You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η καμπάνα μου έχει σπάσει τ'αρχίδια!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lucky_striker
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 622
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Οίδε είναι. Που πα' να πει γνώρισε.
Τα περί κατη-χίτικου σου επιστρέφονται με διπλό μπέρντμαν (aka thefinger)
Ξέρουμε κι εμείς δυο δράμια ελληνικά.
Ξέρω τι θα πει οίδε κύριε κύριε ΦΠ.
Απλά δε θυμόμουν αν χρησιμοποιείται στη συγκεκριμένη φράση.
Διπλό κιόλας εεε? Kinky boy :-*
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ξέρουμε κι εμείς δυο δράμια ελληνικά.
Ξέρω τι θα πει οίδε κύριε κύριε ΦΠ.
Απλά δε θυμόμουν αν χρησιμοποιείται στη συγκεκριμένη φράση.
Διπλό κιόλας εεε? Kinky boy :-*
Ε, τί να κάνω ρε; Αφού "δε μου κάθεσαι" με την καμμία. Σου λέω "Διαφωτισμός" με γράφεις. Σου λέω "Ιερά Εξέταση" με αγνοείς. Λέω περί αγοράς μοσχευμάτων στις ΗΠΑ για εκείνη την κοπέλα με το χέρι, χαμπάάάάάρι ο Τρύφωνας. Έγινα κι εγώ σχολαστικιστής.
ΥΓ: Χρησιμοποιείται και στο: "Εν οίδα, ουδέν οίδα" του Σωκράτη.
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Ε, τί να κάνω ρε; Αφού "δε μου κάθεσαι" με την καμμία. Σου λέω "Διαφωτισμός" με γράφεις. Σου λέω "Ιερά Εξέταση" με αγνοείς. Λέω περί αγοράς μοσχευμάτων στις ΗΠΑ για εκείνη την κοπέλα με το χέρι, χαμπάάάάάρι ο Τρύφωνας. Έγινα κι εγώ σχολαστικιστής.
Δε σε γράφω.
Δεν είμαι για σοβαρή κουβέντα 24/7.
Άνθρωπος είμαι κι εγώ.
Όχι ο Τσακ Νόρις.
Και μέρες που είναι:
Ήταν σε μια παραλία ο Τσακ Νόρις, ο Ιησούς, κι ένας απλός θνητός.
Κουβεντιάζανε λοιπόν και κάνει σε κάποια φάση ο Χριστός του θνητού "Κοίταξε να δεις τι μπορούμε να κάνουμε εμείς οι Θεάνθρωποι που δεν μπορείτε εσείς οι θνητοί. Εγώ με τον Τσακ μπορούμε να περπατήσουμε πάνω στο νερό!"
"Καλά ναι, παραμύθια" λέει ο θνητός και ξεσπάει σε γέλια.
Τότε αρχίσει ο Χριστός και λίγο δίπλα ο Τσακ Νόρις να περπατάνε πάνω στο νερό! Ξεμακραίνουν, ξεμακραίνουν, όπου σταματάνε κάποια στιγμή και κοιτάνε πίσω. Κάγκελο ο θνητός. Είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα. Πονόψυχος και φιλαλήθης ο Ιησούς γυρνάει στον Τσακ
Ιησούς
-Καλό χουνέρι μωρέ του κάναμε αλλά τον λυπάμαι. Να του πούμε ότι είχε ξέρα?
Τσακ
-Που είχε ξέρα?
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
οι μλκς σας μου εχουν σπασει τ'αρχιδια
Αυτό αν το ανοίξεις παίζει και να μη σ'το σβήσουν!
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
σιγουρα τωρα λειπουν τα κομπλεξακιαΑυτό αν το ανοίξεις παίζει και να μη σ'το σβήσουν!
όχι τύπε να σιγάσουν οι καμπάνες. να κάνουν όλοι υπομονή πλην των sociopath ;)Να σιγάσουν οι καμπάνες?
Και να γίνουμε "πολιτισμένοι δυτικοί νεοφιλελεύθεροι"???!!!
Εδώ είναι το Ιραν των Βαλκανίων και σε όποιον αρέσει!!!
Έτσι λένε και στο Ιράν και τις λοιπές μουσουλμανικές χώρες.όχι τύπε να σιγάσουν οι καμπάνες. να κάνουν όλοι υπομονή πλην των sociopath ;)
Τους λέμε οπισθοδρομικούς επειδή απλά δεν τους καταλαβαίνουμε (αν και καταλάβαμε πως να πάμε στο φεγγάρι), δεν καταλαβαίνουμε την απαράμιλλη κουλτούρα τους (την οποία θέλουμε να υποτάξουμε) αλλά και την ιερή αποστολή που έχει για αυτούς ο θεός.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Την μαλακια πολλοι αγαπησαν τον Μαλακα κανειςΌτι λέει ο τίτλος.
Έχει εκκλησία 50 μέτρα από το σπίτι μου και η καμπάνα βαράει αλύπητα. Σφράγισα παράθυρα και το μόνο που καταφέρνω είναι να πνίγομαι από την τσιγαρίλα. Το νταν νταν διαπερνάει διπλό τζάμι!
Κοντεύω να τρελαθώ!
Έβαλα και ψηφοφορία.
ΥΓ. Για πείτε οι πιστοί μέχρι τι ώρα τραβάει αυτό το βιολί με το αργό βασανιστικό νταααννννννννν νταν νταν.......
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλως το παιδι....Να σιγάσουν οι καμπάνες?
Και να γίνουμε "πολιτισμένοι δυτικοί νεοφιλελεύθεροι"???!!!
Εδώ είναι το Ιραν των Βαλκανίων και σε όποιον αρέσει!!!
Απλά πρέπει να συμβιβαστούμε ότι οι χριστιανοί λόγω της της ηθικής τους, της κουλτούρας και του σεβασμού που έχουν ... δεν ανέχονται τις επιθυμίες των άλλων.
Που το παράξενο ... σε ποιον κόσμο ζεις?
Προσωπικά δεν παραπονιέμαι, θεωρώ τον ευατό μου τυχερό ... κάποτε (κάποτε που λεέι ο λόγος - συμβαίνει και σήμερα) σε σφάζανε ή σε καίγανε...
Όπως και να το δεις έχει γίνει πρόοδος...
Προσωπικά δεν παραπονιέμαι, θεωρώ τον ευατό μου τυχερό ... κάποτε (κάποτε που λεέι ο λόγος - συμβαίνει και σήμερα) σε σφάζανε ή σε καίγανε...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τωρα απλα δεν σου βαφτιζουν το παιδι αμα κανεις πολιτικο γαμο....Απλά πρέπει να συμβιβαστούμε ότι οι χριστιανοί λόγω της της ηθικής τους, της κουλτούρας και του σεβασμού που έχουν ... δεν ανέχονται τις επιθυμίες των άλλων.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ακόμα να χωρίσεις εσύ;Την μαλακια πολλοι αγαπησαν τον Μαλακα κανεις
FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Ότι λέει ο τίτλος.
Έχει εκκλησία 50 μέτρα από το σπίτι μου και η καμπάνα βαράει αλύπητα. Σφράγισα παράθυρα και το μόνο που καταφέρνω είναι να πνίγομαι από την τσιγαρίλα. Το νταν νταν διαπερνάει διπλό τζάμι!
Κοντεύω να τρελαθώ!
Έβαλα και ψηφοφορία.
ΥΓ. Για πείτε οι πιστοί μέχρι τι ώρα τραβάει αυτό το βιολί με το αργό βασανιστικό νταααννννννννν νταν νταν.......
Ντροπή ρε μέρα που είναι!Όλα τα άλλα δεν σε ένοχλούν δηλαδή η καμπάνα που σήμερα με τον επιτάφιο βαράει σε ενοχλεί.Πήγαινε άναψε κάνα κερί αφού είναι και δίπλα σου και βοηθειά σου.
Ενώ άμα τον έχες πάρει και από τα ρουθούνια πριν τον γάμο, κάνεις ναρκωτικά, κλέβεις κλπ. αλλά ... κάνεις θρησκευτικό γάμο τότε όλα καλά!!!τωρα απλα δεν σου βαφτιζουν το παιδι αμα κανεις πολιτικο γαμο....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καπως ετσι....Ενώ άμα τον έχες πάρει και από τα ρουθούνια πριν τον γάμο, κάνεις ναρκωτικά, κλέβεις κλπ. αλλά ... κάνεις θρησκευτικό γάμο τότε όλα καλά!!!
Ντροπή σε εσένα φασιστόμουτρο!Ντροπή ρε μέρα που είναι!Όλα τα άλλα δεν σε ένοχλούν δηλαδή η καμπάνα που σήμερα με τον επιτάφιο βαράει σε ενοχλεί.Πήγαινε άναψε κάνα κερί αφού είναι και δίπλα σου και βοηθειά σου.
Σιγά την μέρα που είναι...
Δεν έκλεψε ο άνθρωπος, την ηρεμία του θέλει.
Η ηρεμία είναι πανανθρώπινη απαίτηση, απείρως ιερότερη κάθε τυχάρπαστης θρησκείας.
Όποιος θέλει να ενοχλεί, να ωριμάσει και να πάει να το κάνει σπίτι του.
Μάθε να σέβεσαι ... χριστιανοί και κομμούνια τα χειρότερα φασιστόμουτρα, καταστρέψατε την πατρίδα μου...