Νέα

Η γιάφκα του Αρίωνα!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Άλλος ένας από τους πολλούς κλώνους σου
Είπαμε εσύ κομπλεξικό γουρούνι δεν θα μιλάς για κλώνους.Κλαψιάρη και ντροπή των αντρών...Πήγαινε άνοιξε θρεντ για την αδικία που υπάρχει στο site ρε ανύπαρκτε :2funny:
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στην επόμενη μάζωξη έλα και εσύ αλλά θα μας φέρεις από πάνω καρντάση κάργα μπουγάτσες με κρέμα και δυο νταβάδες καζάν ντιπί σπέσιαλ... και όχι του Αγαπητού γιατί δεν λέει τίποτα..

για μετά την ουζοκρασοκατάνυξη..
δεν ξέρω αν είναι εφικτό , αλλά στα τέλη του μήνα θα κατεβω Αθήνα για να ξεκινήσω για διακοπές, και αν βολέψει να κανονίσουμε να βρεθούμε με κάποιους από εδώ μέσα.
Μίλησα με τον psaxnw, που αν και γαύρος, δείχνει ενδιαφέρον άτομο, αλλά απ΄ότι μου είπε θα λείπει όλο το καλοκαίρι.
Την ORIGINAL μπουγάτσα αν αξίζει να τηνμ φας κάπου έίναι στη Θεσσαλονίκη και μόνο.
ΥΓ:αν και γλυκατζής το καζάν ντιπί ( ακόμη και του χατζή) είναι από τα λίγα γλυκά που δε μου αρέσει

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Από περιέργεια, ποιανού κλώνος είναι? Έχω χάσει επεισόδια και χρειάζομαι update.
Πρέπει να είναι κλώνος προβατίνας της μεταλαγμένης ράτσας Finn dorset :2funny: :2funny:
URL]]

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξέρω αν είναι εφικτό , αλλά στα τέλη του μήνα θα κατεβω Αθήνα για να ξεκινήσω για διακοπές, και αν βολέψει να κανονίσουμε να βρεθούμε με κάποιους από εδώ μέσα.
Μίλησα με τον psaxnw, που αν και γαύρος, δείχνει ενδιαφέρον άτομο, αλλά απ΄ότι μου είπε θα λείπει όλο το καλοκαίρι.
Την ORIGINAL μπουγάτσα αν αξίζει να τηνμ φας κάπου έίναι στη Θεσσαλονίκη και μόνο.
ΥΓ:αν και γλυκατζής το καζάν ντιπί ( ακόμη και του χατζή) είναι από τα λίγα γλυκά που δε μου αρέσει
μιλάμε μρταξύ 21 και 25 Αυγούστου..

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πρέπει να είναι κλώνος προβατίνας της μεταλαγμένης ράτσας Finn dorset :2funny: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.med.auth.gr/pub/cloning/gr/dolly.files/image001.jpg[/img[/URL]]
[/quote]κάνεις λάθος από σπέρμα του πηδόγαυρου ξεφύτρωσε..

Aekpoustides

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κάνεις λάθος από σπέρμα του πηδόγαυρου ξεφύτρωσε..

Ο πηδόγαυρος δηλαδή εσύ αφού πρόκειται για κλώνο σου την εχεις τόσο μικρή που δεν μπορείς να γαμήσεις.
Ειδικά με την πατσοκοιλία δεν μπορείς καν να το βρεις το μικρό εξογκοματάκι που το λες και "πουλί σου" :2funny:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο πηδόγαυρος δηλαδή εσύ αφού πρόκειται για κλώνο σου την εχεις τόσο μικρή που δεν μπορείς να γαμήσεις.
Ειδικά με την πατσοκοιλία δεν μπορείς καν να το βρεις το μικρό εξογκοματάκι που το λες και "πουλί σου" :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Aekpoustides

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε Παπαρίων βάλε φωτογραφία και την σαβούρα Βουλγάρα που σε ξεσκατίζει και σου δίνει μετά τα χάπια της πιέσης πριν κοιμηθείς

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
έλα εδώ αν βρεις και μας φέρεις και τον Ταράτσα θα κάνουμε χοντρά γλέντια..
τον Ταράτσα απ ό,τι κατάλαβα πιο δύσκολο είναι να τον φέρεις.
το να τον βρεις λόγω όγκου δε θα έιναι πρόβλημα

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλά που πήγε ο κλώνος ?  για 7 ποστ έκανε ολόκληρη Ντόλυ? έλα ρε που είσαι ρε γαμώτο μου λείπεις βρε πάνω που είχα συνηθίσει ρε γαμώτο...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
τον Ταράτσα απ ό,τι κατάλαβα πιο δύσκολο είναι να τον φέρεις.
το να τον βρεις λόγω όγκου δε θα έιναι πρόβλημα
εδώ στην Μόσχα πήγε εδώ στην Αθηνα δεν θα έρθει?

μέσα στην Θεσσαλονίκη μένεις?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
φίλε επειδή λοίπουν οι mod δεν θα πρέπει να βρίζεις γιατί μυρίζομαι muted

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom