You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Ίνα κι ο Τεό μιλάνε και φωτογραφίζονται στο bourdela.com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 61
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Είναι παντρεμένη...Ποσο να περνει για 1 ώρα να το ξεσκίσω στο πουτσο ξερει κάνεις να μας πει εεε
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ποιος ειναι ρε παιδια αυτοι η ινα και ο τεο και εγω δεν τους ξερω ??? η μανα τους,τους ξερει αραγε???
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.328
- Πόντοι
- 22.266
ολοι τους ξερουν
vasilislo
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
ΣωστόςΚαμια παρτουζα για παραδειγμα η κανενα gang bang
Δεν ηξερα οτι ειναι γυναικα του, εχω μεινει πισω...Δεν νομιζω ο βουλγαρος να μοιραστει με αλλον αντρα την γυναικα του
ρε παιδιά εγώ θέλω να την βάλω την γυναίκα μου σε παρτουζα .δεν το εχω καταφέρει εκτός από τότε με τον ταξιτζή και τους πακιστανούς. Παντος όλο έκλαιγε και μου σπαραζε την καρδιά γιατί αναγκαζόμουν να την δερνω βάλωκαι ο bbwlover με την αννουλα θελουν να κανουν το ιδιο
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αυτοί οι μαλάκες οι ανύπαρκτοι που το παίζουν πορνοσταρ και γαμιούνται μόνο σαν ζευγάρι θα έπρεπε να απαγορευόταν δια νόμου να γυρίζουν επαγγελματικές ταινίες διότι μόνο επαγγελματίες δεν είναι, πόσο δε να προμοτάρονται κιόλας από σαιτ σαν το μπου.
Αν γουστάρουν να γυρίσουν βιντεάκι ΤΖΑΜΠΑ είναι καλοδεχούμενοι!
Μέχρι τότε θα είναι αλλο ένα είδος σιχαμερών αεριτζήδων που προσπαθεί να τα κονομίσει εκμεταλευόμενο την μαλάκία και την αγαμία του κοινού!
Λίγος επαγγελματισμός και λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει επιτέλους, μερικά πράματα ή τα κάνεις ή δεν τα κάνεις, άμα θέλω χαουζ γουάιφ δεν χρειάζεται να πάρω τσόντα ούτε να πάω σε στριπτιτζάδικο!
Μέχρι τότε θα είναι αλλο ένα είδος σιχαμερών αεριτζήδων που προσπαθεί να τα κονομίσει εκμεταλευόμενο την μαλάκία και την αγαμία του κοινού!
Λίγος επαγγελματισμός και λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει επιτέλους, μερικά πράματα ή τα κάνεις ή δεν τα κάνεις, άμα θέλω χαουζ γουάιφ δεν χρειάζεται να πάρω τσόντα ούτε να πάω σε στριπτιτζάδικο!
Επισκέπτης
Να μας ζησουν... φτου σκορδα στα παιδια...Mπραβο στα παιδια...μουναρα και η Ιννα...μια χαρα παληκαρι και ο Τεο...ομορφια + καυλα= χρημα ...
Επισκέπτης
και ο bbwlover με την αννουλα θελουν να κανουν το ιδιο
Εισαι τυπαρα δικιε μου
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Αυτοί τα βρίσκουν με τσο και λο απ' ό,τι έχω ακούσει!!Όλα καλά...ρε δε χωρισαν;;;; το αλλο βουλγαροζευγαρο ειναι μαζι νομιζω.....
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Καλα μην τρελαθουμε κιολας ,εχει σεξυ εμφανιση αλλα δεν ειναι πανω απο 1,50 .Αφου ειναι η καριολα !!!
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Θα παίρνει και πίπες όρθια,δε θα ζορίζεται να σκύβει...Καλα μην τρελαθουμε κιολας ,εχει σεξυ εμφανιση αλλα δεν ειναι πανω απο 1,50 .
Χωρις παρεξηγηση εμενα δε με νοιαζει ποιος - ποια κλπ κλπ...
Εγω μπορω να πηδηξω την Ινα και αν ναι με με ποσο?
Αυτο με νοιαζει!
Να ειμαστε ΟΛΟΙ καλα!!
πεστα ρε συναγωνιστη!!!
το ποιο ωραιο στη συνεντευξη ειναι οτι ξενογαμαει ο τεο και δεν την πειραζει
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΙΝΑΑΑ!
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Να σου ζήσει η Ινάρα , Τεό και καλά γαμήσια να έχετε !!
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Αυτοί οι μαλάκες οι ανύπαρκτοι που το παίζουν πορνοσταρ και γαμιούνται μόνο σαν ζευγάρι θα έπρεπε να απαγορευόταν δια νόμου να γυρίζουν επαγγελματικές ταινίες διότι μόνο επαγγελματίες δεν είναι, πόσο δε να προμοτάρονται κιόλας από σαιτ σαν το μπου.
πες τα ιεραπόστολε
anwmalosdoc
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδια ειδα σημερα δεν το ηξερα οτι εχουν γυρισει η Ινα με το Τεο τσοντα με σκηνοθετη την Ελεονορα Μελετη.Που θα βρουμε αυτη τη σκηνη; Παιζει στις ταινιες του Σιρινακη; Γιατι προχειρα εψαξα και δεν βρηκα τιποτα!Ιδου το λινκ στο youtube.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K