1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ΑΠλα σε προειδοποιησα.
κατουρηθήκαμε απ το χριστιανικό φόβο μας.
ΑΠλα σε προειδοποιησα.
μ εχουν ξυπνήσει απ τις 7.... έχουν βγάλει μεγάφωνα στον περίβολο και νομίζω ότι είμαι σε μουσουλμανικό κλοιό.
αει σικτίρ λέμε όλες οι θρησκείες σας.
Οι παππαδες δεν εχουν καμια σχεση με τις ημερες αυτες.
Ο εν λογω κυριος κανει επιθεση στις μερες και στο κλιμα
και οχι στους παππαδες... οι παππαδες ειναι απλα μια αφορμη για τους αθεους.
Κοιταξε να δεις με απλα λογια.... ή θα κατεβασουν μονοι τους τα υβριστικα και προσβλητικα μπλογκς αυτων των ημερων ή θα τους τα κατεβασουν αλλοι με το ετσι θελω.
Εγω απλα του προτεινω να σταματησει να ειναι προκλητικος. Τιποτα παραπανω δεν λεω.
μ εχουν ξυπνήσει απ τις 7.... έχουν βγάλει μεγάφωνα στον περίβολο και νομίζω ότι είμαι σε μουσουλμανικό κλοιό.
αει σικτίρ λέμε όλες οι θρησκείες σας.
κατουρηθήκαμε απ το χριστιανικό φόβο μας.
Μερικα πραγματα ειναι διαχρονικα τυπε μου....ρε χαλαρωστε στο 2011 ζουμε ειναι δυνατον να μαλωνετε για τετοια
τι ακριβώς συγκρίνουμε;Παρεμπιπτοντως, η προοδος ειναι μεγαλυτερη στα χριστιανικα κρατη απο οτι στα μη χριστιανικα.
Εσυ ειδικα "γιουνιξα" σιγουρα κατουρηθηκες
ρε μαλακα ειλικρινα δεν ντρεπεσαι να μου κανεις τον εξυπνο με ενα συνολικο μιας ωρας ψαξιμο στο γκουκλ ολης σου της ζωης?
Αδελφε, ο λακης καποτε με ειπε κομμουνι.
λοιπον για να τελειωνουμε τα μεγαλυτερα εγκληματα στην ανθρωποτητα εχουν γινει στο ονομα του θεου
και οι μεγαλυτεροι ιεροι δολοφονοι ειναι οι καθολικοι.
Απο εκει και περα καλο ειναι ο καθενας να σεβεται τις θρυσκευτικες πεποιθησεις του αλλου
προσυλυτισμο δεν κανουμε,να ειστε χαρουμενοι παντως που βρισκεστε σε αυτη τη θρησκεια αφου οπως και να το κανουμε δεν καταπιεστικη,ας ησασταν μουσουλμανοι και ας τολμουσατε να κανατε η να λεγατε το 110 αοι αυτα που λετε και κανεται τωρα μονο τοτε θα εκτιμουσατε καποια πραγματα αυτα τα ολιγα.
Και ο διαφωτισμος στα χριστιανικα κρατη γεννηθηκε.τι ακριβώς συγκρίνουμε;
ποιός είναι ο λιγότερο μαλάκας;
ΟΚ κέρδισες. είσαι λιγότερο μαλάκας απ τον μουσουλμάνο. αμνα σταματήσεις να ασχολήσαι και συνέχεια με το εάν ο χριστός ή ο μωάμεθ είναι ο πραγματικός μεσσίας θα εχεις σημειώσει σημαντική πρόοδο Διαφωτισμού.
Σε περικυκλωσαν οι ταλιμπαν ?
Και ο διαφωτισμος στα χριστιανικα κρατη γεννηθηκε.
Απλα σχολιασα το οτι ο χριστιανισμος καταδιωκει την προοδο, γιατι απλα δεν ισχυει.
ΑΕΡΟΒΟΛΑΚΗΗΗΗΗΗΣε παρακαλώ να να βάζεις και το 33 δίπλα.
Δε θέλω να υπάρχουν παρεξηγήσεις και να με μπερδεύουν με άλλους και ειδικά με τύπους σαν τον τριαντατρία.
Εγώ είμαι το ντελίβερυ μπόυ. Αυτός είναι άλλος.
Το οτι εισαι το ντελιβερι μποι το θυμαμαι. Οπως θυμαμαι και εναν παλιο καυγα σου με τον Bold.Σε παρακαλώ να να βάζεις και το 33 δίπλα.
Δε θέλω να υπάρχουν παρεξηγήσεις και να με μπερδεύουν με άλλους και ειδικά με τύπους σαν τον τριαντατρία.
Εγώ είμαι το ντελίβερυ μπόυ. Αυτός είναι άλλος.
κάτι αναστεναγμούς ακούω διαρκώς... κλάμα οδυρμός και κατάνυξη....
κλαψ λυγμ