Νέα

Η ηχώ του κρόκους...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ασε μεγαλε και ο σωκρατης στο εχει κανει καραβοπανο το κωλοτρυπιδι σου μια δεκαετια και βαλε, ραφτο λιγακι γιατι μπαζει απο παντου.................
καλά σε όλα μια ζωή μαιμούδες είστε ότι σας λένε τα γυρίζετε για καινούρια...

κάτσε στον οντά σου αραβωνιάρα του Κρόκους και τράβα το χόρτο που σε ταίζει...

Επισκέπτης
α,ρε ντικι,δε σε περιμενα φανατικο γαυρο.και να υπερασπιζεσαι ετσι το αδικο...τελοσπαντον ,αν κερδισετε που ειναι πολυ πιθανον,μπραβο σας και μαγκια σας αν δε μας αδικησει μεχρι το τελος η διαιτησια

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
89
Πόντοι
4.545
ασε μεγαλε και ο σωκρατης στο εχει κανει καραβοπανο το κωλοτρυπιδι σου μια δεκαετια και βαλε, ραφτο λιγακι γιατι μπαζει απο παντου.................

Ρε φιλε εισαι τοσο αφελης.
Νομιζεις οτι ενδιαφερεται ο Κοκκαλης για τον Ολυμπιακο η εσενα?
Στα αρχιδια του σε εχει και εσενα και τον Ολυμπιακο.
Ο Ολυμπιακος ειναι το αρμα για να ασκει επιρροες και να παιρνει δουλειες απο το Δημοσιο.
ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι δραστηριοτητες του Κοκκαλη εχουν σχεση με το Δημοσιο, απο εκει ξεκινησαν και με αυτο γιγαντωθηκαν.
Πριν απο τις παρτιδες του με το Δημοσιο ξερεις με τι ασχολουνταν?
Βρες και ελα να μου πεις. Και το θεμα ειναι οτι δεν τις πηρε καθαρα (τις εργολαβιες).
Οταν κερδιζει ο Ολυμπιακος δε κερδιζεις εσυ ουτε κανεις αλλος μαγκας η κακομοιρης οπαδος. Κερδιζει η τσεπη του Κοκκαλη.
Εισαι οπαδος μιας βρωμικης εταιρειας το εχεις παρει χαμπαρι?
Κανε κατι μονος σου για να νιωσεις περηφανος και μη περιμενεις να σε κανουν οι κωλοομαδες.

ΥΣΤ. Το ιδιο συμβαινει και με πολλους αλλους επιχειρηματιες (εκδοτες κτλ).

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
[size=16pt]Και το Μαη θαναι ωραια με το Νταμπλ για παρεα[/size]

ο Ντίκυ που είναι? βλέπει το ματς αγκαλίτσα με τον γέρο στην κρεβατοκάμαρα του πάλι?

Καραγκιοζακο : ο DIKY σημερα και σε λιγες ημερες θα ειναι στην αγκαλια κορασιδων που ουτε σε τζοντες θα τις βρεις :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
[size=16pt]Και το Μαη θαναι ωραια με το Νταμπλ για παρεα[/size]

Καραγκιοζακο : ο DIKY σημερα και σε λιγες ημερες θα ειναι στην αγκαλια κορασιδων που ουτε σε τζοντες θα τις βρεις :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
καλά εσύ τι πετάγεσε την καπότα του Ντίκυ θα κάνεις?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
καλά εσύ τι πετάγεσε την καπότα του Ντίκυ θα κάνεις?

O ΝΤΙΚΥ γαμαει ξεσκουφωτος γιατι του αρεσουν τα γυμνα,ροζ κωλοτρυπιδια των Ρωσσιδων / οσο για μενα μην μου κολλας και πολυ γιατι ειμαι μεσα στο top 10 !!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
75.136
Πόντοι
12.056
Και κατι απο εμενα... :rockon: :rockon: :rockon:[youtube=425,350]qZH5aY48BP8[/youtube]

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
O ΝΤΙΚΥ γαμαει ξεσκουφωτος γιατι του αρεσουν τα γυμνα,ροζ κωλοτρυπιδια των Ρωσσιδων / οσο για μενα μην μου κολλας και πολυ γιατι ειμαι μεσα στο top 10 !!!!
πρόσεχε μην σου στραβώσει από το πολύ.....

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
πρόσεχε μην σου στραβώσει από το πολύ.....

ρε φιλε ποσο μαλακας μπορει να σαι για να μη καταλαβαινεις οτι κανω πλακα για να προκαλεσω κατι πορωμενα αρχιδακια σαν εσενα! :rockon: :rockon:καποιος με πηρε πρεφα και εγραψε κατι σε προηγουμενο ποστ, αυτος ειναι μαγκας οχι εσεις ψαρουκλες! :2funny:
υπουργε ευχαριστω για τα γραφομενα σου αλλα υποκλινομαι στο μεγαλειο σου..ενταξει γαμαμε μουναρες αλλα εσυ διαλεγεις παντα τις καλυτερες εχω να ομολογησω!respect :sunglasses:

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
οσο για μενα μην μου κολλας και πολυ γιατι ειμαι μεσα στο top 10 !!!!

ετσι υπουργε εισαι o best of the best του site και μην ξεχασεις να το αφησεις ανοιχτο μην χασεις καμια θεση, μια βδομαδα ειναι αυτη!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
υπουργε ευχαριστω για τα γραφομενα σου αλλα υποκλινομαι στο μεγαλειο σου..ενταξει γαμαμε μουναρες αλλα εσυ διαλεγεις παντα τις καλυτερες εχω να ομολογησω!respect :sunglasses:

respect στον Δασκαλο μου DIKY που μου εδειξε τον δρομο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
που ειστε μοντς? θελω να γινω mute για ολη την αλλη βδομαδα!!! σημερα θελω ενα warned και αυριο βραδυ ενα ξεγυρισμενο mute παρακαλω! αλλιως θα βριζω για να το παρω και δεν θελω, σαν τον παικτη που θελει αλλη μια κιτρινη για να παιξει στον επομενο αγωνα. εκει ο διαιτητης την δειχνει, εσεις γιατι οχι? περιμενω...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235

Για να παρεις mute κοιτα τι πρεπει να κανεις :

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΒΙΡΑ [/size] [/size] [/size] [/size]

Σαν τις ξανθιες στο ασανσερ κανουμε : για να μας ακουσουν να φωναξουμε ολες μαζι ταυτοχρονα !!!!

Ταυτοχρονα,ταυτοχρονα,ταυτοχρονα .....

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ουτε το θρεντ μου μπορω να γαμησω ρε πουστη....

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
αφου ο φραπες σε χαλαει τι τον πινεις? :uglystupid:

Stories