Νέα

Η καμπάνα μου έχει σπάσει τ'αρχίδια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lucky_striker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας ενοχλεί η καμπάνα που βαράει έτσι μεγαλοπαρασκευιάτικα?

• Είσαι βλάσφημος! Έχεις κλείσει ήδη καζάνι ρεζερβέ.

Ψήφοι: 64 39,5%
  • Είναι ενοχλητικό αλλά τι να κάνουμε μέρα που είναι.

Ψήφοι: 24 14,8%
  • Με ενοχλεί αλλά η εκκλησία είναι μακρυά οπότε κλείνω το παράθυρο και δεν πολυακούγεται.

Ψήφοι: 19 11,7%
  • Θέλω να δείρω τον παπά/ιμάμη.

Ψήφοι: 26 16,0%
  • Τον έδειρα κιόλας από χθες για να μην είναι σήμερα στην εκκλησία να βαράει καμπάνες.

Ψήφοι: 15 9,3%
  • Δεν έχω εκκλησία κοντά στο σπίτι μου/Έχει χαλάσει η καμπάνα/Είμαι κουφάλογο και δεν ακούω Χριστό

Ψήφοι: 14 8,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162
OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
εγω σκεφτομαι σοβαρα να παω να του εγκαταστησω μια καμπανα στην ταρατσα του
και μεσω μιντεμ να την χτυπαω εγω οποτε θελω
εκτος και αν με βοηθησει ο μπολντης και χακαρουμε την καμπανα της εκκλησιας
λακη τη γαμησες εν ολιγης οι απανταχου χριστιανοι εναντιον σου :birdman:
ασε που θα αναφερω το σαιτ στην εκκλησια για υβρεις και παραχαραξη της θρησκειας :birdman:

Και μόλις πας στην εκκλησία και τους πεις ότι είσαι ο μπάρος θα βάλουν τα γέλια και θα σου ρίξουν φιλικό χαστουκάκι λέγοντας "ήρθες να κάνεις παράπονα βρε που σου σβήνουνε τα θρεντ?"  :birdman:

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Λακη αγορι μου σκουρα τα πραγματα σημεριs......Γυρω στιs  12.00 το βραδυ θα ξεπατωθουν οι καμπανεs στο βαρεμα.....Ολουθε που λενε
Βαλε ακουστικα :grin: :grin: :grin: :grin:

Θα τους ρημάξω στο βεγγαλικό λέμε!

Πόλεμος θα γίνει!  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Θα τους ρημάξω στο βεγγαλικό λέμε!

Πόλεμος θα γίνει!  :2funny:

Αρα....θα λαβειs ενεργο ρολο στο ξεφρενο πανηγυρι που θα γινει αποψε
Βλεπειs........βεγγαλικα και καμπανεs πανε πακετο :grin: :grin: :grin: :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Και μόλις πας στην εκκλησία και τους πεις ότι είσαι ο μπάρος θα βάλουν τα γέλια και θα σου ρίξουν φιλικό χαστουκάκι λέγοντας "ήρθες να κάνεις παράπονα βρε που σου σβήνουνε τα θρεντ?"  :birdman:
λακη την γαμησες εισαι αιρετικος και προκλητικος
η ιερα εξεταση θα ξαναζωντανεψει θα γινεις ο πρωτος μαρτυρας
σαν τις μαγγισες στην πυρα και την εντολη θα την δωσει
ο αρχιερεας εξεταστης μπολντης :birdman:

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Αρα....θα λαβειs ενεργο ρολο στο ξεφρενο πανηγυρι που θα γινει αποψε
Βλεπειs........βεγγαλικα και καμπανεs πανε πακετο :grin: :grin: :grin: :grin:

Δε ρίχνω βεγγαλικά ρε.

Τα φοβάμαι εγώ αυτά μη μείνω με ένα χέρι. :2funny:

Απλά θα βάλω Rammstein στο τέρμα!

Θα τα τρελάνω τα γερόντια.  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δε ρίχνω βεγγαλικά ρε.

Τα φοβάμαι εγώ αυτά μη μείνω με ένα χέρι. :2funny:

Απλά θα βάλω Rammstein στο τέρμα!

Θα τα τρελάνω τα γερόντια.  :grin:

Δεν ξερειs τι χανειs.................Εγω ειχα βαλει και τα εκτοξευα απο ενα λοφισκο  και με συλλαβανε :police: :police:        :grin: :grin:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Προσυπογραφω. Γαμω τις καμπανες σας, πουστηδες! Αν δε βαραγανε αυτοματα με μηχανισμο, να σας εβλεπα αν θα ξεχεριαζοσασταν να τις βαρατε ολη μερα...
Δε μπορω καν να φανταστω πως ειναι να ζεις διπλα σε τζαμι, με τις παπαριες τους και τα μεγαφωνα τους καθε μερα... :uzi:

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
λακη την γαμησες εισαι αιρετικος και προκλητικος
η ιερα εξεταση θα ξαναζωντανεψει θα γινεις ο πρωτος μαρτυρας
σαν τις μαγγισες στην πυρα και την εντολη θα την δωσει
ο αρχιερεας εξεταστης μπολντης :birdman:

Άμα πάρετε φόρα από πολύυυυυυ πολύ μακρυά, κι εσείς και η ιερά εξέταση, στην καλυτέρα των περιπτώσεων να μου κλάσετε ένα αρχίδι!

Θα κρατάω και λαμπάδα αναμένη για τους δροσερούς!! :dancing:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε περάσανε για τρομοκράτη τύπε?

Το θεωρησαν κατορθωμα που με πιασανε,  αλλα οταν ειδαν κι αποειδαν οτι αυτα που εριχναν οι αλλοι ηταν πιο τρομοκρατικα με αφησαν ελευθερο , μερεs που ηταν....Μ εφαγε ο ανταγωνισμοs :headbang: :headbang:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

Συνημμένα

• DSC00285 (Small).JPG
    DSC00285 (Small).JPG
    37,3 KB · Εμφανίσεις: 24

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παν μετρον αριστον

Αυτο το ειδα τωρα και μου την εδωσε ολιγον

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011
Ο Καμίνης έκοψε το "Χριστός Ανέστη"
Share4
10:40 π.μ. loutrakiblog 4 Σχόλια

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού "Αθήνα 9,84" πήραν εντολή από τη διεύθυνση να μην εύχονται "Χριστός Ανέστη" αλλά μόνο "Χρόνια Πολλά". Μάλιστα, σχετικά με τα δημοσιεύματα που φέρουν τον "9,84" να μην προτίθεται να μεταδώσει μετά από πολλά χρόνια...

τη λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας ούτε και την Ανάσταση για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι που διαβιούν στη χώρα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης,  χαρακτήρισε προκλητική και πρωτοφανή την απόφαση αυτή.
"Ποιός είπε ότι ενοχλήθηκαν οι μουσουλμάνοι; Αντιθέτως από την απόφαση που παίρνει η διοίκηση του σταθμού είναι βέβαιο ότι προκαλουνται όλοι οι κάτοικοι της Αττικής. Ειναι μια πρωτοφανής απόφαση που δείχνει ότι ο δρόμος που ακολουθεί η διοίκηση του σταθμού είναι ολισθηρός", δήλωσε ο κ. Μιχελάκης καλώντας τη διοίκηση του σταθμού να αναθεωρήσει την απόφασή της.

Δείτε όλη την ανάρτηση: Ο Καμίνης έκοψε το "Χριστός Ανέστη" ~ Loutrakiblog©

:idiot: :idiot: :idiot:

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.fmp666.com/pix1/burzum1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.fmp666.com/pix1/burzum2.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.metalinjection.net/wp-content/uploads/2011/02/varg-vikernes.jpg[/img[/URL]]
;D

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.886
Πόντοι
3.715
Πιάνουν πολύ καλή τιμή στην αγορά οι καμπάνες. Μασίφ τα ρημάδια.
Ξήλωμα και πούλημα, αλλά είναι βαριές οι καριόλες.
Θες γερανό ή εν πάσσει περιπτώσει κάτι.

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Επειδη  βλεπω  ότι  εχουν  σταματησει  να  γραφονται  ιστοριες , ας  γραψω  μια  να  ευθυμησουμε  :grin: :grin:
Η  παρακατω  ιστορια  δεν  εχει  σχεση  με  το  θεμα ,  το  μονο  που  εχει  σχεση ,  είναι  μια  αναφορα  για  την  Μεγαλη  Παρασκευη .

Τα  τελευταια  13  χρονια  παω  σχεδον  κάθε  χρονο  στο  Αγιο  Ορος . Δεν  πιστευω  σε  θρησκειες  αλλά  τις  σεβομαι.

Βρισκομαστε  4  ατομα  παρεα  στην  σκητη  της  Αγιας  Αννης  πριν  από  8-9  χρονια  και  εχουμε  ακουσει  ο,τι  λιγο  πιο  κατω  βρισκεται  ενας  μοναχος  ο  μπαρμπα  Γιαννης  ( περιπου  70  -75  ετων )  που  εχει  4-5  υποτακτικους    (  και  ολοι  αυτοι  ανηκουν  στην  σκητη  Αγιας  Αννης )  και  ο,τι  αυτος  με  το  που  σε  βλεπει , σου  λεει  πραγματα  για  σενα  , χωρις  εσυ  να  του  πεις  τιποτα    και  τα  σχετικα . Υποψιαζομαι  απατεωνα    αλλά  θελω  να  το  διαπιστωσω  και  ο  ιδιος .
Σε  άλλο  μοναστηρι  μας  ειπαν  να  παμε  σε  αυτόν ,  γιατι  σου  βρισκει    πραγματα  για  σενα ,  που  ουτε  εσυ  ο  ιδιος  δεν  τα  ξερεις  ή  ότι    βοηθαει  ανθρωπους    που  εχουν    αυτοι  ή  οι  συγγενεις    τους  αρρωστιες .
Ενας  άλλος  μας  ειχε  πει  --  Μην  πατε  σε  αυτόν  ….  αυτος  είναι  μαγος ---

Ενώ  βρισκομασταν  στην  σκητη  της  Αγιας  Αννης    μειναμε  μαζι  με  2  αγνωστους    που  δεν  φαινοντουσαν  θρησκοληπτοι  και  τους  λεμε  οτι    αυριο  θα  παμε  στον  μπαρμπα  Γιαννη    και  να  μας  πουν  τι  γνωμη  εχουν  για  αυτόν  (  και  με  εμμεσο  τροπο    ρωταω  αν  ειναι  απατεωνας ?)
Ό,τι  μας  ειπαν  ,  θα  τα  γραψω  πιο  μετα

Ξυπναμε  την  άλλη  μερα  και  βλεπω  ότι  2  από  εμας    τους    4  , ειχαν  φυγει  με  τα  ποδια    να  πανε  να  τον  βρουνε.Ενω  ειχαμε    πει    ο,τι  θα  παμε  και  οι  4 ,  αυτοι  φυγαν    πιο  πριν  να  τον  βρουν , γιατι  ειχαμε    ακουσει    ο,τι  αυτά  που  σου  ελεγε  ο  ‘ μαγος  ‘  στα  ελεγε  μπροστα    στους  αλλους .
Ρε  τους  μαλακες  φοβηθηκαν  μην  ακουσουμε  και  καλα  μυστικα  τους .

Παμε  εμεις  πιο  μετα  και  βλεπουμε  τους  2  φιλους  να  περιμενουν  απ  εξω .Ξεχασα  να  πω  ότι  ο  μπαρμπα  Γιαννης    δεν  σε  δεχοταν  αμεσως  αλλά  επρεπε  να  περιμενεις  ωρα  απ  εξω  ( ειχα  ακουσει  ιστοριες  που  αλλοι  περιμεναν    ωρες    και  χωρις  να  είναι  σιγουρο  ο,τι  θα  σε  δεχθει )  και  επειτα  ανοιγε    ενας  υποτακτικος  ένα  παραθυρακι  , εβλεπε    τις  φατσες  και  αν  ηθελε  ανοιγε .
Όταν  φθασαμε  εμεις  ,  βρηκαμε  τους  αλλους  2  φιλους  να  περιμενουν  μαζι  με  5-6  αλλα  ατομα . Μετα  από  κανα  μισαωρο  μας  ανοιγει  την  πορτα  ενας  υποτακτικος  και  μας  λεει  ο,τι  ο    ‘ μαστερ‘  δεν  εχει  στην  διαθεση  του  πολύ  ωρα    ώστε  να    περασουν  στο  σπιτι  του  και  ότι  θα  βγει    εξω  να  πει  δυο  λογια  στον  καθενα .
Μολις    τον  ειδα  ,  λεω  από  μεσα  μου  -  τι  απατεωνοφατσα  είναι  αυτος ?  –

Αρχιζω  να  τον  παρατηρω .Ολοι  του  λεγαν  τι  προβλημα  εχουν , πχ    ενας  φιλος  μου  του  ελεγε  ότι  δεν  κανει  η  γυναικα  του  παιδια    και  αυτος    ελεγε  ( μεταξυ  αλλων  )  πες  της  να  μην  τρωει  λευκο  ψωμι  :new_shocked:      :2funny: :2funny:  Τελοσπαντων  ελεγε  γενικοτητες  όπως  αυτές  που  λενε  τα  μεντιουμ  και  παρολα  αυτά ,  ειχε    φτιαξει  ονομα .
Οι  υποτακτικοι  του  τον  βλεπαν    σαν  αγιο .Ειχαν  μαλιστα  έναν  φανατισμο  στο  βλεμμα  τους    που  ετσι  και  αμφισβητουσες  το  ειδωλο  τους    ηταν  ετοιμοι  να  σου  χιμηξουν .
Το  ιδιο  και  οι  αλλοι  5-6  αγνωστοι    που  τον  περιμεναν  ,  τον  εβλεπαν  με  δεος .
Καθομουνα    και  τον  παρατηρουσα  και  ελεγα  από  μεσα  μου  -- Μωρε  μπραβο  θρασος  --

Στο  τελος  ερχεται  σε  μενα    και  με  ρωταει    --  Εσυ  τι  προβλημα  εχεις  ? -    του    απανταω  ο,τι  δεν  εχω  κανενα  προβλημα . Αυτος  σαν  να  αποσυντονιστηκε  καπως    και  μου  λεει    --  Γιατι  εχεις  μακρια  μαλλια  ? ( μεχρι  τους  ωμους  ) Εχουμε  πολλους  εδώ    σαν  και  σενα  -- (  και    γελαγε  παρατεταμενα    με  νοημα ,  υπονοωντας    ότι    το  κανελωνω    το  ρυζογαλο    :2funny: :2funny: :2funny: )
Εριξα  και  γω  ένα  γελιο  που  σιγουρευτηκα    ποσο  απατεωνας    είναι  .

Τωρα  η  ιστορια  για  το  τι  μας  ειπαν  οι  2  τυποι    για  αυτόν  ,  την  προηγουμενη  μερα.

Πριν  μας  πουν  την  ιστορια  ηταν  διστακτικοι  και  ειχαν  αμφιβολιες  για  τον  μπαρμπαγιαννη    και  μας  ειπαν  -- Ρε  …  δεν  θελουμε  να  σας  επηρεασουμε ,  απλως  σε  μας  συνεβηκε  ένα  σκηνικο  που  μας    φανηκε  καπως .
Πηγαινετε  να  δειτε  μονοι  σας  να  βγαλετε  αποψη –
Δηλαδη    ο  τροπος  που  το  λεγε  ο  ενας  ηταν  ο,τι  ειχε  για  απατεωνα  τον  μοναχο  ( χωρις  όμως  να  είναι  απολυτα  σιγουρος  ) αλλά  και  ταυτοχρονα  δεν  ηθελε  να  μας  επηρεασει .
Ετσι  αρχιζει  να  εξιστορει  το  σκηνικο  που  εξελιχθηκε  πριν  1  χρονο .
Μας    λεει    ο  ενας    τυπος

Ειχαμε  παει  περσι  να  δουμε  τον  μοναχο  μαζι  με  έναν    φιλο  μου  αστυνομικο . Ειχαμε  μαζευτει    στο  σπιτι  του  γυρω  στα  10  ατομα  (  αυτους  τους  δεχθηκε  μεσα    στο  σπιτι  του ,  που  ηταν  σαν  καστρο  απ  εξω ) .Ελεγε  ο  καθενας    τι  δουλεια  κανει  ,  τι  προβληματα  εχει  (  και  παραλληλα  τον  ακουγαν  ολοι  )  και  ο    ‘ μαστερ’    εδινε  συμβουλες  .
Ξεχασα    να  ανφερω  ότι  ο  μοναχος  ‘μαγος ‘  ηταν    παλιος  κομουνιστης  και  ειχε  παει  πιτσιρικας  μετα  τον  εμφυλιο  στο  Αγιο  Ορος  οπου  περασε  ολη  του  την  ζωη  εκει . Ετσι  σαν  παλιος  κομουνιστης    ειχε  ένα  αχτι  με  τους  αστυνομικους .
Όπως  λεγαν  ολοι  τις  ιστοριες  τους  και  τα  προβληματα  τους  (  και  ολοι  οι  αλλοι  ακουγαν  )  λεει  ο  αστυνομικος  ότι  η  αδελφη  του  εχει  ψυχολογικα  προβληματα .
Τοτε  ο  μοναχος  ‘μαγος  ’  λεει  στον  αστυνομικο  με  απολυτο  σοβαρο  υφος .
--  Ξερεις  γιατι  δαιμονιστηκε  η  αδελφη  σου  ?
Γιατι    ρωταει  απορημενος  ο  αστυνομικος .
Ο  μοναχος  απανταει  τελειως  σοβαρα ,  χωρις  να  γελαει.

--- Γιατι    πηδηχτηκε    από  τον  κωλο  Μεγαλη  Παρασκευη  :new_shocked: :new_shocked:  :2funny: :2funny: :2funny:

Εμεινε  μαλακας  ο  αστυνομικος  μαζι  με  τον  φιλο  του  ( αυτος  που  μας    ελεγε  τη ιστορια )  και  δεν  ειπε    κουβεντα.
Επειτα  φανταζομαι  ο  μοναχος ,  θα  σκεφτοταν  τι  του  ειπε  ( αν  δεν  το  ειχε  ξαναπει  σε  καποιον  αλλον  )  και  θα  ειχε  πεθανει  στα  γελια . 

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ααααααχαχαχαχα
αχαχαχα ελεος
ρε τον μοναχο :2funny:
γτ πηδηχτηκε απο τον κωλο λεει :2funny:

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ααααααχαχαχαχα
αχαχαχα ελεος
ρε τον μοναχο :2funny:
γτ πηδηχτηκε απο τον κωλο λεει :2funny:

Μεγάλη Παρασκευή, όχι νορμάλ μέρα.

Μη δαιμονοποιούμε το κωλογάμησο. Δεν κάνει. Αμαρτία απ'το θεό είναι. :-

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Το είχα ψιλοξεχάσει το θρεντ πλάκα πλάκα.

Προχθές μου ξαναέσπασε τα αρχίδια η καμπάνα.  :headbang:

Μάλλον τους είχε ξερυθμιστεί και βάραγε άλλα ντ'άλλων για τον εσπερινό.

Ένιωθα λες και είχα κανά πιτσιρίκι μεσ'στο σπίτι που είχε πάρει μια κουτάλα και κοπάναγε μια κατσαρόλα.

Το πιτσιρίκι θα το έπνιγα. Την καμπάνα τη λούστηκα όμως!  :tickedoff:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το είχα ψιλοξεχάσει το θρεντ πλάκα πλάκα.

Προχθές μου ξαναέσπασε τα αρχίδια η καμπάνα.  :headbang:

Μάλλον τους είχε ξερυθμιστεί και βάραγε άλλα ντ'άλλων για τον εσπερινό.

Ένιωθα λες και είχα κανά πιτσιρίκι μεσ'στο σπίτι που είχε πάρει μια κουτάλα και κοπάναγε μια κατσαρόλα.

Το πιτσιρίκι θα το έπνιγα. Την καμπάνα τη λούστηκα όμως!  :tickedoff:

σου χουν δημιουργησει κ σενα ψυχολογικα? σφιγμενο σε 'βλεπω' :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom