Συνάδελφοι η κόντρα σας με στεναχώρησε πολύ.
Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε για τις προτιμήσεις μας. Η αγράμματη γιαγιά μου μου έλεγε συχνά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αγνοούσε ότι επαναλάμβανε τα λόγια των προγόνων μας περί ορέξεως λόγος ουδείς. Τρία πράγματα χωρίζουν τους ανθρώπους, το ποδόσφαιρο, η θρησκεία και η πολιτική, ας αποφεύγουμε να τα αναμειγνύουμε στις σεξουαλικές αναζητήσεις μας, μόνο κακό κάνουν. Τα παλιοτόμαρα οι Άγγλοι κατάφεραν να κυριαρχίσουν για ένα αιώνα τον κόσμο, χρησιμοποιώντας την τακτική διαίρε και βασίλευε.
Για να γίνω συγκεκριμμένος, πήγαιναν σε ένα χωριό στην Ινδία και δίναν φορολογική ατέλεια στο ρύζι, ενώ φορολογούσανε άγρια το βαμβάκι. Στο διπλανό χωριό, δίναν φορολογική ατέλεια στο βαμβάκι και φορολογούσανε άγρια το ρύζι. Αυτά τα χωρά μισούσε το ένα το άλλο. Αν φορολογούσανε με τον ίδιο τρόπο το ρύζι και το βαμβάκι και στα δυο χωριά, οι Ινδοί θα καταλάβαιναν ότι τους ρουφάνε το αίμα, ενώ με τον τρόπο αυτό τα χωριά είχαν αντιπαλότητα. Οι Άγγλοι τελικά έπαιρναν τους φόρους τους, ενώ δεν πέρναγε από το μυαλό των Ινδών ότι αν συμαχούσανε θα μπορούσαν να τους διώξουνε. Όταν οι Άγγλοι έφυγαν, η Ινδία χωρίστηκε σε δυο κράτη, στην Ινδία και το Πακιστάν. Ποιός κέρδισε από τη διαμάχη των Ινδών μεταξύ τους? Οι Ινδοί? Ή μήπως οι Άγγλοι? Η Κύπρος είχε παραχωρηθεί στην Αγγλία από την Τουρκία για τις υπηρεσίες που της προσέφερε στούς Βαλκανικούς πολέμους. Μήπως η Κύπρος τώρα είναι χωρισμένη σατ δύο? Μήπως αυτό συμφέρει τους ίδιους τους Κύπριους? Τελείως τυχαία υπάρχει Αγγλική βάση στο νησί.
Αλλά και εδώ, η πραγματικότητα είναι ότι είχαν καταφέρει να μας χωρίσουνε στο κράτος των Αθηνών, με επικεφαλής τον τότε Βασιλιά και στο κράτος της Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον Βενιζέλο. Οι 'Ελληνες κέρδισαν? Ή μήπως οι Εγγλέζοι χρησιμοποιώντας μας σαν πιόνια για τους δικούς τους σκοπούς ενάντια στην τότε Οθωμανική Αυτοοκρατορία? Αλλά και μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο που έλεγαν ότι δεν πολεμούν οι Έλληνες σαν ήρωες, αλλά οι ήρωες σαν Έλληνες (Τσώρτσιλ) τι έκαναν στη χώρα μας? Μήπως μας φύτεψαν ένα εμφύλιο που μας κατάστρεψε ολοκληρωτικά? Οι Έλληνες κέρδισαν? Ή μήπως οι ίδιοι οι Άγγλοι?
Αυτά τα λέω γιατί πρέπει να κατανοήσουμε όλοι μας ότι αν στεκόμαστε στις διαφορές μας και όχι σε αυτά που μας ενώνουν, θα χτυπάμε ο ένας τον άλλον και οι χαμένοι θα ήμαστε εμείς. Κερδισμένοι θα μένουν αυτοί που κυβερνάνε από τη σκιά τον κόσμο, βάζοντας μπροστά μαριονέτες και πράκτορες να παίζουν το ρόλο της Κυβέρνησης σε έν θέατρο σκιών. Και οι πράκτορές τους θα συνεχίζουν να βρίσκουν τις μεταξύ μας διαφορές και να τις τονίζουν ώστε να είμαστε διαιρεμένοι, από πράγματα που τελικά δεν έχουν σημασία.
Εν κατακλείδι, η Ασσιάτισα γυναίκα είναι καθαρή, πολιτισμένη, ξέρει και κυρίως ΘΕΛΕΙ να ικανοποιήσει τον άντρα. Δυστυχώς απο σωματικά προσόντα είναι πατσαβούρα, και παρόλα αυτά δυο συνεχή χρόνια με κινέζα ήμουν καρφωμένος.
Η αφρικάνα έχει σώμα που εγώ είχα δει μόνο σε περιοδικά, αλλά συνήθως είναι σκυλόφατσα. Αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη της θα σου δοθεί πρωτόγονα και βαθειά. Δυστυχώς έχουν απομείνει ελάχιστες, οι οποίες είναι μπάζα αλλά και δεν ξέρουν/θέλουν να σε ικανοποιήσουν, έκλαψα τα λεφτά μου όσες φορές πήρα νέγρα τελευταία.
Και μια συνεισφορά μου για τους λάτρεις του είδους.