Ποιο κληροδοτημα ρε φιλε, τα ετσουξες παλι...
Μας δουλευεις παλι με το φρυδια ρε leonoro.. ημαρτον ρε, ΝΤΡΟΠΗ
Η ΕΟΚ δεν ηταν κανενα κληροδοτημα του μαλακα του ΦΡΥΔΙΑ .-
Ηταν η αρχη του τελους της ελληνικης οικονομιας που συντελεστηκε απο τις ημερες του Φρυδια μεχρι
τα ΜΕΘΥΣΤΕΡΑ (c)leonoro
ακομη και σημερα, που διαλύθηκε και παραδωθηκε σε ξενα συνφεροντα με την εποπτεία ολων των μεταπολυτευτικων προδοτων.
και φυσικα του ΦΡΥΔΙΑ.. και μαλιστα μεθοδευμενα.
Αφου εκτος απο της ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ που δεν πηρε απο τους γερμανους φροντισε να υπονομευσει αρχικως και ολες τις ελληνικές
βιομηχανιες ακομη και το αεροδρομιο του ελληνικού και να τα παραδωσει σε ξενα συμφεροντα καθως επισεις και να κανει την χωρα απο παραγωγικη ενα κουρελι που θα βασιζεται στην φουσκα του αδηφαγου χρηματοπιστωτικου τομεα.
και σημερα φτανουμε να μιλαμε για τεμπεληδες ελληνες (που καλομαθαν στις επιδοτησεις) και για ανυπαρκτη παραγωγη που κανει την απεξαρτηση μας απο τους ευρωπαιους και το ΕΥΡΩ εφιαλτικη. (εκει φτασαμε αλλα οχι τυχαια)
Ενω πιθανως σκοπιμα, ξεχναμε την ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ολων αυτων των πραγματων που μας εκαναν εξαρτημενους απο "ΔΟΣΕΙΣ".
Αυτο καταφερε αγαπητε leonoro η μεταπολιτευση μαζι με την ( Γενια του πολυτεχνειου )
που πρωτος ο καραγκιοζης ο ΦΡΥΔΙΑΣ
τημησε μετα των βουλευτων του ενα χρονο αργοτερα, και η οποια μας καταντησε να θελουμε να μεταναστευσουμε πλεον.
Εσυ φυσικα αρνείσαι να παραδεχθεις οτι ο ΦΡΥΔΙΑΣ ηταν προδοτης αλλα ηταν και μαλιστα μεγαλος και στα εχω γραψει και στο παρλθον αυτα. Επισεις ενα "ΚεντροΔεξιο" δογμα απο τον ΒΠΠ και μετα ελεγε οτι οποιος πιστευει οτι η Ελλαδα μπορει να βασιστεί στα ποδια της και να αναπτυχθει μονη της τοτε αυτος ειναι "ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ"
Φυσικα εγω δεν συμφωνω καθολου με αυτο το ΔΟΓΜΑ.. αλλα δυστυχως ο ΦΡΥΔΙΑΣ το ειχε εικονισμα.
και φυσικα πιστευω οτι εσυ που πιστευςεις οτι ο ΦΡΥΔΙΑΣ ηταν ΕΘΝΑΡΧΗΣ πλανασαι οικτρα...
ΠΡΟΔΟΤΗΣ και ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ και ΔΟΤΟΣ ηταν ο ΦΡΥΔΙΑΣ.
Για τον ΧΟΝΤΡΟ αντιθετα, εχω τελειως διαφορετικη αποψη ;)