alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ακομη και η δικη μου υπομονη εχει τα ορια της.δεν αντιλεγω αλλα εσυ δεν εισαι ετσι ρε Αλεξ....πρεπει να βγει το ιγκνορ
Ακομη και η δικη μου υπομονη εχει τα ορια της.δεν αντιλεγω αλλα εσυ δεν εισαι ετσι ρε Αλεξ....πρεπει να βγει το ιγκνορ
με στεναχωραςΑκομη και η δικη μου υπομονη εχει τα ορια της.
Δεν πειραζει. Ο μασονος σε εβαλε να μεσολαβησεις?με στεναχωρας
ποιος ειναι αυτος;τι μεσολαβηση ρε συ μονος μου στα λεωΔεν πειραζει. Ο μασονος σε εβαλε να μεσολαβησεις?
Καλημέραποιος ειναι αυτος;τι μεσολαβηση ρε συ μονος μου στα λεω
καλημερες....Μασονος ποιος ειναι ρε Αλεξ;Καλημέρα
Αρχιμασονος για την ακριβεια. Με πληθος κολαουζωνκαλημερες....Μασονος ποιος ειναι ρε Αλεξ;
πες ποιος ειναι ντε εχω χασει επεισοδιαΑρχιμασονος για την ακριβεια. Με πληθος κολαουζων
Τύπε, ομολογώ ότι τον πλήγωσα. Τον πίεσα πολύ και έσπασε.γιατι ετσι? εσεις τα λεγαται θυμαμαι μια χαρα
Ευκατάστατος κάτοικος Γλυφάδας.πες ποιος ειναι ντε εχω χασει επεισοδια
Πέστου να με βγάλει.Οι περισσότεροι έχουν φτιάξει ήδη άλλους κλώνους.
Αν έχεις κάποιον ιγκνορ, στις παραθέσεις που του κάνουν φαίνονται τα μηνύματα ή ούτε εκεί;η αληθεια ειναι οτι δεν δουλευει καλα η αγνοηση
δλδ οι τυποι που συχαινεσαι και δεν θες να βλεπεις παλι φαινονται που ποσταρουν απλα δεν εμφανιζεται το κειμενο στο ποστ τους και παλι ομως σε ρωταει αν θες να το διαβασεις
και ξερεις οτι εχουν ποσταρει κατι που μπορει αν το διαβασεις να σου καψει τα ματια...ποσο τραγικο θα ειναι λες ομως? και πεφτεις στην παγιδα απο περιεργεια να το διαβασεις
δλδ ειναι χειροτερο απο το πιο απλο να σκρολαρεις τα ποστ τους...
α μαλιστα για τον ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ μιλαει..Ευκατάστατος κάτοικος Γλυφάδας.
Ομάδα νιάου
Για σένα μιλάει, διαμέρισμα με αυτοκίνητο , καί χρήματα μόνο εσύ είσαια μαλιστα για τον ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ μιλαει..
ε τοτε ΠΟΥΤΣΑ μας ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
Βάλε εμένα ....στο επιτρέπω ......εγω δεν εχω ιγκνορ κανενα
Και εγώ τι φταίω;;Οποιους εχω βαλει, το αξιζουν στο ακεραιο.
το ιδιο και στις παραθεσεις οπως με τα ποστ του αγνοημενου σε ρωταει αν θες να διαβασεις το ποστ τουΑν έχεις κάποιον ιγκνορ, στις παραθέσεις που του κάνουν φαίνονται τα μηνύματα ή ούτε εκεί;
Mην παιρνεις κι ορκοgamieste.