pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
15 ώρες όλη την Μ.Εβδομάδα,5 ώρες την Μ.Τετάρτη,5 εχθές κ 5 σήμερα.παπαζολ νηστεψες?
15 ώρες όλη την Μ.Εβδομάδα,5 ώρες την Μ.Τετάρτη,5 εχθές κ 5 σήμερα.παπαζολ νηστεψες?
Καινούργιος;;;Ποιος ειναι ο επιλεκτικα ουδετερος?
Έλα να χτυπάνε οι καμπάνες. Lucky κλείσε το αυτάκι εάν σε ενοχλεί παιδί μου.
Ρε μλκ τον φώτισες τον άνθρωπο.
ΥΠΟΓΑ φίλε είναι όρος που χρησιμοποιείται για να τσουβαλιάσει και συκοφαντήσει οποιονδήποτε δεν είναι αριστερός. Στην ουσία ο όρος ταυτίζει οποιονδήποτε δεν είναι αριστερός με τους ακροδεξιούς που έχουν φανατικές και ρατσιστικές απόψεις. Είναι εμπνευσμένος από τον όρο "πολυκατοικία" που χρησιμοποιείται για τη Ν.Δ, το Λα.Ο.Σ και τη Δη.Συ. Οι ακροδεξιοί - εθνικοσοσιαλιστές λοιπόν θεωρούνται κάτοικοι της πολυκατοικίας και ένοικοι της ΥΠΟΓΑΣ της πολυκατοικίας.....
Οχι ακριβως.Ρε μλκ τον φώτισες τον άνθρωπο.
ΥΠΟΓΑ φίλε είναι όρος που χρησιμοποιείται για να τσουβαλιάσει και συκοφαντήσει οποιονδήποτε δεν είναι αριστερός. Στην ουσία ο όρος ταυτίζει οποιονδήποτε δεν είναι αριστερός με τους ακροδεξιούς που έχουν φανατικές και ρατσιστικές απόψεις. Είναι εμπνευσμένος από τον όρο "πολυκατοικία" που χρησιμοποιείται για τη Ν.Δ, το Λα.Ο.Σ και τη Δη.Συ. Οι ακροδεξιοί - εθνικοσοσιαλιστές λοιπόν θεωρούνται κάτοικοι της πολυκατοικίας και ένοικοι της ΥΠΟΓΑΣ της πολυκατοικίας.
περνα να σου κολλησω δυο ενσημα....15 ώρες όλη την Μ.Εβδομάδα,5 ώρες την Μ.Τετάρτη,5 εχθές κ 5 σήμερα.
Γιατι αυτα που δεν λεγονται ειναι σημαντικοτερα απο αυτα που λεγονται.
Ποιος ειναι ο επιλεκτικα ουδετερος?
Δεν θεωρουνται.Οι ακροδεξιοί - εθνικοσοσιαλιστές λοιπόν θεωρούνται κάτοικοι της πολυκατοικίας και ένοικοι της ΥΠΟΓΑΣ της πολυκατοικίας.
Κατα τη γνωμη σου.Δεν θεωρουνται.
Ειναι.
Αχαχαχαχαχαχαχαχα.....και μαζεύονται και παίζουν ταβλάκι.
15 ώρες όλη την Μ.Εβδομάδα,5 ώρες την Μ.Τετάρτη,5 εχθές κ 5 σήμερα.
Εεε όχι,αλλού είναι η πηγούλα!!!Μαλακίες papatrollίστικες
Καλα,'νταξει.Κατα τη γνωμη σου.
Εγω τους θεωρω και σε πρακτικη και σε ιδεολογια, συγγενεις των ακροαριστερων.
Οχι ακριβως.
Τα εχω εξηγησει πολλες φορες αλλα δεν πειραζει,ας τα ξαναπουμε.
Απο την στιγμη που καποιος δεξιος τηρει ευμενη"ουδετεροτητα"οταν τα ακροδεκσα αλαλαζουν,και το παιζει"ευαισθητη ψυχουλα"και καλα στις υπολοιπες περιπτωσεις,αντικειμενικα ταυτιζεται με τους καθ'εαυτο υπογιτες.
Γιατι αυτα που δεν λεγονται ειναι σημαντικοτερα απο αυτα που λεγονται.
Δεν γνωριζω, αλλά μου ειναι αδιαφορος τοσο ο Καρατζαφερης οσο και ο Βοριδης.Καλα,'νταξει.
Ποιον ειπαμε οτι εχει μεντορα ο πρωην βουλευτης της Νουδουλας Καρατζαφυρερ?
Απο που ειπαμε οτι ειχε αποβληθει ο Βοριδης οταν ηταν φοιτητης στη Νομικη?
Εεε όχι δεν το δέχομαι!!!Κατα τη γνωμη σου.
Εγω τους θεωρω και σε πρακτικη και σε ιδεολογια, συγγενεις των ακροαριστερων.
Ε,ναι,αφου το ειπε ο Λακης...Θα έχεις υπ' όψιν σου ότι ο alex71 χαρακτηρίστηκε κομμούνι από τον lakis33 έτσι;
Mονο που τα guestimations δε λενε να διαψευστουν μεχρι στιγμης.Όσο για το: "Όσα δεν λέγονται είναι σημαντικότερα παό αυτά που λέγονται" σου έχει απαντήσει εύστοχα κάποτε ο Yorgos. It is called guestimating...
Τετοια να λες εσυ και βλεπω στην ΚΝΕ να σε βαζουν στην απομονωση προς συμμορφωση.Εεε όχι δεν το δέχομαι!!!
Το ίδιο είναι να σε εκτελούν βασανιστικά σε θάλαμο αερίων το ίδιο είναι να πεθαίνεις ήσυχα-ήσυχα στα γκουλάγκ προσφέροντας ''εθελοντική'' εργασία;;;
Extra-extra black papatoliko humor....
.....και μαζεύονται και παίζουν ταβλάκι.
Mονο που τα guestimations δε λενε να διαψευστουν μεχρι στιγμης.
Οχι στα πολυ βασικα τουλαχιστον,τα δευτερευονται ειναι"μη αντιπροσωπευτικα"που λεμε.