barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.237
- Πόντοι
- 5.506
Χοντρό τύπε.Ο sub είναι μια χαρά μπροστά σε αυτό εδώ το τέρας μαλακίας....
Χοντρό τύπε.Ο sub είναι μια χαρά μπροστά σε αυτό εδώ το τέρας μαλακίας....
Έχει τη συμπάθεια μου πάντως... Μια πονεμένη ψυχή είναι κι αυτός
Και εμείς που γράφουμε σε αυτό το νήμα μαλακίας και ηλιθιότητας μαντέψτε τι είμαστε....Τόσο σκληρός και βαρβάτος δηλαδής!
Και εκτός από αυτό τα γράφουμε και σε κάποιον που (υποτίθεται) δεν τα βλέπει...Και εμείς που γράφουμε σε αυτό το νήμα μαλακίας και ηλιθιότητας μαντέψτε τι είμαστε....
Για πες,για πεςΚαι εμείς που γράφουμε σε αυτό το νήμα μαλακίας και ηλιθιότητας μαντέψτε τι είμαστε....
επειδη εχεις σκάσει απο την κακία σου που εισαι στην λιστα τα λες αυταΚαι εμείς που γράφουμε σε αυτό το νήμα μαλακίας και ηλιθιότητας μαντέψτε τι είμαστε....
Πιστεύω πως κάτι τέτοιο επιτέλους θα τους λυτρώσει.Το πάνε για Κασσελάκης-Τάιλερ!
Ρόδο λες τύπε ο δικός μας , θα τον παίζει ακόμη με τις τελευταίες τουρίστριες ;;επειδη εχεις σκάσει απο την κακία σου που εισαι στην λιστα τα λες αυτα
Ειμαι καλός άνθρωπος...επειδη εχεις σκάσει απο την κακία σου που εισαι στην λιστα τα λες αυτα
Έχεις κάνα βύσμα να μπω στην Λίστα το έχω τεράστια ανάγκη!επειδη εχεις σκάσει απο την κακία σου που εισαι στην λιστα τα λες αυτα
Μπούστη νίπλη.....Ρόδο λες τύπε ο δικός μας , θα τον παίζει ακόμη με τις τελευταίες τουρίστριες ;;
ή θα έχει στραφεί .... στην κτηνοτροφία ;;;
Μπούστη νίπλη.....
Η λιστα του Λάκη είναι για εκλεκτούς τύπε...Έχεις κάνα βύσμα να μπω στην Λίστα το έχω τεράστια ανάγκη!
Case closed για μένα.μην σε πνιγει η ζηλεια, δειξε ανωτερότητα
Γαμιόλες .... δεν είναι το θέμα το παππούληδων το θέμα της λίστας.Έχεις κάνα βύσμα να μπω στην Λίστα το έχω τεράστια ανάγκη!
Δεν υπάρχουν βύσματα για τη λίστα τύπε.Τυπε @tellystalone6969 βάλε με στην λίστα μαζί με Νιπλη να νιώσουμε την ικανοποίηση ότι είμαστε και εμείς κάτι ,και θα σου στείλω 1 κιλό γαρίδες γίγας
Τώρα το έγραψε πάλι στους ελεύθερους επαγγελματίεςΠου έγινε αυτό και πότε;
στραπονιά η πραγματικος παπαρος;Ωραια βυζια παντωςΓαμιόλες .... δεν είναι το θέμα το παππούληδων το θέμα της λίστας.
Μη το μπαχαλεύετε.
Αρκίντια.
Άντε, για να τιμήσουμε το πρώτο μέλος της λίστας ... και τα γούστα του .... πάρτε .....
Το μίσθωμα ως έξοδο μετράει .........
Αν όμως φτάνεις κάτω από 15000€ όπως λένε τώρα .... δεν θα μετράει !!!!!!!!!!!
Έχω άδικο που εύχομαι σε όσους υποστηρίζουν τα νέα μέτρα ΚΑΘΕ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ;;;;
Εδώ είναι το τωρινό... Τα άλλα είναι πιο πίσωΚαι τώρα θα γράψω σοβαρά:
Καλός ο χαβαλές και το δούλεμα που δέχεται (δικαίως!),όμως αναφορές και δη προσβλητικές σε παιδιά,μάνες,πατέρες είναι ότι χειρότερο καθώς φανερώνει πολλά για το κακό ποιόν του άλλου.
Κανένας δεν έχει δικαίωμα να σχολιάζει την οικογένεια κανενός!Απαγορεύεται!
Αν μπορείς στείλε μου το σχετικό ποστ που ρίχνει κατάρες.