
Γιαυτο τις βαζω εδω καλε μου σε αυτο το θρεντ ενω στα αλλα οσο μπορω δεν βαζω υπερβολικες :-* :-*
Σου αρέσουν όμως οι υπερβολικά γυμνασμένες,ή τις βάζεις λόγω του thread?
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Απο υπερβολικες μου αρεσει μεχρι Λαρισσα ρεις και Οξανα γκriσχινα. απο εκει και πανω δεν μου αρεσουν ουτε εμενα πχ.κατι φωτο που εχουν μπει εδω απο χαρντκορ μποντιμπουιλντερ γυναικες δεν μαρεσουν και εμενα με τιποτα σαν εμφανιση...Δεκτό αυτό που λες...
Σου αρέσουν όμως οι υπερβολικά γυμνασμένες,ή τις βάζεις λόγω του thread?
Μεχρι τοσο το περισσοτερο για εμενα:
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Aν κ δεν γνωρίζω αυτές που αναφέρεις,με βάση τις φωτογραφίες που παρέθεσες είσαι μια χαρά όσον αφορά τα γούστα σου επί του θέματος...Απο υπερβολικες μου αρεσει μεχρι Λαρισσα ρεις και Οξανα γκriσχινα. απο εκει και πανω δεν μου αρεσουν ουτε εμενα πχ.κατι φωτο που εχουν μπει εδω απο χαρντκορ μποντιμπουιλντερ γυναικες δεν μαρεσουν και εμενα με τιποτα σαν εμφανιση...
Μεχρι τοσο το περισσοτερο για εμενα:
Στο όριο μεν,αλλά μια χαρά...
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ειναι οι δυο που σου ανεφερα και ειναι πανω απτο οριο αλλα εμενα μου αρεσουν οπως και στους αντρες επισης μου αρεσουν οι πανω απτο κλασικο οριο ειμαι λιγο περιεργη στα γουστα μου γενικοτερα :-* Kαι αυτο δεν σημαινει οτι δεν μου αρεσουν και οι νορμαλ-τυποι και τυπισεςAν κ δεν γνωρίζω αυτές που αναφέρεις,με βάση τις φωτογραφίες που παρέθεσες είσαι μια χαρά όσον αφορά τα γούστα σου επί του θέματος...
Στο όριο μεν,αλλά μια χαρά...
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 420
- Πόντοι
- 3.275
Ειναι οι δυο που σου ανεφερα και ειναι πανω απτο οριο αλλα εμενα μου αρεσουν οπως και στους αντρες επισης μου αρεσουν οι πανω απτο κλασικο οριο ειμαι λιγο περιεργη στα γουστα μου γενικοτερα :-* Kαι αυτο δεν σημαινει οτι δεν μου αρεσουν και οι νορμαλ-τυποι και τυπισες
Ω να γαμήσω...
κυνικός
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 67
- Πόντοι
- 1
Ξερω οτι αποτελει ονειρο θερινης νυκτός λογω της σωματικης μου καταστασης, αλλα πολυ θα ηθελα να συνευρεθω με καποια αντιστοιχων σωματικων προσοντων πριν τον θανατο μου. Ο δυναμισμος που αποπνεουν ειναι παρα την γυναικεια φυση, αλλα ειναι θελκτικος.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ωραια γαμπα-συνολο
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Δεν νομίζω ότι αρέσουν κ τόσο στους άντρες οι υπερβολικά γυμνάσμενες...Ακόμα και οι κανονικά γυμνασμένες,σε ελάχιστους αρέσουν...Ειναι οι δυο που σου ανεφερα και ειναι πανω απτο οριο αλλα εμενα μου αρεσουν οπως και στους αντρες επισης μου αρεσουν οι πανω απτο κλασικο οριο ειμαι λιγο περιεργη στα γουστα μου γενικοτερα :-* Kαι αυτο δεν σημαινει οτι δεν μου αρεσουν και οι νορμαλ-τυποι και τυπισες
Ίσως βέβαια να κάνω κ λάθος...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 14K