loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
το πρωτο"πιπινακι"με τις ματαρες δεν εχει μασκαρα???????????????????????????????δεν έχει μάσκαρα
ποσα θες να με τρελανεις;
το πρωτο"πιπινακι"με τις ματαρες δεν εχει μασκαρα???????????????????????????????δεν έχει μάσκαρα
οχι λουκ ειναι φτωχεια η κοπελλα δεν καταλαβες απο την λαικη της μοσχας τα πηρεαιλαινερ σκια μεικ απ μασκαρα κ λιπ γκλος.
αντρες....
το πρωτο"πιπινακι"με τις ματαρες δεν εχει μασκαρα???????????????????????????????
ποσα θες να με τρελανεις;
Στα παπάρια μας αν έχει η δεν εχει παίχτη μου,ας τ αφησουμε αυτα για τη λου και τις πωλήτριες του Χόντουδεν έχει μάσκαρα
ας τα πηρε κ απο τον καδο ανακυκλωσης...οχι λουκ ειναι φτωχεια η κοπελλα δεν καταλαβες απο την λαικη της μοσχας τα πηρε
ναι αλλα εγω αν δε σχολιασω οτι βλεπω μονοκοπανια θα σκασω οπως ολοι ξερουμε.για τη δεύτερη είπε ο σώτης όμως
δινει.Κωλο δίνει?Μπατσάκια αντέχει?Τα πίνει?Αρχίδια γλύφει?
Οχι ....αλλα εχουμε την πισω οψητο έχουμε και με κολάν life97?
τα παντα ολα λεμε!!Στα παπάρια μας αν έχει η δεν εχει παίχτη μου,ας τ αφησουμε αυτα για τη λου και τις πωλήτριες του Χόντου
Κωλο δίνει?Μπατσάκια αντέχει?Τα πίνει?Αρχίδια γλύφει?Αυτά δυστυχώς θα μείνουν αναπάντητα
αυτη ειναι οψη του κολιου η τρομερηΟχι ....αλλα εχουμε την πισω οψη
Loοκ πέρα απ το καλο σου,όντως,χιούμορ δεν βρηκες κανενα απ ολα φιλενάδαας τα πηρε κ απο τον καδο ανακυκλωσης...
πολυ που με νοιαζει...
εγω απλα εκανα μια παρατηρηση...
στο μακιγιαζ αναφερεσαι η στο αν τα καταπινει;δεν βρηκες κανενα απ ολα φιλενάδα
Σε όλα εκτός μακιγιάζ,άστο βαριέμαι τώρα όμωςστο μακιγιαζ αναφερεσαι η στο αν τα καταπινει;
Καλησπέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλησπερα Μακη..............