You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η ΓΣΕΕ πλήρωσε την εγγύηση για αποφυλάκιση Πακιστανού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
αυτα σξ χρειαζεται καποιος για να ειναι μοντ ή φιλος των μοντ?
doctor pank
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
α) Πάντως η ΓΣΕΕ νομιμοποιείται να παρεμβαίνει υπερ των αδυνάτων, των μεταναστών και γενικότερα των ξένων που εργάζονται εδώ.
β) οι πόροι της ΓΣΕΕ δηλ. τα χρήματα των εργαζομένων δεν είναι μόνο για απεργίες αλλά και για εκδηλώσεις αλληλεγγύης και στήριξης
και γ) είναι τσεκαρισμένο ότι ο ηγέτης της Πακιστανικής κοινότητας διώκεται επειδή σήκωσε κεφάλι στους Αμερικάνους, που έβαλαν τον Βουλγαράκη να κυνηγάει τους άμοιρους που ήλθαν να φάνε ένα κομμάτι ψωμί εδώ και τους έκαναν τρομοκράτες (γιατί άμα ήταν τρομοκράτες δεν θα τους ελευθέρωναν μετά)
β) οι πόροι της ΓΣΕΕ δηλ. τα χρήματα των εργαζομένων δεν είναι μόνο για απεργίες αλλά και για εκδηλώσεις αλληλεγγύης και στήριξης
και γ) είναι τσεκαρισμένο ότι ο ηγέτης της Πακιστανικής κοινότητας διώκεται επειδή σήκωσε κεφάλι στους Αμερικάνους, που έβαλαν τον Βουλγαράκη να κυνηγάει τους άμοιρους που ήλθαν να φάνε ένα κομμάτι ψωμί εδώ και τους έκαναν τρομοκράτες (γιατί άμα ήταν τρομοκράτες δεν θα τους ελευθέρωναν μετά)
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Η άποψη που διατυπώθηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξη του προέδρου της ΓΣΕΕ είναι ότι ο συγκεκριμένος πακιστανός καταδιώκεται λόγω των δημοκρατικών φρονημάτων από την κυβέρνηση του Πακιστάν και πως εμείς ως κράτος θα θέλαμε να τον καταδικάσουμε-εκδικητικά, για την υπόθεση των απαγωγών- και να απελαθεί στο Πακιστάν όπου και κινδυνευει
Κατα την γνωμη μου δεν επρεπε να πληρωσει γιατι ο τύπος συνελήφθη με ένταλμα της INTERPOL για παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών και ο πρόεδρος έδωσε λεφτά των Ελλήνων πολιτών επειδή ο Τζαβέντ Ασλάμ αγωνίζεται για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών όλων μας.ακουστε σκεπτικο.και αυτο που λες που αργησα να το δω....καλλιο αργα παρα ποτε.Την χώρα μας την εκφράζει η ΓΣΕΕ και ο πρόεδρος της ρε φίλε. Και συνεχίζεις να μην τεκμηριώνεις γιατί κατά την γνώμη σου η ΓΣΕΕ δεν έπρεπε να πληρώσει την εγγύηση ενός πακιστανού. Και μην πεις ότι είναι αυτονόητο. Εσύ το ποστάρισες εδώ, άρα εσύ πρέπει να τεκμηριώσεις την άποψη σου. Και το αυτονόητο εν ανάγκει.
Το δημοσίευμα ήταν στο in.gr την περασμένη βδομάδα. Λίγο αργά το πήρες χαμπάρι και βγήκες από τα ρούχα σου.
sxsitegr αν θες να δεις κάποιο σύντροφο, κοιτάξου στον καθρέφτη.
Το ποιος είναι σύντροφος, φαίνεται από τα λεγόμενα του.
Μην το παίζεις τσάμπα μάγκας. Δεν έχουμε όλοι την προστασία που απολαμβάνεις εσύ.
Για κάντο αυτό πενηνταράκια...
Τέσπα. Βλέπω ότι πάλι θα αναλωθούμε σε αντιπαραθέσεις.
Έχω να κάνω 1 πρόταση, για να γλιτώνουμε ερωτήσεις τύπου SinCity (ανώφελες αν όχι εκ του πονηρού). Να τσεκάρουμε πρώτα πριν ρωτήσουμε.
1> Για την πηγή: Google, πολύ απλή λύση.
Copy paste ένα κομμάτι του κειμένου, και βρίσκουμε πολύ εύκολα τις πηγές.
Πχ. "για την απόφασή του να διαθέσει 30.000 ευρώ " (το τσίμπησα από το κείμενο, και το έβαλα μέσα σε εισαγωγικά).
Αποτέλεσμα:www.google.gr/search?hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&hs=e6z&q=%22%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%AE+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%BD%CE%B1+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9+30.000+%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E+%22&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta=] voila[/url].
2> Για τα μέλη.
Γιατί δεν τσεκάρουμε και το παλαιό φόρουμ;
Δυνατότητες search έχει. Πχ. o moby έχει 47 μηνύματα.
Δεν το λες εύκολα τυχαίο.
Βέβαια, αν έχει κάποιος το σαράκι να διορθώνει τους άλλους...
Α μπράβο νέε μου! Τόσο δύσκολο ήταν να το πεις;
Ο άνθρωπος διώκεται για ένα από τα επαχθέστερα εγκλήματα (εμπορία ανθρώπων) και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ εν τη παπική (αλάθητη) σοφία του αποφάσισε ότι όλα αυτά είναι σκευωρίες των Αμερικάνων και αυτός εδικαιούτο να χρησιμοποιήσει τα χρήματα των εργαζομένων για να τον βγάλει από την φυλακή. Και κάποιοι εδώ λένε ότι είναι τσεκαρισμένο πως ο τύπος είναι παγκόσμιος πρωταθλητής των δικαιωμάτων των ανθρώπων και ο Μπους τον έχει στην πρώτη δεκάδα στοχοποίησης.
Η παπαρολογία χτυπάει κόκκινο!!!
Ο άνθρωπος διώκεται για ένα από τα επαχθέστερα εγκλήματα (εμπορία ανθρώπων) και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ εν τη παπική (αλάθητη) σοφία του αποφάσισε ότι όλα αυτά είναι σκευωρίες των Αμερικάνων και αυτός εδικαιούτο να χρησιμοποιήσει τα χρήματα των εργαζομένων για να τον βγάλει από την φυλακή. Και κάποιοι εδώ λένε ότι είναι τσεκαρισμένο πως ο τύπος είναι παγκόσμιος πρωταθλητής των δικαιωμάτων των ανθρώπων και ο Μπους τον έχει στην πρώτη δεκάδα στοχοποίησης.
Η παπαρολογία χτυπάει κόκκινο!!!
Επισκέπτης
Σιμ μπορει η ΓΣΕΕ να ειναι μπουρδελο αι ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι να γαμιουνται.
αυτο ομως δεν σημενει οτι το σαιτ bourdela εχει κατι κοινο με την ΓΣΕΕ .Μαλλον εισαι σε λαθος μπουρδελο!!!!!!!!
αυτο ομως δεν σημενει οτι το σαιτ bourdela εχει κατι κοινο με την ΓΣΕΕ .Μαλλον εισαι σε λαθος μπουρδελο!!!!!!!!
doctor pank
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Από την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ (υπογραμίσεις δικές μου")
"....Η ΓΣΕΕ οφείλει για κάθε συνάνθρωπο μας που συλλαμβάνεται στη
Ελληνική Επικράτεια με κατασκευασμένα κατηγορητήρια και με τέτοιες
μεθοδεύσεις να του συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο. Εξάλλου το ίδιο το
δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεση δέχθηκε ότι δεν υπάρχουν
επιβαρυντικά στοιχεία για αυτό και επέβαλλε προσωρινά περιοριστικούς
όρους μεταξύ άλλων και την εγγύηση των 30 χιλιάδων ευρώ. Αυτό το
ποσό εγγύησης κατέβαλε η ΓΣΕΕ στο ταμείο παρακαταθηκών και
δανείων για την αποφυλάκιση του Ασλάμ μέχρι την εκδίκαση της
υπόθεσης.
3. Επιβεβαίωση της εκτίμησης ότι ο «συλληφθείς» Ασλάμ δεν φυγοδικεί
και δεν προτίθεται να αποφύγει την εκδίκαση της υπόθεσης του είναι ότι
παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο στις 13/12/2006 το οποίο και πάλι λόγω
έλλειψης στοιχείων ανέβαλε την υπόθεση για τις 16/1/2007. Ούτε
φυγοδίκησε, ούτε χάθηκαν τα χρήματα της ΓΣΕΕ. Αυτό που έχει χαθεί
είναι η αξιοπιστία του κατηγορητηρίου και «η ησυχία» όσων ανησυχούν
από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης απαγωγής των
Πακιστανών από τις μυστικές υπηρεσίες
"....Η ΓΣΕΕ οφείλει για κάθε συνάνθρωπο μας που συλλαμβάνεται στη
Ελληνική Επικράτεια με κατασκευασμένα κατηγορητήρια και με τέτοιες
μεθοδεύσεις να του συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο. Εξάλλου το ίδιο το
δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεση δέχθηκε ότι δεν υπάρχουν
επιβαρυντικά στοιχεία για αυτό και επέβαλλε προσωρινά περιοριστικούς
όρους μεταξύ άλλων και την εγγύηση των 30 χιλιάδων ευρώ. Αυτό το
ποσό εγγύησης κατέβαλε η ΓΣΕΕ στο ταμείο παρακαταθηκών και
δανείων για την αποφυλάκιση του Ασλάμ μέχρι την εκδίκαση της
υπόθεσης.
3. Επιβεβαίωση της εκτίμησης ότι ο «συλληφθείς» Ασλάμ δεν φυγοδικεί
και δεν προτίθεται να αποφύγει την εκδίκαση της υπόθεσης του είναι ότι
παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο στις 13/12/2006 το οποίο και πάλι λόγω
έλλειψης στοιχείων ανέβαλε την υπόθεση για τις 16/1/2007. Ούτε
φυγοδίκησε, ούτε χάθηκαν τα χρήματα της ΓΣΕΕ. Αυτό που έχει χαθεί
είναι η αξιοπιστία του κατηγορητηρίου και «η ησυχία» όσων ανησυχούν
από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης απαγωγής των
Πακιστανών από τις μυστικές υπηρεσίες
Βλέπω οτι το δουλεύεις το google καλά σύντροφε sexsitegr. Όπως και το wikipedia.
Είναι κάτι εμφανές στα ποσταρίσματά σου
Ξέρεις πολύ καλά που αναφέρομαι όταν λέω για προστασία. Πρόσεχε όμως. Και η προστασία έχει τα όριά της.
Και μας και λες για πιστοποιητικά, εσύ ο ίδιος είχες προτείνει να λογοκρίνεται κάθε ποστάρισμα μέλους πριν βγει στο φόρουμ. Διατελείς εν συγχύσει και λες τώρα πράγματα που ακυρώνουν όσα έχεις πει πριν λίγο καιρό. Μόνο και μόνο για να μου την πεις;
Η ειρωνία σου δείχνει αμυντική στάση. Αναμενόμενο.
Το δε προσωπικό σου ενδιαφέρον με συγκινεί αλλά σου έχω πει ότι δεν είσαι ο τύπος μου.
Ξέρεις πολύ καλά που αναφέρομαι όταν λέω για προστασία. Πρόσεχε όμως. Και η προστασία έχει τα όριά της.
Και μας και λες για πιστοποιητικά, εσύ ο ίδιος είχες προτείνει να λογοκρίνεται κάθε ποστάρισμα μέλους πριν βγει στο φόρουμ. Διατελείς εν συγχύσει και λες τώρα πράγματα που ακυρώνουν όσα έχεις πει πριν λίγο καιρό. Μόνο και μόνο για να μου την πεις;
Το δε προσωπικό σου ενδιαφέρον με συγκινεί αλλά σου έχω πει ότι δεν είσαι ο τύπος μου.
Βλέπω οτι το δουλεύεις το google καλά σύντροφε sexsitegr. Όπως και το wikipedia.
Χαίρομαι που το παρατηρείς. Τα δουλεύω καλά γιατί θέλω να έχω πληροφόρηση και αποδείξεις (όσο το δυνατόν περισσότερα) για όσα μιλάω και για να μην παπαρολογώ και δημιουργώ εντυπώσεις.
Και μην με λες σύντροφο. Δεν είμαι το πουλέν σου.
Όχι δεν ξέρω. Μίλα μια φορά ανοιχτά άνθρωπε μου και άσε τα υπονοούμενα.
Και μας και λες για πιστοποιητικά, εσύ ο ίδιος είχες προτείνει να λογοκρίνεται κάθε ποστάρισμα μέλους πριν βγει στο φόρουμ.
Πέραν του ότι είναι άσχετο το ένα με το άλλο, θεωρώ αστεία και την αναφορά. Ναι πρότεινα κάποτε την λογοκρισία των posts των νέων μελών (μέχρι κάποιον αριθμό).
Αφορούσε όμως, συγκεκριμένη περίσταση (επίθεση paragogou) και συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν είμαι οπαδός ούτε της γενικής λογοκρισίας, ούτε φυσικά έχω σκοπό να τα βάλω με όσους ξεκινάνε να postάρουν.
Δεν έχει καμία αμυντική στάση. Γιατί δεν έκανες επίθεση σε μένα.
Έκανες επίθεση σε άτομα που δεν θα μπορούσαν εύκολα να αμυνθούν.
Γιατί δεν έχουν το "ειδικό βάρος" που εσύ "θεωρείς" ότι πρέπει να έχουν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις. Δυστυχώς.
Αυτό που το είδες; Πάλι κάνεις όνειρα;
Στο έχω ξαναπεί. Δεν θα πάρω.
Σύντροφε sexsitegr όσον αφορά στον CIM ζήτησα συγνώμη δημόσια αν είπα κάτι που τον πείραξε.
Λϋσε μου όμως μια απορία. Εσύ σε όλα αυτά, που μπλέκεσαι; Τι ρόλο βαράς τελικά; Έχεις κάποιο κρυφό ρόλο ή είσαι μια ακόμα κομπλεξική μετριότητα;
Προστατευόμενε sexsitegr, αυτόκλητε χωροφύλακα, έχεις απωλέσει και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας σου σα συνομιλητής.
Μετά τα τελευταία γεγονότα δεν υπάρχει από μέρους μου διάθεση για ανταλλαγή εκφράσεων με την πάρτη σου.
Λϋσε μου όμως μια απορία. Εσύ σε όλα αυτά, που μπλέκεσαι; Τι ρόλο βαράς τελικά; Έχεις κάποιο κρυφό ρόλο ή είσαι μια ακόμα κομπλεξική μετριότητα;
Προστατευόμενε sexsitegr, αυτόκλητε χωροφύλακα, έχεις απωλέσει και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας σου σα συνομιλητής.
Μετά τα τελευταία γεγονότα δεν υπάρχει από μέρους μου διάθεση για ανταλλαγή εκφράσεων με την πάρτη σου.
Σύντροφε sexsitegr όσον αφορά στον CIM ζήτησα συγνώμη δημόσια αν είπα κάτι που τον πείραξε.
Χαίρομαι που τουλάχιστον έσωσες τα στοιχειώδη προσχήματα.
Θα περίμενα όμως κάτι αντίστοιχο και για τον moby.
Γιατί πρέπει σε κάθε παρέμβαση μου να υποκρύπτεται κάποια σκοπιμότητα.
Μήπως έχεις μανία καταδίωξης; Αλλά όχι. Πάλι για τις εντυπώσεις το κάνεις.
Το τι έχω απολέσει, είναι σχετικό. Και δεν περιμένω εσένα να μου το πεις.
Εδώ και πολύ καιρό, έχω πάψει να σε θεωρώ άτομο που μπορεί να κάνει μια στοιχειωδώς σωστή συζήτηση. Γιατί είσαι δυστυχώς θρασύδειλος (μιας και στοχεύεις άτομα που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους), και κομπλεξικός (γιατί δυσκολεύεσαι να παραδεχθείς τα λάθη σου).
Τώρα τελευταία, διαπιστώνω ότι δεν μπορείς πλέον, ούτε κατ' επίφαση να απαντήσεις σε απλές ερωτήσεις μου. Ακόμα περιμένω να κατονομάσεις τους νταβατζήδες. Τώρα βλέπω ότι δυσκολεύεσαι να μου προσδιορίσεις και την "προστασία" που απολαμβάνω. Δεν πειράζει. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είσαι εδώ μέσα που λέει λόγια του αέρα.
Συνεπώς κάποια πράγματα δεν χρήζουν απάντησης. Λυπάμαι αλλά δεν δέχομαι να συμπρωταγωνιστήσω στο θέατρο σκιών σου. Βλέπεις ο καραγκιόζης είναι πάντα ένας.
Αυτή είναι η δεύτερη ή τρίτη φορά που το ακούω;
Είπαμε, το σαράκι που έχεις δεν πρόκειται να σε αφήσει.
Πως αλλιώς θα μας δείξεις ότι είσαι www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1064.msg50642#msg50642]ιεροκρίτης[/url] και www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,3551.msg58584#msg58584]δικηγόρος του διαβόλου[/url];
Δηλαδη θα τσακωθουμε παλι φασιστες-κουμουνια του φορουμ για τις μικροκομματικες κινησεις ψευδου συνδικαλιστη και θα προσπαθησουμε να διαγνωσουμε ιχνη δημοκρατισμου-αριστερισμου-απελευθερωτισμου , στα φτηνα σχεδια του εν λογω Προεδρου ΓΣΕΕ για μελλοντικη κομματικη θεση , οπως αλλωστε εκανε και ο προκατοχος του?
Κριμα δεν ειναι να του δωσουμε τοση αξια???
ΥΓ : εξαλλου δεν ειναι "αριστερου" ενδιαφεροντος το συγκεκριμενο θεμα οποτε καλυτερα να θαφτει/κοπει , οπως ηδη καποιοι ζητησαν...
Κριμα δεν ειναι να του δωσουμε τοση αξια???
ΥΓ : εξαλλου δεν ειναι "αριστερου" ενδιαφεροντος το συγκεκριμενο θεμα οποτε καλυτερα να θαφτει/κοπει , οπως ηδη καποιοι ζητησαν...
doctor pank
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Από συνδρομές Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων (που είναι μέλη της) και από την Εργατική Εστία (οι πόροι της οποίας προέρχονται από εισφορές εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα και των εργοδοτών)
καταλαβαίνεις τι λέω ή το παίζεις καθηγητής μυστήριος; Γιατί αν δεν καταλαβαίνεις ΟΚ δεν αλλάζει τίποτα, αυτές οι δυνατότητες σου. Αν το παίζεις καθηγητής μυστήριος απλώς σου λέω ότι είσαι σε δύσκολο δρόμο και ανηφορικό.
Η πηγή είναι copy paste από το in.gr για να μην σπαταλάμε χρόνο και μ' αυτό.
τι μου θυμισες...Μπλεκ, Αγορι, Τρουενο, Ροντυ...χαλαρωστε παιδες γιατι θα πεταχτει και κανενας καπταιν-Μαρκ και θα γινει χαμος!!!
Επισκέπτης
αγορι?τι μου θυμησες τωρα.....
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Το ενδεχόμενο ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ κάνει άγρα ψήφων στην πολυάριθμη πακιστανική κοινότητα που εργάζεται στην Ελλάδα το σκέφτηκε κανείς ή νομίζετε ότι οι απανταχού συνδικάλες καίγονται πραγματικά για τα δικαιώματα των ασθενέστερων;
By the way, η ΓΣΕΕ έκανε καμια δήλωση για τα καρτέλ του γάλακτος ή το ειδύλιο του προέδρου της με το Δασκαλόπουλο (ΣΕΒ- ΔΕΛΤΑ) συνεχίζεται; Δεν ξέρω, γι' αυτό ρωτάω... Όχι τίποτ' άλλο αλλά το μέσο εργαζόμενο που υποτίθεται ότι τον εκπροσωπεί η ΓΣΕΕ τον καίει απείρως περισσότερο η τιμή του γάλακτος απ' ό,τι ένας Πακιστανός - προστάτης (ελπίζω όχι με την έννοια του νταβατζή, όπως πιστεύει η Ιντερπολ) των ομοεθνών του.
By the way, η ΓΣΕΕ έκανε καμια δήλωση για τα καρτέλ του γάλακτος ή το ειδύλιο του προέδρου της με το Δασκαλόπουλο (ΣΕΒ- ΔΕΛΤΑ) συνεχίζεται; Δεν ξέρω, γι' αυτό ρωτάω... Όχι τίποτ' άλλο αλλά το μέσο εργαζόμενο που υποτίθεται ότι τον εκπροσωπεί η ΓΣΕΕ τον καίει απείρως περισσότερο η τιμή του γάλακτος απ' ό,τι ένας Πακιστανός - προστάτης (ελπίζω όχι με την έννοια του νταβατζή, όπως πιστεύει η Ιντερπολ) των ομοεθνών του.