ο αλεξ που ειναι ιντερνικη παντοφλα επεσε?
μάλλον τον πήρε χαμπάρι η γυναίκα του
καληνύχτα παίδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ο αλεξ που ειναι ιντερνικη παντοφλα επεσε?
δεν το πιανω!πλανετα, σπορ βεστι στρανα και 1tv,πιανω απο hotbird!απο ποιο δορυφορο?Μπα πλανετα δε εχει κατι ενδιαφερον βαλε καλυτερα music box russia ;)
Κι εγώ ήπια 2 Cuba Libre για να συνέλθω απο τα απανωτά χτυπήματα κρυοκωλίασης που κατέκλυσε κι απόψε το φόρουμ μας.θα παω για πουτο λεμε στα ρουσκι
εισαι ετοιμη για χορο τωρα δηλαδη ε? ;)Κι εγώ ήπια 2 Cuba Libre για να συνέλθω απο τα απανωτά χτυπήματα κρυοκωλίασης που κατέκλυσε κι απόψε το φόρουμ μας.
Mon Dieu..
γλυκα εισαι ζουζουνα!!!!Κι εγώ ήπια 2 Cuba Libre για να συνέλθω απο τα απανωτά χτυπήματα κρυοκωλίασης που κατέκλυσε κι απόψε το φόρουμ μας.
Mon Dieu..
Δεν παιζει φιλε.Απλα ξεφυγαμε λιγο.Αυριο παλι.Καλο βραδυμάλλον τον πήρε χαμπάρι η γυναίκα του
καληνύχτα παίδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ετοιμη ναι..αλλά θα μείνω σπίτι που είναι πιο όμορφα για μένα. ;)εισαι ετοιμη για χορο τωρα δηλαδη ε? ;)
στο θεμα σεχ ειναι 74 στα 2 θρεντ ειναι56 μαλλον απο αυτο κουραστηκες?Δεν παιζει φιλε.Απλα ξεφυγαμε λιγο.Αυριο παλι.Καλο βραδυ
θα στεναχωρηθει το τσουρεκακι που τη στησαμε ;)Ετοιμη ναι..αλλά θα μείνω σπίτι που είναι πιο όμορφα για μένα. ;)
δεν το πιανω!πλανετα, σπορ βεστι στρανα και 1tv,πιανω απο hotbird!απο ποιο δορυφορο?
ναι μπορει ο μανχαταν να θελει αναβαθμηση δεν του εχω κανη καθολου ιδομεν σπασιμπα!hotbird αποκλειεται να μη το πιανεις ειναι ευκολο καναλι για ψαξεεε και για το RuTV ;)Δες εδω για συχνοτητες
[URL unfurl="true"]http://gr.kingofsat.net/pos-13.0E-fta.php[/url]
Ωχ σήμερα ήταν που χόρευε?Το ξέχασα..θα στεναχωρηθει το τσουρεκακι που τη στησαμε ;)
ξεχασιαρα!Ωχ σήμερα ήταν που χόρευε?Το ξέχασα..
Ανναμαράκι καλή επιτυχία κουκλάρα μας.
Πρώτα τα παγάκια,μετά Havana,λίγο lime ,κόκα κόλα και άντε γεια μας!ξεχασιαρα!
μηπως ξεχασες να φιαξεις και παγακια για το ποτο σου? ;)
δε με πιανεις.......Πρώτα τα παγάκια,μετά Havana,λίγο lime ,κόκα κόλα και άντε γεια μας!
ακριβως!!ετσι!!
μοχιτο πεινης?Πρώτα τα παγάκια,μετά Havana,λίγο lime ,κόκα κόλα και άντε γεια μας!