kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Η [size=12pt]λεσχη [/size]Bilderberg,τι ρολο παιζει?Ξερει κανεις να μου απαντησει?
Ο ρόλος που παίζει είναι προφανής
Η [size=12pt]λεσχη [/size]Bilderberg,τι ρολο παιζει?Ξερει κανεις να μου απαντησει?
Σκεψου τις αρετες των αρχαιων Ελληνων πριν μου απαντησεις ειδικα εσυ σε οποιο θεμα ανοιξω στο μελλον.Σε λυπαμαι με τον τροπο που επικοινωνεις τουλαχιστον μαζι μου.Ευχομαι να βελτιωθεις σαν ανθρωπος στο μελλον.Δεν σου ξαναπαντω γιατι μου φαινεσαι λιγος.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Υστερογραφο(Οσον αφορα καποιοι αλλοι κυριοι,ας μην βιαζονται. Να με γνωρισουν πρωτα,σε πρωτη φαση δεν τους παρεξηγω.Για καποια συντακτικα λαθη μου δεν ειμαι πολυ δυνατος εκφραστης του ηλεκτρονικου κειμενου-λογου,αλλα του πραγματικου και φυσικου αγαπητοι μου Ελληνες).Aλλαξε τον τίτλο ρε αμόρφωτε που θέλεις να παραστήσεις κάτι που δεν είσαι
Φαινεσαι ατομο με επιπεδο και κοινωνικη μορφωση,τιμη μου που επικοινωνω μαζι σου.Οσον αφορα αν γαμω,γαμω οσο το επιτρεπει η ηλικια μου.Χαρηκα που τα ειπαμε.παιχτουρα!!! τεραστιε, να σε ρωτησω κατι? (δε το λεω ειρωνικα!) γαμεις καθολου? διαφορετικα κανε και κανα ταξιδακι απο ταυλανδη, η λατιν αμερικα πλευρα, για να δεις και τα θετικα της παγκοσμιοποιησης! πολυ θετικος ο προβληματισμος σου, αλλα δε βγαζει πουθενα! ακομα και ο ιδιος το ξερεις καλυτερα! δυστηχως αυτος ο τοπος πρεπει να φτασει στο πατο, για να ξανασηκωθει! σημασια λοιπον αυτη τη στιγμη, εχει να "ξανασηκωθει" και να "διεισδυει" τακτικα και η δικια μου,και η δικια σου, και του καθε υγιους σκεπτομενου ελληνα (γι αλλωστε ειμαστε και σε αυτο το σαιτ!!!) αυτο περα απο τη πλακα, ειναι το μονο που μας μενει, για να νοιωθουμε ζωντανοι! ετσι οπως (μας εχουν) εχουμε καταντησει! φιλικα ;)
πως μιλας ετσι ρε συ; ποιος εισαι;Aλλαξε τον τίτλο ρε αμόρφωτε που θέλεις να παραστήσεις κάτι που δεν είσαι
Σκεψου τις αρετες των αρχαιων Ελληνων πριν μου απαντησεις ειδικα εσυ σε οποιο θεμα ανοιξω στο μελλον.
Σε λυπαμαι με τον τροπο που επικοινωνεις τουλαχιστον μαζι μου.Ευχομαι να βελτιωθεις σαν ανθρωπος στο μελλον.Δεν σου ξαναπαντω γιατι μου φαινεσαι λιγος.
φάκιου του ρεφάκιου!
Μειωμενης ηλεκτρονικης αντιληψης(κανω εξαιρεση και σου απαντω τελευταια φορα,βελτιωσε τον εαυτο σου)Πάλι πυρετό έχεις?
Πριν κρίνεις το αν είμαι λίγος η όχι, μάθε ορθογραφία και προσπάθησε να μην παριστάνεις κάτι που δεν είσαι. Είναι προφανές ότι είσαι μειωμένης αντίληψης.
Όσο για την ουσία των όσων γραφεις, θα επανέλθω.
Δεν υπαρχει,θα ηθελα παντως να υπηρχε(διχως σκοπιμοτητες).Οσον αφορα το συμπερασμα που μου εκφραζεις να εισαι καλα εσυ που δεν εισαι.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.παιχτουρας: 'Πιστευω στην σωστη ενημερωση, διχως σκοπιμοτητες.'
α παει. ζαβό ειναι αυτο.
ακου να σου πω εγω σε τι πιστευω και αυτο ΥΠΑΡΧΕΙ!Δεν υπαρχει,θα ηθελα παντως να υπηρχε(διχως σκοπιμοτητες).Οσον αφορα το συμπερασμα που μου εκφραζεις να εισαι καλα εσυ που δεν εισαι.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
τιποτα μωρε. απλα παλια καναμε λιγο παρεα μαζι με τα βριλ.Το Λιακόπουλο τι τον έχεις αδερφέ;
Οπως το διατυπωνεις τωρα σε καταλαβαινω.Ευχομαι να βρεις την ηρεμια και την γαληνη ωστε να ξεχωριζεις και να μην βιαζεσαι στις κρισεις σου.Χαρηκα που τα ειπαμε.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.ακου να σου πω εγω σε τι πιστευω και αυτο ΥΠΑΡΧΕΙ!
'πιστευω οτι 1 μαλακας πεθαινει και 100 γεννιουνται'
βασει αυτου ειστε πολλοι και σας φοβαμαι. ενα φτου να κανετε ολοι μαζι θα με πνιξετε.
κι εγω χαρηκα που τα ειπαμε αυτοπυροβολημενε.Οπως το διατυπωνεις τωρα σε καταλαβαινω.Ευχομαι να βρεις την ηρεμια και την γαληνη ωστε να ξεχωριζεις και να μην βιαζεσαι στις κρισεις σου.Χαρηκα που τα ειπαμε.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
και γιατι αυτο να λειτουργει μονοπλευρα; η πολυφωνια και η ανοχη πρεπει να λειτουργει αμφιπλευρα αλλιως δεν υφισταται.ουτε το .tv κυριο χαρακτηριστικο του οποιου ειναι η πολυφωνια και η ανοχη στην αποψη του αλλου ;)
ακου να σου πω εγω σε τι πιστευω και αυτο ΥΠΑΡΧΕΙ!
'πιστευω οτι 1 μαλακας πεθαινει και 100 γεννιουνται'
βασει αυτου ειστε πολλοι και σας φοβαμαι. ενα φτου να κανετε ολοι μαζι θα με πνιξετε.