sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
κανεις δεν μπορει να φαη μονο ενααλεξ σε ευχαριστω αλλα εχω λοξα με τις μελαχρινες.αντε βρες μου μια ν απαντρευτω να ληξω ως μπακουρι
κανεις δεν μπορει να φαη μονο ενααλεξ σε ευχαριστω αλλα εχω λοξα με τις μελαχρινες.αντε βρες μου μια ν απαντρευτω να ληξω ως μπακουρι
Μην ανυσηχεις και εγω μελαχρινη εχωαλεξ σε ευχαριστω αλλα εχω λοξα με τις μελαχρινες.αντε βρες μου μια ν απαντρευτω να ληξω ως μπακουρι
πλακα κανω δεν στην ειπε οαλλος στο αλλο θρεντ?
Αυτες οι γυναικες οταν γουσταρουν καποιον κανουν τα παντα Δεν εχουν τα μη δεν μπορω.Η Manager κάνει τσιμπούκια?
ξερεις οτι αυτα με προκαλουν και δεν εχουμε και το μακη!!Μην ανυσηχεις και εγω μελαχρινη εχω
Για δες αυτη θα την δεις στα ονειρα σου σημερα?
Κατερινα, 22 ετων μανατζερ σε προωθηση και δημιουργια προτζεκτ.Ρωσιδα
και ενα κατεβατο βιογραφικο
πηγαινε στις σχεσεις και δες κανα δυο σελιδες πισω!ποιός;;; :o :o :o
πήγα να φάω κι άφησα το pc ανοικτό!!
Αυτον αστον να παρει ανασα τωραξερεις οτι αυτα με προκαλουν και δεν εχουμε και το μακη!!
Μην ανυσηχεις και εγω μελαχρινη εχω
Για δες αυτη θα την δεις στα ονειρα σου σημερα?
Κατερινα, 22 ετων μανατζερ σε προωθηση και δημιουργια προτζεκτ.Ρωσιδα
και ενα κατεβατο βιογραφικο
αν σε πιαση θα σε λιωσηΗ Manager κάνει τσιμπούκια?
βαλε το τοολ μπαρ του γκουκλ να μεταφραζη απο τα ρωσικα στα ελληνικα ετσι κανουν και αυτες!!σε ευχαριστω αλεξ.το θεμα ειναι ν αμπορεσω να επικοινωνησω μαζι της αν και δεν ξερω ρωσσικα.μονο αγγλικα.αντε κανε το κονε να ειμαστε δυο με μελαχρινες.παντως η τυπισσα ειναι αρρωστια
βαλε το τοολ μπαρ του γκουκλ να μεταφραζη απο τα ρωσικα στα ελληνικα ετσι κανουν και αυτες!!
Καλό ακούγεται.αν σε πιαση θα σε λιωση
Μιλαει αγγλικα μηνστενοχωριεσαισε ευχαριστω αλεξ.το θεμα ειναι ν αμπορεσω να επικοινωνησω μαζι της αν και δεν ξερω ρωσσικα.μονο αγγλικα.αντε κανε το κονε να ειμαστε δυο με μελαχρινες.παντως η τυπισσα ειναι αρρωστια
αυτα τα ξερει ο αλεξ!ευχαριστω αλλα σε ποιο σαιτ?
πηγαινε στις σχεσεις και δες κανα δυο σελιδες πισω!
ολοστογγυλα ειναιΜιλαει αγγλικα μηνστενοχωριεσαι
Οσο για το κονε πρεπει να το κανεις εσυ γιατι με βλεπω να υποκειπτω στον πειρασμο και να τηνχασεις
Παντως σου δινω και αλλες επιλογες να διαλεξεις
Μαρινα το ονοματακι 21 ετων με proficient στα αγγλικα για να μην εχεις προβλημα
Σαιτ υπαρχουν απειρα Απλα να ξερεις οτι τα περισοτερα απαιτουν συνδρομη.Και υπαρχουν για οποια χωρα γουσταρεις.Υπαρχει και ενα πολυ γνωστο για σεξ καταστασεις και με ελληνιδες.Καλα το τι ειδαν τα ματια μου δεν λεγεται.Παντως ειναι αληθινο γιατι το εξακριβωσα απο κοντααυτα τα ξερει ο αλεξ!
Ενα ξανθο που ξερω οτι σε φτιαχνειπαιδια θα καληνυχτησω πιστευω οτι περασαμε καλα αυριο παλι ξανα εδω!!αλεξ τι εχεις για ονειρα γλυκα?