Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Πες κι άλλα πες κι άλλα, αλλά εγώ ποια να γαμήσω τώρα... την χοντροκόλα θεία που θα μου φέρει στο γραφείο τον σκατοκαφέ της??
Πες κι άλλα πες κι άλλα, αλλά εγώ ποια να γαμήσω τώρα... την χοντροκόλα θεία που θα μου φέρει στο γραφείο τον σκατοκαφέ της??
κατι ξερεις εσυ πονηρουλη.......μαγκες την εχει πιασει αιχμαλωτη ο psaxnw..μην κουραζεστε αδικως..
δωσε μωρη κουφαλα την ηλεκτρα στον λαο..σαν τον talos με την μαρινα εχεις καταντησει..κατι ξερεις εσυ πονηρουλη.......
Θα το σκεφτω.....την εχω δει ζορικος τελευταια....δωσε μωρη κουφαλα την ηλεκτρα στον λαο..σαν τον talos με την μαρινα εχεις καταντησει..
Καλά αυτός...μονοφαγάς ο άτιμος.....σαν τον talos με την μαρινα εχεις καταντησει..
ρε παιδια ειναι πολυ απλο.απλα ηθελε να κανει την διαφημιση της.σιγα να μην μπαινει εδω να μας κανει παρεα.αυτη τα λεφτα μας θελει μονο.λαθος.αυτος
Μην βγάζεις κακία ρε συ παοκάρα.ρε παιδια ειναι πολυ απλο.απλα ηθελε να κανει την διαφημιση της.σιγα να μην μπαινει εδω να μας κανει παρεα.αυτη τα λεφτα μας θελει μονο.λαθος.αυτος