Νέα

Η καμπάνα μου έχει σπάσει τ'αρχίδια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lucky_striker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας ενοχλεί η καμπάνα που βαράει έτσι μεγαλοπαρασκευιάτικα?

• Είσαι βλάσφημος! Έχεις κλείσει ήδη καζάνι ρεζερβέ.

Ψήφοι: 64 39,5%
  • Είναι ενοχλητικό αλλά τι να κάνουμε μέρα που είναι.

Ψήφοι: 24 14,8%
  • Με ενοχλεί αλλά η εκκλησία είναι μακρυά οπότε κλείνω το παράθυρο και δεν πολυακούγεται.

Ψήφοι: 19 11,7%
  • Θέλω να δείρω τον παπά/ιμάμη.

Ψήφοι: 26 16,0%
  • Τον έδειρα κιόλας από χθες για να μην είναι σήμερα στην εκκλησία να βαράει καμπάνες.

Ψήφοι: 15 9,3%
  • Δεν έχω εκκλησία κοντά στο σπίτι μου/Έχει χαλάσει η καμπάνα/Είμαι κουφάλογο και δεν ακούω Χριστό

Ψήφοι: 14 8,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162
OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Έλα να χτυπάνε οι καμπάνες. Lucky κλείσε το αυτάκι εάν σε ενοχλεί παιδί μου.  :birdman:

Σε τέτοιες καμπάνες τα ανοίγω διάπλατα τα αυτιά μου κύριε γιώργκος!  :rockon: :rockon: :rockon:

Ρε μλκ τον φώτισες τον άνθρωπο.

ΥΠΟΓΑ φίλε είναι όρος που χρησιμοποιείται για να τσουβαλιάσει και συκοφαντήσει οποιονδήποτε δεν είναι αριστερός. Στην ουσία ο όρος ταυτίζει οποιονδήποτε δεν είναι αριστερός με τους ακροδεξιούς που έχουν φανατικές και ρατσιστικές απόψεις. Είναι εμπνευσμένος από τον όρο "πολυκατοικία" που χρησιμοποιείται για τη Ν.Δ, το Λα.Ο.Σ και τη Δη.Συ. Οι ακροδεξιοί - εθνικοσοσιαλιστές λοιπόν θεωρούνται κάτοικοι της πολυκατοικίας και ένοικοι της ΥΠΟΓΑΣ της πολυκατοικίας.....

.....και μαζεύονται και παίζουν ταβλάκι.

Επισκέπτης
Ρε μλκ τον φώτισες τον άνθρωπο.

ΥΠΟΓΑ φίλε είναι όρος που χρησιμοποιείται για να τσουβαλιάσει και συκοφαντήσει οποιονδήποτε δεν είναι αριστερός. Στην ουσία ο όρος ταυτίζει οποιονδήποτε δεν είναι αριστερός με τους ακροδεξιούς που έχουν φανατικές και ρατσιστικές απόψεις. Είναι εμπνευσμένος από τον όρο "πολυκατοικία" που χρησιμοποιείται για τη Ν.Δ, το Λα.Ο.Σ και τη Δη.Συ. Οι ακροδεξιοί - εθνικοσοσιαλιστές λοιπόν θεωρούνται κάτοικοι της πολυκατοικίας και ένοικοι της ΥΠΟΓΑΣ της πολυκατοικίας.
Οχι ακριβως.
Τα εχω εξηγησει πολλες φορες αλλα δεν πειραζει,ας τα ξαναπουμε.

Απο την στιγμη που καποιος δεξιος τηρει ευμενη"ουδετεροτητα"οταν τα ακροδεκσα αλαλαζουν,και το παιζει"ευαισθητη ψυχουλα"και καλα στις υπολοιπες περιπτωσεις,αντικειμενικα ταυτιζεται με τους καθ'εαυτο υπογιτες.

Γιατι αυτα που δεν λεγονται ειναι σημαντικοτερα απο αυτα που λεγονται.

Επισκέπτης
Κατα τη γνωμη σου.
Εγω τους θεωρω και σε πρακτικη και σε ιδεολογια, συγγενεις των ακροαριστερων.
Καλα,'νταξει.
Ποιον ειπαμε οτι εχει μεντορα ο πρωην βουλευτης της Νουδουλας Καρατζαφυρερ?
Απο που ειπαμε οτι ειχε αποβληθει ο Βοριδης οταν ηταν φοιτητης στη Νομικη?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οχι ακριβως.
Τα εχω εξηγησει πολλες φορες αλλα δεν πειραζει,ας τα ξαναπουμε.

Απο την στιγμη που καποιος δεξιος τηρει ευμενη"ουδετεροτητα"οταν τα ακροδεκσα αλαλαζουν,και το παιζει"ευαισθητη ψυχουλα"και καλα στις υπολοιπες περιπτωσεις,αντικειμενικα ταυτιζεται με τους καθ'εαυτο υπογιτες.

Γιατι αυτα που δεν λεγονται ειναι σημαντικοτερα απο αυτα που λεγονται.

Ρε καλως και τα παιδιάάάάά!

Θα έχεις υπ' όψιν σου ότι ο alex71 χαρακτηρίστηκε κομμούνι από τον lakis33 έτσι;

Όσο για το: "Όσα δεν λέγονται είναι σημαντικότερα παό αυτά που λέγονται" σου έχει απαντήσει εύστοχα κάποτε ο Yorgos. It is called guestimating...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Καλα,'νταξει.
Ποιον ειπαμε οτι εχει μεντορα ο πρωην βουλευτης της Νουδουλας Καρατζαφυρερ?
Απο που ειπαμε οτι ειχε αποβληθει ο Βοριδης οταν ηταν φοιτητης στη Νομικη?
Δεν γνωριζω, αλλά μου ειναι αδιαφορος τοσο ο Καρατζαφερης οσο και ο Βοριδης.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κατα τη γνωμη σου.
Εγω τους θεωρω και σε πρακτικη και σε ιδεολογια, συγγενεις των ακροαριστερων.
Εεε όχι δεν το δέχομαι!!!

Το ίδιο είναι να σε εκτελούν βασανιστικά σε θάλαμο αερίων το ίδιο είναι να πεθαίνεις ήσυχα-ήσυχα στα γκουλάγκ προσφέροντας ''εθελοντική'' εργασία;;;

Extra-extra black papatoliko humor....

Επισκέπτης
Θα έχεις υπ' όψιν σου ότι ο alex71 χαρακτηρίστηκε κομμούνι από τον lakis33 έτσι;
Ε,ναι,αφου το ειπε ο Λακης...
Όσο για το: "Όσα δεν λέγονται είναι σημαντικότερα παό αυτά που λέγονται" σου έχει απαντήσει εύστοχα κάποτε ο Yorgos. It is called guestimating...
Mονο που τα guestimations δε λενε να διαψευστουν μεχρι στιγμης.
Οχι στα πολυ βασικα τουλαχιστον,τα δευτερευονται ειναι"μη αντιπροσωπευτικα"που λεμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εεε όχι δεν το δέχομαι!!!

Το ίδιο είναι να σε εκτελούν βασανιστικά σε θάλαμο αερίων το ίδιο είναι να πεθαίνεις ήσυχα-ήσυχα στα γκουλάγκ προσφέροντας ''εθελοντική'' εργασία;;;

Extra-extra black papatoliko humor....
Τετοια να λες εσυ και βλεπω στην ΚΝΕ να σε βαζουν στην απομονωση προς συμμορφωση.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Mονο που τα guestimations δε λενε να διαψευστουν μεχρι στιγμης.
Οχι στα πολυ βασικα τουλαχιστον,τα δευτερευονται ειναι"μη αντιπροσωπευτικα"που λεμε.

Λέγε με Μνημόνιο πχ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom