sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
φυσικατο θέλω δίπορτο όμως να έχω και την κουνιάδα του άλεξ
φυσικατο θέλω δίπορτο όμως να έχω και την κουνιάδα του άλεξ
Εγώ λέω να βάλετε φώτο της πραγματικής σας γυναίκας να γελάσουμε λιγάκι
να καυλωσης μπορει να γελασης οχιΕγώ λέω να βάλετε φώτο της πραγματικής σας γυναίκας να γελάσουμε λιγάκι
κρασαβιτσα ντιεβουσκα(πανεμορφη δεσποινης)η και καλονη μπορεις να πεις για την λεξη μιλαω!!!Σωτήρη κοίτα λίγο εδώ να μας δώσεις τα φώτα σου ;)
τις σημείωσα τις λέξεις που πόσταρες για να τις μάθω
κρασαβιτσα ντιεβουσκα(πανεμορφη δεσποινης)η και καλονη μπορεις να πεις για την λεξη μιλαω!!!
επιλθε σοβαροτης με ρουχα ειναι πιο καλα!!
ο τίτλος είναι ψηλές κοντές και για τις κοντές αδιαφορώ :o :S :Sτο κομματι καλο οι φωτο πολυ καλες η διαφωνια?
και γω μαζι σου ειμαι τουλαχιστον απο 1,70 και πανω το χω δηλωση πιο κοντες μου ποναη η μεση αλλα εχουμε και πιο κοντα παιδια τι να κανουμε!ο τίτλος είναι ψηλές κοντές και για τις κοντές αδιαφορώ :o :S :S
Καλησπερα Σωτο.Ωραιο να το νεο τοπικ.Αυτο που θελαμε για να πουμε τον πονο μας για την γυναικα που ισως δεν θα εχουμε ποτεαληθεια πως θελουμε να ειναι η γυναικα που θελουμε να εχουμε σχεση?που θελουμε να παντρευτουμε?βαλτε μια φωτο,αν θελετε, γυμνες η σεξουαλικου περιεχομενου να μην ποσταρονται,γραψτε πως θελετε να ειναι ,συμπεριφορα κλπ.επισης αποκλειονται σχολια περι ελληνιδων και αλλοδαπων!απλα οταν πεφτουμε στο κρεβατι και κλεινουμε τα ματια και σκεφτομαστε τη θελουμε διπλα μας!και αντιστροφα οι γυναικες πως ονειρευονται τον αντρα?
Και γι να κανουμε μια αρχη αυτη η κυρια ειναι κοντα στα προτυπα μουκαι γω μαζι σου ειμαι τουλαχιστον απο 1,70 και πανω το χω δηλωση πιο κοντες μου ποναη η μεση αλλα εχουμε και πιο κοντα παιδια τι να κανουμε!
Και γι να κανουμε μια αρχη αυτη η κυρια ειναι κοντα στα προτυπα μου
Α και ειναι online αυτη τη στιγμη.Και γι να κανουμε μια αρχη αυτη η κυρια ειναι κοντα στα προτυπα μου
Α και ειναι online αυτη τη στιγμη.
Μπορει να της πιασω κουβεντα
Καλησπερα.Κατσε καλα ρε.άλεξ άστα αυτά και πόσταρε τις φώτο τις κουνιάδας σου αυτές θέλω