Νέα

Η καμπάνα μου έχει σπάσει τ'αρχίδια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lucky_striker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας ενοχλεί η καμπάνα που βαράει έτσι μεγαλοπαρασκευιάτικα?

• Είσαι βλάσφημος! Έχεις κλείσει ήδη καζάνι ρεζερβέ.

Ψήφοι: 64 39,5%
  • Είναι ενοχλητικό αλλά τι να κάνουμε μέρα που είναι.

Ψήφοι: 24 14,8%
  • Με ενοχλεί αλλά η εκκλησία είναι μακρυά οπότε κλείνω το παράθυρο και δεν πολυακούγεται.

Ψήφοι: 19 11,7%
  • Θέλω να δείρω τον παπά/ιμάμη.

Ψήφοι: 26 16,0%
  • Τον έδειρα κιόλας από χθες για να μην είναι σήμερα στην εκκλησία να βαράει καμπάνες.

Ψήφοι: 15 9,3%
  • Δεν έχω εκκλησία κοντά στο σπίτι μου/Έχει χαλάσει η καμπάνα/Είμαι κουφάλογο και δεν ακούω Χριστό

Ψήφοι: 14 8,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Hδη εχουν ολεs  τερστιεs χτενεs  και χτενιζουν τα μακρυα μαλλια τουs......Τραγουδουν  εν χορω οσο φτιαχνουν τα λουλουδια για την γιορτη.....Τα θερμοσιφωνα καινε, τα σεσουαρ ειναι υπ ατμον
Αραγε ποσεs κλεφτιεs ματιεs  θα εισπραξουν απ τα αρσενικα τουτη τη μερα???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
άστα να πάνε... όλες χαμηλοβλεπούσες θα είναι σήμερα! ξέρεις το στραβό το βλέμμα που κοιτάζει κάτω και πλάγια και λίγο προς τα πίσω... ;)
:2funny: :2funny:
(στο μεταξύ δεν έχει εμφανιστεί καμία, λες???)

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
επίτηδες το κάνει τύπε :2funny: η εκκλησία για αυτό χτίστηκε

Κάτι ξέρουν αυτοί που αμολάνε τα ρουκετίδια σε κάτι νησιά (δε θυμάμαι που... έχουν καιρό να μας ζαλίσουν τα αρχίδια οι ειδήσεις με αυτούς και με τους άλλους με την κυλινδρική πίπα που την κρατάνε και βγάζει φωτιές).

Τα ΜΜΕ νομίζουν ότι γιορτάζουν και κάνουν ρουκετοπόλεμο, ενώ αυτοί προσπαθούν να γκρεμίσουν τις εκκλησίες να γλιτώσουν!  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κάτι ξέρουν αυτοί που αμολάνε τα ρουκετίδια σε κάτι νησιά (δε θυμάμαι που... έχουν καιρό να μας ζαλίσουν τα αρχίδια οι ειδήσεις με αυτούς και με τους άλλους με την κυλινδρική πίπα που την κρατάνε και βγάζει φωτιές).

Τα ΜΜΕ νομίζουν ότι γιορτάζουν και κάνουν ρουκετοπόλεμο, ενώ αυτοί προσπαθούν να γκρεμίσουν τις εκκλησίες να γλιτώσουν!  :2funny:
βρονταδες χιου

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
άστα να πάνε... όλες χαμηλοβλεπούσες θα είναι σήμερα! ξέρεις το στραβό το βλέμμα που κοιτάζει κάτω και πλάγια και λίγο προς τα πίσω... ;)
:2funny: :2funny:
(στο μεταξύ δεν έχει εμφανιστεί καμία, λες???)

Σιγουρα.....εξαλλου πρεπει να βαλουν κι ενα κιλο  στοκο στο δερμα τουs  για να λαμπυριζει
Τι,  ετσι θα εμφανιστουν????? :grin: :grin:

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Δεν είναι γιορτή ρε συ. Πένθιμα βαράει.
τέλος πάντων, ο διαφωνία μου είναι ότι μεγενθύνεται ένας τραγικός και βάναυσος θάνατος, και χάνεται η ουσιά της αναγέννησης...
οι αρχαίοι που είχαν τη Δήμητρα και την Περσεφόνη, ήταν περισσότερο ανάλαφροι άνθρωποι...
ενοχές μηδέν, τρόμος {όπως και να το κάνουμε, γινόμαστε μάρτυρες ενός λυντσαρίσματος και ενός θανάτου που δεν το χωρά μυαλό ανθρώπου} ανύπαρκτος, γιορτή της φύσης, λουλουδάκια, πεταλουδίτσες κτλπ...
δηλ. πόσο μπορεί ένας άνθρωπος να καταπιέζει τον εαυτό του ψυχαναγκαστικά;  :headbang:

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1

τύπε λέω όσοι ενοχλούνται στη περιοχή σου να συναποφασίσουν αυτόνομα και ζητήσουν να καταργηθεί το Πάσχα :2funny:

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
οι αρχαίοι που είχαν τη Δήμητρα και την Περσεφόνη, ήταν περισσότερο ανάλαφροι άνθρωποι...
ενοχές μηδέν, τρόμος {όπως και να το κάνουμε, γινόμαστε μάρτυρες ενός λυντσαρίσματος και ενός θανάτου που δεν το χωρά μυαλό ανθρώπου} ανύπαρκτος, γιορτή της φύσης, λουλουδάκια, πεταλουδίτσες κτλπ...

Ήταν χίπιδες οι αρχαίοι τύπε!  :2funny:

Γιεγιέδες με μούσια και μαλλιά.

Ξέραν τι κάνανε  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μονο το πρωτο ποστ διαβασα.

Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ!!

μια μερα ειχα να ξυπνησω αργα γαμω το σπιτι μου κ βαραγε απο το χαραμα. νταααν νταααν ντααααν

το τι εριξα πρωινιατικα δε λεγεται  :s&m_3:

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
τύπε λέω όσοι ενοχλούνται στη περιοχή σου να συναποφασίσουν αυτόνομα και ζητήσουν να καταργηθεί το Πάσχα :2funny:

Είμαι μοναχικός λύκος εγώ μάστορα.

Δε γουστάρω αγέλες.

θα τους κάνω σαμποτάζ και θα τους κοιτάω από το μπακόνι μου!  :2funny:

savras poniridis

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ξανάρχισε η μαλακία! Πφφφφφφ..............  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Καλά, τι ώρα σταυρώσανε τον Χριστό? Πρωινιάτικα?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ!!

μια μερα ειχα να ξυπνησω αργα γαμω το σπιτι μου κ βαραγε απο το χαραμα. νταααν νταααν ντααααν

:jerking: :jerking:

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ!!

Συμπάσχω λέμεεε!!!!

Διάβασε και τα άλλα. Καλά τραβάει μέχρι στιγμής φτου φτου μη το ματιάσω το θρεντάκι μου!

[size=2pt]κλάψε μπάρε.....[/size]

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ!!

Δλδ  θελειs να  πειs  οτι δεν θα παs  στο στολισμα  του Επιταφιου??????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom