pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Κάνεις και διεθνή καριέρα;;;;θα μ΄εχει πρωτο καθοτι μαζι με τον λακη, ειμαι ο φοβος και τρομος των απανταχου αναρχοκομμουνιστων
Κάνεις και διεθνή καριέρα;;;;θα μ΄εχει πρωτο καθοτι μαζι με τον λακη, ειμαι ο φοβος και τρομος των απανταχου αναρχοκομμουνιστων
πρεπει να κανω δυναμικο καμ-μπακΣε άφησε εκτός λίστας..
μπουαααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
ρε αλέκο καιρό είχα να σε δω, ολα καλά?βαλε ρε πορδοπαπε μια ψηφοφορια να αποφασισει ο λαος του μπου. για τον τον πιο επικινδυνο τυπο
Eιναι work in progress η δικια μου!Υ/π περιμένουμε και από σένα τη δικιά σου λίστα!
ρε αλέκο καιρό είχα να σε δω, ολα καλά?
Eιναι work in progress η δικια μου!
Μαζι με τις φιρμες μονο ο στραπονιαρης και ο μητσαρας ο 70ας παιζει να βρεθουν!Μόνο δώσε ένα hint... Είμαι πιο πάνω από Πάσχο, Μπάμπη και Γιάννη;
αλεκακι πρεπει να παρεις ενα smartphone για να ποσταρεις,που πας και με τη μπακατελα να ριξεις γκομενα...καλα ειμαι, εβγαινα για καμακι και δεν προλαβενα να γραφω.
κανενα γκόλ έβαλες?καλα ειμαι, εβγαινα για καμακι και δεν προλαβενα να γραφω.
Μπάμπη
αλεκακι πρεπει να παρεις ενα smartphone για να ποσταρεις,που πας και με τη μπακατελα να ριξεις γκομενα...
Συντροφοι και συντροφισες,
Μολις πληροφορηθηκα απο ασφαλεις πηγες οτι ακομη μια προσπαθεια των φασιστων να εισβαλλουν στη θεματολογια του μπου αποκρουσθηκε επιτυχως με βαριες απωλειες του εχθρου!
Βαστα Ρομμελ!O μαλάκας πήγε να κοκκινίσει τον τίτλο του θρεντ που βγαίνει από μόνος του κόκκινος..
μπουααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα
αλεκάκι, που θα πας;θα βγω σε λιγο, θα παω για καμακι, να δω και κανα μουνακι πεστου μαλακα του πορνοπαπου να βαλει ψηφοφορια. πρεπει αποφασιζουμε με δημοκρατικες διαδικασιες
αλεκάκι, που θα πας;