Νέα

Η ηχώ του κρόκους...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
αυτό το θρέντ ειναι μια σεμνή ωδή στον ταπεινό γεράκο που κάθε μάη παίρνει τις κούπες του σπίτι αγκαλίτσα κάνοντας βαζέλια, χανούμια και λοιπούς να κλαίνε με μαυρο δάκρυ...πριν κάποια χρόνια η θρυλάρα ήταν στον πάτο και ήρθε να μας κάνει ξανά γαμιάδες των αλλόθρησκων. 11 κουπάκια τα τελευταία 12 χρονια και υπάρχουν αμφισβητίες? ότι πει ο πρόδρος ,αρκει να αφήνουμε απο κάτω τους άλλους. στα αρχίδια μου αν παίζει μπαλα ο ολυμπιακος και η ευρωπαικη πορεία. θέλω να γαμάμε συνεχεια παο, αεκ και να σκουζουν μια ζωη για την διαιτησια. έκανε τον ριβαλντο να ποναει ο κωλαρακος του, δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του και οποιος κανει μαλακιες τον διωχνει πχ λουα λουα. καλα του κανε και οποιος κανει μαλακιες και χαβαλε στις προπονησεις να παιρνει τον πουλο γιατι η θρυλαρα ειναι σοβαρο μαγαζι και δεν θα ρχεται ο καθε αραπης να κοροιδευει. παιρνει κουπες στα δικαστηρια, με τη διαιτησια, με τα λεφτα του και τα μεσα που εχει...μπραβο του!!!οι αλλοι να ειναι ταβλιασμενοι και να παρακολουθουν ανυμποροι να αντιδρασουν.που ξερεις, μπορει τα πλοκαμια του κροκους να εξαπλωθουν και εξω απο τα συνορα καποια στιγμη και να σηκωσουμε την ευρωκουπα, αλλα δεν με νοιαζει!την μια τον παρακαλαμε να παρει τον ριβαντο, τον λεμε θεο και μετα λεμε μαλακιες...επειδη και εγω εχω φωναξει υπερ του κροκους δεν θα τα παρω πισω. θα σας γαμαμε ολους με κροκους αρχηγο!!!
Σωκρατη εισαι θεος!!!συνεχισε ταπεινε γερακο των παρασκηνιων!keep walking σεμνε γερε του μαη!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ευτυχως υπαρχει Θεος..
οποιος ξερει,καταλαβε..

Επισκέπτης
sorry,φιλαρακι.σημερα θα παρεις μια πικρα.....ρε ντικι ,ελα καμια μερα στο τσατ

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
''Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΜΑΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ"....

γεια σου ρε σωκρατη, ετσι θα τους παμε κωλοφεραντζα μια ζωη!!!

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
sorry,φιλαρακι.σημερα θα παρεις μια πικρα.....ρε ντικι ,ελα καμια μερα στο τσατ

θα γινει φιλε, και δεν μιλαω για την πικρα καθως χαλαρα σημερα θα το σηκωσουμε, αλλα για να τα πουμε στο τσατ!

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αν η μαλακία ήταν εργόχειρο......

και αν ήταν η ψωλή βιολί θα την έπεζαν πολοί.....

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
[youtube=425,350]YDANudSDglo[/youtube]

γεια σου ρε σωκρατη καντους να τσουζει το πωπουδακι τους!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
EYXOMAI NA TON ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ 4..

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
να σου παρουμε και μια σαλιαρα για να μην λερωνεσε απο το πολυ γλειψιμο? :jerking:

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:
[youtube=425,350]yDON39dLpGU&feature=related[/youtube]

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ρε DIKY είναι φανερό πως θέλεις να προκαλέσεις και πως ούτε εσύ ο ίδιος δεν πιστεύεις αυτά που γράφεις. 

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
να τον χαιρεστε το γερακο αλλα καλου κακου δωστε του σημερα κανενα υπογλωσσιο χαχαχαχα

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ο κακκαλης καλα γαμαει....
οι μαλακες που τον ακολουθουν ομως?????
μια δεν εχουν στη τσεπη αλλα στο γλειψιμο πρωτοι :jerking:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο κοκκαλης καλα ΣΑΣ γαμαει θα διορθωνα...
μόνο και μόνο ο τρόπος που γράφεις τώρα εδώ και προκαλείς αποδυκνείει ότι μόλις γύρισες από την κρεβατοκάμαρα του Κρόκους που σε είχε στα 4..........................

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
αυτό το θρέντ ειναι μια σεμνή ωδή στον ταπεινό γεράκο που κάθε μάη παίρνει τις κούπες του σπίτι αγκαλίτσα κάνοντας βαζέλια, χανούμια και λοιπούς να κλαίνε με μαυρο δάκρυ...πριν κάποια χρόνια η θρυλάρα ήταν στον πάτο και ήρθε να μας κάνει ξανά γαμιάδες των αλλόθρησκων. 11 κουπάκια τα τελευταία 12 χρονια και υπάρχουν αμφισβητίες? ότι πει ο πρόδρος ,αρκει να αφήνουμε απο κάτω τους άλλους. στα αρχίδια μου αν παίζει μπαλα ο ολυμπιακος και η ευρωπαικη πορεία. θέλω να γαμάμε συνεχεια παο, αεκ και να σκουζουν μια ζωη για την διαιτησια. έκανε τον ριβαλντο να ποναει ο κωλαρακος του, δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του και οποιος κανει μαλακιες τον διωχνει πχ λουα λουα. καλα του κανε και οποιος κανει μαλακιες και χαβαλε στις προπονησεις να παιρνει τον πουλο γιατι η θρυλαρα ειναι σοβαρο μαγαζι και δεν θα ρχεται ο καθε αραπης να κοροιδευει. παιρνει κουπες στα δικαστηρια, με τη διαιτησια, με τα λεφτα του και τα μεσα που εχει...μπραβο του!!!οι αλλοι να ειναι ταβλιασμενοι και να παρακολουθουν ανυμποροι να αντιδρασουν.που ξερεις, μπορει τα πλοκαμια του κροκους να εξαπλωθουν και εξω απο τα συνορα καποια στιγμη και να σηκωσουμε την ευρωκουπα, αλλα δεν με νοιαζει!την μια τον παρακαλαμε να παρει τον ριβαντο, τον λεμε θεο και μετα λεμε μαλακιες...επειδη και εγω εχω φωναξει υπερ του κροκους δεν θα τα παρω πισω. θα σας γαμαμε ολους με κροκους αρχηγο!!!
Σωκρατη εισαι θεος!!!συνεχισε ταπεινε γερακο των παρασκηνιων!keep walking σεμνε γερε του μαη!!

Αρχιδια μαγκας. Με τα λεφτα του δημοσιου στηνει πρωταθληματα.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αρχιδια μαγκας. Με τα λεφτα του δημοσιου στηνει πρωταθληματα.
από της ρεμούλες....  αφού είναι μπουρδέλο το δημόσιο και δεν τον έστειλε και αυτός στην σουίτα στον Κορυδαλό....

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μόνο και μόνο ο τρόπος που γράφεις τώρα εδώ και προκαλείς αποδυκνείει ότι μόλις γύρισες από την κρεβατοκάμαρα του Κρόκους που σε είχε στα 4..........................

ασε μεγαλε και ο σωκρατης στο εχει κανει καραβοπανο το κωλοτρυπιδι σου μια δεκαετια και βαλε, ραφτο λιγακι γιατι μπαζει απο παντου.................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom