αυτό το θρέντ ειναι μια σεμνή ωδή στον ταπεινό γεράκο που κάθε μάη παίρνει τις κούπες του σπίτι αγκαλίτσα κάνοντας βαζέλια, χανούμια και λοιπούς να κλαίνε με μαυρο δάκρυ...πριν κάποια χρόνια η θρυλάρα ήταν στον πάτο και ήρθε να μας κάνει ξανά γαμιάδες των αλλόθρησκων. 11 κουπάκια τα τελευταία 12 χρονια και υπάρχουν αμφισβητίες? ότι πει ο πρόδρος ,αρκει να αφήνουμε απο κάτω τους άλλους. στα αρχίδια μου αν παίζει μπαλα ο ολυμπιακος και η ευρωπαικη πορεία. θέλω να γαμάμε συνεχεια παο, αεκ και να σκουζουν μια ζωη για την διαιτησια. έκανε τον ριβαλντο να ποναει ο κωλαρακος του, δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του και οποιος κανει μαλακιες τον διωχνει πχ λουα λουα. καλα του κανε και οποιος κανει μαλακιες και χαβαλε στις προπονησεις να παιρνει τον πουλο γιατι η θρυλαρα ειναι σοβαρο μαγαζι και δεν θα ρχεται ο καθε αραπης να κοροιδευει. παιρνει κουπες στα δικαστηρια, με τη διαιτησια, με τα λεφτα του και τα μεσα που εχει...μπραβο του!!!οι αλλοι να ειναι ταβλιασμενοι και να παρακολουθουν ανυμποροι να αντιδρασουν.που ξερεις, μπορει τα πλοκαμια του κροκους να εξαπλωθουν και εξω απο τα συνορα καποια στιγμη και να σηκωσουμε την ευρωκουπα, αλλα δεν με νοιαζει!την μια τον παρακαλαμε να παρει τον ριβαντο, τον λεμε θεο και μετα λεμε μαλακιες...επειδη και εγω εχω φωναξει υπερ του κροκους δεν θα τα παρω πισω. θα σας γαμαμε ολους με κροκους αρχηγο!!!
Σωκρατη εισαι θεος!!!συνεχισε ταπεινε γερακο των παρασκηνιων!keep walking σεμνε γερε του μαη!!
Σωκρατη εισαι θεος!!!συνεχισε ταπεινε γερακο των παρασκηνιων!keep walking σεμνε γερε του μαη!!