Νέα

Η γενιά του Πολυτεχνείου: επιστροφή στο...μέλλον!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sarouman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
καλός μαλάκας είσαι :birdman: :2funny:
υπο την εννοια παντα οτι ψηφιζα κομματα που δεν εβγαιναν ποτε....

Πχ οικολογους η λεβεντη.....

Οσο για το μαλακας θα σου πω το εξης .... Χιλιες φορες καλυτερα μαλακας παρα συνενοχος  ;)

OP
OP
sarouman

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Κάτσε δεν το κατάλαβα?
Γιατί να μην ψηφίσει κάποιος το Λεβέντη? Παλιά τον λέγανε γραφικό... οι άλλοι αποδείχτηκαν καλύτεροι?
Ο Λεβέντης είναι μια επιλογή για να μην πάει χαμένη η ψήφος...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Κάτσε δεν το κατάλαβα?
Γιατί να μην ψηφίσει κάποιος το Λεβέντη? Παλιά τον λέγανε γραφικό... οι άλλοι αποδείχτηκαν καλύτεροι?
+1

και φαντάζομαι ότι όταν προκηρυχθούν οι εκλογές θα έχουμε αρκετές επιλογές, αρκεί να μην σκεφτόμαστε με την σαθρή λογική του παρελθόντος (πχ αν ψηφίσω μικρό κόμμα πάει χαμένη η ψήφος και λοιπές αηδίες)

τον χάσαμε τον μήτσο :headbang: η λύση δεν μπορεί να βρίσκεται εντός της βουλής ρε μαν ή αν θες η λύση δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεται εντός της βουλής, ξεκολλάτε ;)

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Καλημέρα σας,ήθελα να πω ταπεινά κι εγώ την γνώμη μου,η γενιά του Πολυτεχνείου είναι μια γενιά που γέννησε ένα ατυχές γεγονός σε μια άτυχη στιγμή της Πατρίδας μας.Οι ψεύτικοι αγώνες αυτών που πήραν μέρος σ΄αυτό το ψεύτικο και άθλιο γεγονός της εξέγερσης εξαργυρώθηκε από αυτούς με όση χλιδή και άρπα κόλα καθώς και απάτη εις βάρος της Ελλάδος άντεχε το σαθρώ κορμί τους,οι αγώνες τους εξαργυρώθηκαν με την καταστροφή της χωρας μας ως πληρωμή αμοιβής μιας χυδαίας υποτιθέμενης εξέγερσης υποκεινούμενης από την Πρεσβεία των ΗΠΑ την οποία έως σήμερα καταδείχνουν ως μαύρο πρόβατο ενώ υπηρέτησαν τότε στην εξέγερση.Φαύλοι και μικροί απαίτησαν και πληρώθηκαν για κάποιες φωνές εκ του ασφαλούς,ενώ ήρωες πολεμιστές που άφησαν το αίμα τους στα βουνά μέσα από αγώνες για την αληθηνή ελευθερία πέθαναν ταπεινωμένοι και πάμφτωχοι,προδότες όσοι εξαργυρώνουν τους αγώνες για την λευτεριά με χλιδή και πολυτελή ζωή,αίσχος και δυσωδία,βρώμα και σκοταδισμό,αυτοί κύριοι κατέστρεψσν την εώτερη Ελλάδα.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!

OP
OP
sarouman

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Καλημέρα σας,ήθελα να πω ταπεινά κι εγώ την γνώμη μου,η γενιά του Πολυτεχνείου είναι μια γενιά που γέννησε ένα ατυχές γεγονός σε μια άτυχη στιγμή της Πατρίδας μας.Οι ψεύτικοι αγώνες αυτών που πήραν μέρος σ΄αυτό το ψεύτικο και άθλιο γεγονός της εξέγερσης εξαργυρώθηκε από αυτούς με όση χλιδή και άρπα κόλα καθώς και απάτη εις βάρος της Ελλάδος άντεχε το σαθρώ κορμί τους,οι αγώνες τους εξαργυρώθηκαν με την καταστροφή της χωρας μας ως πληρωμή αμοιβής μιας χυδαίας υποτιθέμενης εξέγερσης υποκεινούμενης από την Πρεσβεία των ΗΠΑ την οποία έως σήμερα καταδείχνουν ως μαύρο πρόβατο ενώ υπηρέτησαν τότε στην εξέγερση.Φαύλοι και μικροί απαίτησαν και πληρώθηκαν για κάποιες φωνές εκ του ασφαλούς,ενώ ήρωες πολεμιστές που άφησαν το αίμα τους στα βουνά μέσα από αγώνες για την αληθηνή ελευθερία πέθαναν ταπεινωμένοι και πάμφτωχοι,προδότες όσοι εξαργυρώνουν τους αγώνες για την λευτεριά με χλιδή και πολυτελή ζωή,αίσχος και δυσωδία,βρώμα και σκοταδισμό,αυτοί κύριοι κατέστρεψσν την εώτερη Ελλάδα.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!

:thumbsup:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
[move]ΨΗΦΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΚΕ[/move]

ΔΛΔ ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟ...
ΕΞΩ ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΕΥΡΩ, ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΝΤ....ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ 902, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κάτσε δεν το κατάλαβα?
ειναι ο Λεβεντης σιγουρα θα κανει μικροτερο κακο απ'αυτους :2funny:Εγω παντος στις ρςλςυταιες εκλογες ψυφισα Δ.Βεργη :2funny:

Συνημμένα

• Bergis2.jpg
    Bergis2.jpg
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 60

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
RESPECT !!!!!!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τον χάσαμε τον μήτσο :headbang: η λύση δεν μπορεί να βρίσκεται εντός της βουλής ρε μαν ή αν θες η λύση δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεται εντός της βουλής, ξεκολλάτε ;)
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Ριξε μια ξηγα αν θες γιατι εχασα το σημα .....  :2funny: :P

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Ριξε μια ξηγα αν θες γιατι εχασα το σημα .....  :2funny: :P
δεν είναι απαραίτητο (ούτε και σκόπιμο αν θες) να ψηφίσεις κάποιον από τους συνδυασμούς που βρίσκονται ήδη στην βουλή, περίμενε πρώτα να έρθει η ώρα και τότε εξέτασε τις επιλογές που σου δίνονται.
και το σημαντικό είναι να ψηφίσεις πρόσωπα που θεωρείς έντιμα και ικανά και όχι ιδεολογίες ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
δεν είναι απαραίτητο (ούτε και σκόπιμο αν θες) να ψηφίσεις κάποιον από τους συνδυασμούς που βρίσκονται ήδη στην βουλή, περίμενε πρώτα να έρθει η ώρα και τότε εξέτασε τις επιλογές που σου δίνονται.
και το σημαντικό είναι να ψηφίσεις πρόσωπα που θεωρείς έντιμα και ικανά και όχι ιδεολογίες ;)

Γιατί νομίζετε ότι επανέρχεται η συζήτηση για λίστα;  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
RESPECT !!!!!!!!!!

Ολα παιζουν φιλαρακο...  ;)

Αυτη την φορα επιβαλεται να μην παει καμια ψηφος χαμενη ουτε καν λευκο αν θελουμε καποια αλλαγη στην ζωη μας

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Γιατί νομίζετε ότι επανέρχεται η συζήτηση για λίστα;  ;)

Εύστοχο σχόλιο... Τα κομματόσκυλα ξέρουν καλά ότι αφενός ο κόσμος ακόμη και να ψηφίσει τους δυο μεγάλους (μαλάκες) δεν θα σταυροδοτήσει τους εκλεκτούς των ηγεσιών και μηχανισμών, αφετέρου στο μετεκλογικό τοπίο θα υπάρξουν έντονες φυγόκεντρες τάσεις, το δε ταμπου της "αποστασίας" έχει προ πολλού καταρριφθεί και η κομματική πειθαρχεία δεν είναι προσόν που εκτιμάται από το εκλογικό σώμα, κάθε άλλο...
Πασοκ και νδουλα κυρίως (αλλά και τα μικρότερα κόμματα) θα ήθελαν πιο πειθαρχημένες και σφιχτές κοινοβουλευτικές ομάδες και άρα η λίστα είναι σοβαρό ενδεχόμενο.
Βέβαια, τυχόν αποκλεισμοί από τις εκλογιμες θέσεις (που ιδίως στο πασοκ θα είναι μάξιμου 70) θα πυροδοτήσουν τις φυγόκεντρες τάσεις νωρίτερα αλλά κάτι μου λέει ότι αν τελικά γίνουν εκλογές με λίστα, αυτές θα ανακοινωθούν σε τέτοιο χρονικό σημείο που οι αποκλεισθέντες δεν θα προλαβαίνουν να φτιάξουν κόμμα και να κατέβουν με αυτό...
Ελπίζω να μην προχωρήσουν σε αλλαγή του εκλογικού νόμου πασοκ και νδουλα μιας και το βασικό επιχείρημα κατά του σταυρού (πελατειακές σχέσεις) έχει ατονήσει αφού πλέον δεν είναι εφικτοί οι μαζικοί διορισμοί του παρελθόντος...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτο που δεν μου αρεσει καθολου ειναι οτι κυβερνωμαστε απο μια μειοψηφια βαση εκλογικου νομου στο 42%

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
      Φτάνει να είναι κανείς αγωνιστής του Πολυτεχνείου ώστε να είναι κατάλληλος  για την άσκηση εξουσίας?  Αγωνιστής του Πολυτεχνείου δεν ήταν ο Λαλιώτης?  Τί τα  έκανε  τα λεφτά για το κτηματολόγιο? Αγωνιστής του Πολυτεχνείου δεν ήταν ο Τζουμάκας? Κι όμως, όταν πήγε σε συμβούλιο υπουργών στις Βρυξέλες  κοιμόταν, και η φωτογραφία του κουμωμένου Τζουμάκα έκανε το γύρο του κόσμου. ΄Ελεος πια ... το παρακάναμε. Η συμμετοχή σε μια αντιστασιακή  πράξη, έστω κορυφαία,  δε σε κάνει ικανό - και ΟΥΤΕ ΤΙΜΙΟ - για όλα.

OP
OP
sarouman

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
      Φτάνει να είναι κανείς αγωνιστής του Πολυτεχνείου ώστε να είναι κατάλληλος  για την άσκηση εξουσίας?  Αγωνιστής του Πολυτεχνείου δεν ήταν ο Λαλιώτης?  Τί τα  έκανε  τα λεφτά για το κτηματολόγιο? Αγωνιστής του Πολυτεχνείου δεν ήταν ο Τζουμάκας? Κι όμως, όταν πήγε σε συμβούλιο υπουργών στις Βρυξέλες  κοιμόταν, και η φωτογραφία του κουμωμένου Τζουμάκα έκανε το γύρο του κόσμου. ΄Ελεος πια ... το παρακάναμε. Η συμμετοχή σε μια αντιστασιακή  πράξη, έστω κορυφαία,  δε σε κάνει ικανό - και ΟΥΤΕ ΤΙΜΙΟ - για όλα.

+1000

Σαυτό συμφωνώ και εγώ! Ποιος είπε πως όλοι αυτοί οι ήρωες ή αγωνιστές που κατά καιρούς ..με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο... πολέμησαν ή αγωνίστηκαν για την πατρίδα, ήταν και έντιμοι ή ικανοί άνθρωποι?
Νομίζω ένα πρόσωπο κρίνεται συνολικά από τις πράξεις τους και απο τον τρόπο ζωής του, και όχι απλά απο μεμονωμένες ενέργειες.
Πάντως εγώ το βρίσκω αδιανόητο να μην έχουν το θάρρος να τιμήσουν το Πολυτεχνείο, αυτοί που αναδείχτηκαν μετέπειτα έχοντας το ως σημαία τους.

Χθες τα επισόδια ήταν 8η ή 10 είδηση. Και το Πολυτεχνείο επίσης. Τα κανάλια ξέρουν να καθοδηγούν τον κόσμο. Οπως θα τον καθοδηγήσουν πάλι σε δυο μήνες να ψηφίσει τους ίδιους, τους "ήρωες" του Πολυτεχνείου.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
+1000

Σαυτό συμφωνώ και εγώ! Ποιος είπε πως όλοι αυτοί οι ήρωες ή αγωνιστές που κατά καιρούς ..με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο... πολέμησαν ή αγωνίστηκαν για την πατρίδα, ήταν και έντιμοι ή ικανοί άνθρωποι?
Νομίζω ένα πρόσωπο κρίνεται συνολικά από τις πράξεις τους και απο τον τρόπο ζωής του, και όχι απλά απο μεμονωμένες ενέργειες.
Πάντως εγώ το βρίσκω αδιανόητο να μην έχουν το θάρρος να τιμήσουν το Πολυτεχνείο, αυτοί που αναδείχτηκαν μετέπειτα έχοντας το ως σημαία τους.

Χθες τα επισόδια ήταν 8η ή 10 είδηση. Και το Πολυτεχνείο επίσης. Τα κανάλια ξέρουν να καθοδηγούν τον κόσμο. Οπως θα τον καθοδηγήσουν πάλι σε δυο μήνες να ψηφίσει τους ίδιους, τους "ήρωες" του Πολυτεχνείου.
Σωστος σε ολα !!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom